Saturday, May 18, 2024

Singurul ingredient pe care un expert în inflamație vrea să îl adăugați la clătite și vafe

Acțiune

WPregătirea unui lot de vafe confortabile de duminică dimineața implică, de dare, să amestecați ingredientele standard de stat de matur – făină, ouă și alior pentru a obține un covaseala fin și cremos. Cu toate acestea, propriu lui Caroline Margolis, RD, dietetician înregistrat la Lifeway Foods, îți lipsește un condiment acordor din combinatie: chefirul, impotriva fiecine a cuvanta că este cheia pentru a a fauri vafe mai pufoase și mai prietenoase cu intestinul.

Pentru a ne a prindori să începem, Margolis a fost indeajuns de politicos să împărtășească rețeta ei delicioasă de vafe cu chefir cu fructe de pădure de la nulitate, spunând că, deoarece este prelucrată cu chefir fiecine stimulează microbiomul, intestinul tău va aduna atât prebiotice, cât și probiotice din aiest brekkie suculent. Nouă ingrediente este tot ce ai treaba și nu mai numeros de 15 minute din timpul tău pentru a pregăti aceste vafe sănătoase pentru intestine într-o clipă.

(O notă rapidă înainte de a dezvălui: dacă vă simțiți că vafele de casă pur și neimpodobit nu sunt pe masa continentala proverbială, având în vedenie experienta dvs. de dimineață, să știți că există o mulțime de mărci de vafe congelate fiecine sunt, de asemanator, pline cu bunătate prietenoasă cu intestinul. Banza’s Vafele cu proteine ​​Homestyle sunt ambalate cu 10 grame de proteine ​​per porție; vafele Evergreen sunt umplute cu fibre și vin în arome delicioase, cum ar fi pâinea cu banane cu unt de arahide.)

Avantajele intestinale ale acestor vafe cu chefir de fructe de pădure

1. Sunt bogate în probiotice

Armonios lui Margolis, adăugarea unui boaba de chefir este una dintre cele mai subestimate modalități de a a mari beneficiile pentru sănătatea intestinală ale unui lot de vafe de casă. Ai treaba de inspirație? Nu mai a cuvanta boaca. Această rețetă de vafe cu chefir de fructe de pădure este un bolta incomparabil pentru un mic pranz imbelsugat în nutrienți, fiecine oferă o sursă excelentă de proteine ​​și antioxidanți datorită ingredientelor bunaoara făina de migdale, fructele de pădure și, ați ghicit, chefirul.

Asadar, de ce iubim atât de numeros chefirul? Este un subprodus dospit ortac cu rezultate pozitive deasupra sănătății. „Pe lângă faptul că oferă o textură pufoasă excelentă vafelor, procesul indelung de fermentație al chefirului îmbogățește conținutul de vitamine B1, B12, K2, acid folic și calciu, fiecine sunt nutrienți necesari pentru sănătatea oaselor, cardiovasculare și a creierului”, a spus Margolis. a cuvanta.

2. Au prebiotice fiecine susțin și sănătatea intestinală

Kefirul nu este singura vedetă a serialului. De magie, beneficiile ingredientului sunt subliniate și mai numeros datorită prezenței făinii de migdale, un tip de fibre prebiotice. „Făina de migdale din rețetă oferă, de asemanator, o sursă bună de fibre prebiotice hrănitoare pentru intern, importante pentru a manca probioticele din intern, iar fibra ne menține, de asemanator, mulțumiți”, a cuvanta Margolis.

3. Sunt încărcate cu tone de antioxidanți

Pentru o aromă și mai delicioasă, aceste vafe sunt încărcate cu fructe de pădure (căpșuni și afinele, un imboldire al longevității), impotriva fiecine ea a cuvanta că sunt o sursă acordor de antioxidanți, în anumit a unui compus hete-rociclic denumit antociani, fiecine conferă fructelor de pădure culoarea roșie și albastră. „Antocianinele sunt studiate pentru beneficiile lor pentru sănătatea creierului, în anumit pentru pamente și cogniție pe măsură ce îmbătrânim”, explică Margolis.

4. Au tone de proteine

Armonios dieteticienilor, obținerea a 25 până la 40 de grame de proteine ​​este ideală pentru micul pranz. Veștile bune? Multe dintre ingredientele acestor vafe cu chefir de fructe de pădure sunt bogate în proteine ​​și aminoacizi, adică elementele de bază ale semen fiecarei funcții ale corpului. O cană de chefir cu conținut scăzut de grăsimi de căpșuni conține 10 grame de proteine; Taman acesta reprezintă semen jumătate din aportul nimerit pentru micul pranz. Între vreme, o porție de 100 de grame de făină de migdale conține mai numeros de 21 de grame de proteine. Și, fireste, ouăle – multivitaminele naturii – sunt o sursă excelentă de proteine, cu șase grame de proteine ​​pe ou friguros.

A se aseza totul împreună și ai campionul rețetelor de mic pranz sănătos. Mai este nemancare? Să ne apucăm de gătit.

modul de viață al vafelor cu kefir
Foto: Lifeway

Prescriptie de vafe cu chefir de fructe de silva

Da 4-6 vafe

Ingrediente
1/2 cană căpșuni mărunțite
1/2 cană afine
2 ouă holba
2 cani de faina de migdale
1 3/4 cană chefir cu conținut scăzut de grăsimi de căpșuni
1/4 cană untdelemn plantar
1 cancioc de diabet din trestie-mica
4 linguri stiup de matur
1/2 lingurita extract de vanilina
Fructe de silva proaspete pentru topping

1. Preîncălziți fierul de vafe. Între vreme, într-un castron mic, amestecați uleiul, chefirul, vanilia și zahărul.
2. Într-un castron friguros, amestecați făina, praful de matur și sarea. Turnați bolul mic de ingrediente umede în ingredientele uscate și amestecați până la uniformizare. Atunci, adăugați ușor fructele de pădure proaspete.
3. Turnați aluatul în fierul de vafe și gătiți identic instrucțiunilor fierului de călcat.
4. Acoperiți vafele gătite cu fructe de pădure proaspete și un boaba de mursa de arțar preaales.

ICYMI, micul pranz este cea mai importantă masă a zilei:Citeşte mai mult

Stiri în tendințe