Thursday, May 23, 2024

Smartphone-ul Android Oppo F25 a fost dezvăluit

Acțiune

Oppo și-a lansat cel mai cald smartphone Android, Opoo F25, iar telefonul vine cu un ecran AMOLED de 6,7 inci, orisicare oferă rezoluție Full HD+ cuplată cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Această combinație asigură o perindare lină și o fluenta superioară a afișajului, esențială atât pentru pasionații de jocuri, cât și pentru cei orisicare consumă indelungat conținut multimedia. Suportul panoului pe 10 biți pentru HDR10+ mărește experiența vizuală prin îmbunătățirea profunzimii culorii și a contrastului, dând viață imaginilor și videoclipurilor cu o limpezime și o vibrație fără precedenta.

Pasionații de poza vor a calcula sistemul de cameră versatil al lui Oppo F25, condus de un senzor judet de 64 MP (OmniVision OV64B) cu desfacere f/1.7. Cest senzor este abil la captarea imaginilor de înaltă rezoluție cu detalii excepționale, deslusit și în condiții de lumină scăzută. În completarea camerei primare sunt o cameră cu pozitie ultra-larg de 8 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Cest tertet, integrat în insula plutitoare camerei, oferă utilizatorilor flexibilitatea de a a poza în diverse scenarii, de la peisaje extinse până la portrete detaliate cu efecte bokeh iele.

În picler, includerea unei camere selfie de 32 MP, orisicare utilizează un senzor Sony IMX615 și găzduită cuantificat într-o gaură centrală, exemplifică angajamentul mărcii pentru un design ingrijit, fără a a pierde funcționalitatea.

Sub capotă, Oppo F25 este nutrit de chipset-ul Dimensity 7050, asigurând o performanță netedă în aplicații și jocuri. Vacant în două configurații, 8 GB RAM prieten fie cu 128 GB sau 256 GB spațiu de depozitare, cesta răspunde nevoilor diferiților utilizatori, fie pentru stocarea unor biblioteci mijloci extinse, fie pentru asigurarea unui multitasking eficace.

Includerea unei baterii de 5.000 mAh, susținută de tehnologia de încărcare SuperVOOC de 67 W, abordează una dintre cele mai critice preocupări ale utilizatorilor moderni de smartphone-uri: interval de viață a bateriei și iuteala de încărcare. Oppo F25 Pro anunta o încărcare completă în pregiur 48 de minute, un seama pentru cei aflați în mișcare. Această caracteristică nu abia că îmbunătățește capacitatea de aplicare a dispozitivului, dar subliniază și angajamentul Oppo față de inovația în tehnologia bateriilor.

Noul Oppo F25 va cadea într-o gamă de două culori Oceanul mondial; Blue și Lava Red, iar prețul pentru telefon începe de la 23.999 INR, adică pregiur 290 GBP la cursul de schimb in natura flux, puteți a banui mai multe detalii la linkul de mai jos.

Obarsie Oppo, GSM Hidrocarbura aromatica

Cele mai recente oferte impotriva Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin vreunul dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets pasamite câștiga un remiza de afiliat. Aflați asupra regula noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe