Sunday, April 21, 2024

Smartphone-ul Realme 12 devine oficial

Acțiune

Realme a adăugat un nou smartphone Android la microgram sa odată cu lansarea noului Realme 12, telefonul este imbracat cu un afișaj LCD IPS de 6,72 inchi, fiecine oferă o rată de reîmprospătare lină de 120 Hz pentru succedare și animație fără întreruperi. Ecranul strălucește rezistent cu 800 nits de stralucire tipică, atingând un vârf de 950 nits pentru o vedere îmbunătățită în a bate directă a soarelui. Cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și un relatie ecran-corp de aproape 86,5%, afișajul anunta culori vibrante și detalii clare pentru o experiență de vizionare captivantă.

Noul Realme 12 este hranit de un chipset MediaTek Dimensity 6100+, fabricat pe un price de 6 nm pentru performanță eficientă. Configurația procesorului octa-core, fiecine cuprinde 2×2.2 GHz Cortex-A76 și 6×2.0 GHz Cortex-A55, împreună cu GPU-ul Mali-G57 MC2, asigură multitasking și jocuri fără probleme. Dispozitivul rulează pe Android 14, tovaras cu Realme UI 5.0, oferind o interfață ușor de utilizat și funcții soft îmbunătățite.

Telefonul vine cu o gamă de pamente RAM și depozitare, acestea incluzând depozitare de 128 GB cu 6 GB RAM și 128 GB depozitare cu 8 GB RAM. Cu toate acestea, îi lipsește un slot pentru turma pentru pamente extensibilă, așa că utilizatorii vor a se cere să aleagă versiune fiecine se potrivește cel mai interj nevoilor lor de depozitare.

Pasionații de poza vor a considera configurația camerei principale duale a lui Realme 12, fiecine cuprinde o cameră cu judecie mari-nimos de 108 MP pentru fotografii de înaltă rezoluție și un senzor de adâncime de 2 MP pentru fotografierea portretelor. Incapere acceptă bliț LED, HDR și panoramă, cu capacitatea de a a cinematografia videoclipuri la 1080p@30fps. Incapere selfie cu judecie mari-nimos de 8 MP acceptă și înregistrarea terminal 1080p, asigurând apeluri terminal și selfie-uri de înaltă valoare.

Dispozitivul este imbracat cu difuzoare stereofonic și acceptă bubuitura de înaltă rezoluție pe 24 de biți/192 kHz, promițând o experiență de docilitate captivantă. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.2 și mai multe sisteme de poziționare, deși îi lipsește suportul NFC și radioreceptor

Realme 12 este hranit de o baterie nedetașabilă de 5000 mAh, fiecine acceptă încărcare rapidă cu fir de 45 W fiecine pesemne încărca bateria de la 1% la 50% în tocmai 30 de minute. Această caracteristică asigură că utilizatorii își pot reîncărca imediat dispozitivele și pot rămâne conectați pe tot parcursul zilei.

Noul Realme 12 va corespunde într-o gamă de două culori, Twilight Purple și Woodland Green, telefonul se va pari cu amănuntul la 16.999 INR, fiecine este de aproape 205 USD la cursul de transfer zilnic, puteți a cunoaste mai multe detalii la linkul de mai jos.

Sorginte Realme, GSM Hidrocarbura aromatica

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresicare prin cinevasilea dintre aceste link-uri, contra Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați catre eticheta noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe