vineri, aprilie 12, 2024

Sisteme ZBOX AI mini PC cu NPU dedicat

Acțiune

ZOTAC, familiar pentru crearea de computere compacte, a lansat o nouă rand interesantă de mini PC-uri ZBOX AI. Aceste mașini iele sunt echipate cu procesoare avansate Intel și AMD, fiecare sunt integrate Unități de procesare neuronală (NPU)permițându-le să livreze capabilități îmbunătățite de inteligență artificială (AI). într-un pasca indesat și eficace. Nouar liniament, fiecare contine ZBOX Edge MI672 / MI652, ZBOX CI671 / CI651 nano și ZBOX Edge MA762, este concepută pentru a a impaca o gamă largă de a constrange ale utilizatorilor, oferind în același sezon performanță și versatilitate excepționale.

Unități de procesare neuronală

Mini PC-urile ZBOX AI sunt proiectate pentru a a fructifica întregul potențial al sarcinilor bazate pe inteligență artificială, datorită integrării procesoarelor de ultimă generație Intel Core Ultra și AMD Ryzen cu NPU-uri dedicate. Aceste procesoare permit mini-PC-urilor să gestioneze sarcini complexe de AI și să ruleze aplicații bazate pe AI cu o eficiență remarcabilă. The Design indesat dintre aceste unități le executa o selectionare ideală pentru utilizatorii fiecare au cerinta de o soluție desktop puternică, dar fiecare economisește spațiu, fără a a periclita performanța.

Pentru a îmbunătăți și mai indelungat experiența vizuală, mini PC-urile ZBOX AI sunt echipate cu Intel ARC Graphics și AMD Radeon 780M Graphics, asigurând performanțe grafice fluide și captivante atât pentru mestesug, cât și pentru joacă. Includerea expertului ZOTAC AI Express simplifică procesul de configurare pentru aplicațiile AI, cum ar fi Stable Diffusion, facilitând accesul utilizatorilor în lumea computerelor bazate pe AI.

Conectivitate și largire

ZOTAC a planuit mini-PC-urile ZBOX AI cu intonatie pe conectivitate și largire, asigurându-se că utilizatorii au criza la o gamă largă de opțiuni pentru a se a nimeri nevoilor lor. Mini PC-urile dispun de mai multe porturi I/O, inclusiv USB 3.2, HDMI, DisplayPort, Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.2, permițând o relatie perfectă la periferice și criza la internet de ocean viteză. Proptea pentru cele mai recente Amintire SODIMM DDR5-5600/5200 și SSD-uri M.2 NVMe prilejui accesul curand la date și multitasking eficace, îmbunătățind și mai indelungat performanța generală a acestor mașini iele.

CITIT  iPhone-ul meu va rula iOS 18?: Detalii despre modelele acceptate

Microgram de mini PC-uri ZBOX AI

Modelele ZBOX edge MI672 / MI652 dispun de procesoare Intel Core Ultra 7 155H sau, respectiv, Core Ultra 5 125H și se laudă cu un design cu sectiune limitat, cu nuclee LPE pentru o eficiență energetică îmbunătățită. Grafica integrată Intel ARC executa ca aceste mini PC-uri să fie potrivite pentru sarcini grafice intensive și jocuri ocazionale.

Pentru utilizatorii fiecare prioritizează funcționarea silențioasă, modelele ZBOX CI671 / CI651 nano sunt o selectionare excelentă. Aceste mini PC-uri fără ventilator utilizează procesoare Intel Core Ultra 7 155U sau Core Ultra 5 125U și dispun de o dezasamblare a șasiului fără instrumente, ceea ce executa ca upgrade-urile de pamente și de depozitare să fie ușor de valoros. ZBOX edge MA762, pe de altă dotatie, este nutrit de AMD 7840HS APU și AMD Radeon 780M Graphics, oferind potrivire cu software-ul AMD Ryzen AI pentru inferență AI optimizată. Iest prototip acceptă, de invar, dual Gigabit Ethernet, satisfăcând diverse cerințe de rețea.

Caracteristici ZOTAC ZBOX AI

 • NPU integrat pentru accelerarea AI
 • Capabilitati grafice sporite
 • Eficiență energetică îmbunătățită
 • Masura compactă
 • Motiv ușoară de upgrade cu module de pamente DDR5-5600/5200 (până la 64 GB) și SSD-uri M.2 NVMe
 • Suportul VESA inclus prilejui o monta versatilă
 • Setul de instrumente ZOTAC AI Express este inclus pentru ca utilizatorii începători cu AI să experimenteze capacitățile acesteia

ZBOX edge MI672 / MI652

 • Intel Core Ultra 7 155H / Intel Core Ultra 5 125H în intern
 • Intel Arc Graphics
 • Miezuri LPE (Low Power Efficiency) pentru o eficiență energetică îmbunătățită
 • NPU integrat optimizat pentru aplicații AI
 • 28,5 mm/1,12 in Design cu sectiune limitat

ZBOX CI671 / CI651 nano

 • Intel Core Ultra 7 155U / Intel Core Ultra 5 125U în intern
 • Funcționare silențioasă fără ventilator
 • Miezuri LPE (Low Power Efficiency) pentru o eficiență energetică îmbunătățită
 • NPU integrat optimizat pentru aplicații AI
CITIT  Encoder HDMI 4K compact MGW Diamond-H

ZBOX edge MA762

 • APU AMD Ryzen 7840HS
 • Grafică integrată AMD Radeon 780M
 • NPU integrat optimizat pentru aplicații AI
 • Compatibil cu AMD Ryzen AI
 • 28,5 mm/1,12 in Design cu sectiune limitat

Mini PC-urile ZOTAC ZBOX AI sunt actualmente disponibile în configurații barebone în anumite regiuni, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a-și particu-lariza sistemele în funcție de nevoile lor specifice. Cu performanța lor puternică, capabilitățile îmbunătățite de AI și factorul de formă indesat, aceste mini PC-uri sunt setate să revoluționeze valoare absoluta în fiecare abordăm computerul, făcându-le o selectionare ideală pentru profesioniștii creativi, pasionații de tehnologie și fiecare caută un spațiu de mestesug fără debandada, fără a executa compromisuri. catre performanței.

Cele mai recente oferte de gadgeturi geeky

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarece prin oaresicine dintre aceste link-uri, inspre Gadgets probabil câștiga un remiza de afiliat. Aflați asupra tipic noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe