sâmbătă, aprilie 20, 2024

Sondajul din California dezvăluie cum candidații minori i-ar putea arunca lui Trump cursa prezidențială pentru 2024

Acțiune

O altă problemă centrală pentru Biden este înstrăinarea unor circumscripții elucidare ale democraților.

Repede după ce a fost inaugurat, aproximativ două treimi dintre alegătorii din California au avere o conceptie favorabilă deasupra lui Biden. Astăzi, mai puțin de jumătate, 45%, încă o fac, a constatat sondajul.

Dintre democrați, 26% au indata o conceptie nefavorabilă deasupra președintelui, în creștere față de abia 7% când a receptionat mandatul.

Această scădere nu vine abia – sau tocmai în intaiul rând – de la alegătorii de stânga supărați de sprijinul lui Biden pentru Israel în războiul din Fâșia Musca. Sprijinul lui Biden a scăzut cu 24 de puncte în rândul alegătorilor fiecare se identifică ca moderati, cu 15 puncte în rândul celor fiecare se autointitulează cevasi liberali și cu 16 puncte în rândul celor redutabil liberali.

În particular în ceea ce privește strategii democrați, procentul fiecare au o conceptie favorabilă deasupra lui Biden a scăzut cu 30 de puncte în ultimii trei ani în rândul alegătorilor sub 30 de ani și cu 20 de puncte în rândul alegătorilor latino, dintre fiecare abia 43% îl văd indata propice.

„Alegătorii mai tineri sunt un inel elucidare în aceste alegeri”, a spus DiCamillo. O scădere de 30 de puncte „este uriașă”, a spus DiCamillo, și subliniază îngrijorarea democraților că mulți alegători mai tineri „ar a merge a stabili să nu voteze”.

Explicit dacă acesta nu l-ar provoca pe Biden să piardă statul, democrații se tem că o prezență mai mică la vot ar a merge dirigui la pierderi ale democraților în districtele swing ale Congresului. California are cel puțin scaun districte că ambele părți iau în considerare aruncări, suficiente pentru a provoca potențial ce partida controlează Camara anul venitor.

CITIT  Judecătorul ordonă lui Trump să renunțe la votul primar din Illinois

În măsura în fiecare sondajul are vești bune pentru Biden, aceasta este: poziția sa față de alegători posibil să fi chivernisit la tabla. După ce a sporit invariabil în sondaje în ultimii trei ani, ponderea fiecare îl văd prost, 49%, nu s-a metamorfozat față de ultimul investigatie Times-Berkeley IGS de la începutul lunii gerar.

Mai indelung, într-un festila de realegere împotriva lui Trump, fiecare este și el praci impopular, Biden posibil câștiga în urmare alegători fiecare au o conceptie nefavorabilă inspre el. Dintre alegătorii fiecare îl susțin pe Biden într-o comparatie cu Trump, pregiur 1 din 6 îl consideră prost pe președinte. Aproape două treimi dintre cei fiecare au spus că au rămas indeciși dezaprobă, de astfel, Biden.

Dar obținerea de voturi de la oameni fiecare au o conceptie negativă înseamnă cu siguranță a confectiona lucrurile pe calea insarcinata. Creșterea numărului de alegători fiecare îl văd propice pe președinte rămâne locul 1 pentru campania sa de realegere.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe