Thursday, May 23, 2024

„Sper că eșecurile sunt în urmă” – Van Empel se recuperează de boală pentru Amstel Gold Race

Acțiune

Riderul Visma-Lease a Bike Fem van Empel „așteaptă cu nerăbdare” să concureze la Amstel Gold Race din aiest weekend, după ce a depășit o perioadă de boală.

Tânăra de 21 de ani s-a bucurat de un panc de ciclo-cross reușit, păstrându-și titlul universal în faur. Dar s-a îmbolnăvit după ce a finit o tabără de antrenament de curse rutiere și a fost nevoită să rateze Gent–Wevelgem în germanar.

Van Empel și-a revenit pentru a candida în Turul Flandrei, clasându-se pe locul 17, dar atunci s-a îmbolnăvit din nou.

„Turul Flandrei a fost o experiență grozavă cu toți spectatorii de pe marginea drumului”, a fatis Van Empel pentru site-ul web Visma-Lease a Bike. „Nu l-aș fi pierdut pentru stralucire. Mi-a fost din nou rău și am conditie mai departe durata în pat decât pe bicicletă durata de o săptămână.

“Din beatitudine, m-am simțit departe mai prezentabil săptămâna aceasta. Sper că eșecurile sunt actualmente în urmă.”

Van Empel va candida actualmente în fața unui general neerlandez la Amstel Gold Race, orisicare va fi transmisă în nemijlocit pe Eurosport și Discovery+.
imagine

Repere: Van Empel își păstrează titlul la Campionatele Mondiale cu performanțe impecabile

„Tocmai aștept cu nerăbdare”, a spus ea. „Este întotdeauna agreabil să concurezi în propria ta țară; știu acesta din cursele de ciclo-cross. Familia mea va fi alături de mine.

“Profilul Amstel Gold Race este în limitele capacităţilor mele, dar sunt individual de neobisnuit de condiţia mea fizică. Avem o echipă puternică, orisicare a infaptui posibile diferite scenarii. Vreau să-mi aduc contribuţia la echipă.”

Colega lui Van Empel, Marianne Vos, a câștigat Amstel Gold Race în 2021 și se află în atentie într-o formă excelentă după ce a finit pe locul star la Paris-Roubaix weekendul disparut.

Riejanne Markus, Eva van Agt, Anna Henderson și Sophie von Berswordt Wallrabe alcătuiesc restul echipei Visma-Lease a Bike.

„Aș minți dacă aș chema că nu mergem pentru succes”, a spus Rutger Tijssen, directorul tehnic al Visma-Lease a Bike. „Începem cu o echipă solidă.

“Sunt infailibil că ne vom a se osti pentru succes. Cât de slut va fi să câștigăm din nou Amstel Gold Race ca echipă olandeză?”

Transmiteți în debit acțiuni de ciclism de top, inclusiv toate cele trei Grand Tours, în nemijlocit pe Discovery+.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe