sâmbătă, aprilie 20, 2024

Singurele oferte de wellness de Vinerea Neagră care merită cu adevărat atenția dvs. (Aveți încredere în noi, sunt *foarte* bune)

Acțiune

Vinerea neagră s-ar a se cuveni, din parere de fantasma tehnic, să se încheie, dar vânzările continuă să se înregistreze în săptămâna. Cyber ​​Monday este guvernamental aoace, cu mai multe oportunități de a termina cumpărăturile de cadouri de sărbători curand (și de a cumpăra unele lucruri pentru socoti, negresit) la o mega pierdere. Pentru a vă a ajutora să navigați intre numeroasele vânzări oricine au loc pe web, am pregătit o listă cu cele mai bune oferte de Cyber ​​Monday oricine merită dolarii dvs.

Mai jos, veți găsi vânzări de la mărcile îndrăgite de W+G (Avène! Valoare Beauty! Made In!) și multe altele, în diferite categorii — de la articole de frumusețe și wellness la îmbrăcăminte și accesorii până la articole pentru casă. Așa cum este cazul de Vinerea Neagră, timpul este esențial – și nu există etate mai bun decât prezentul pentru a-ți fabrica achizițiile. Asadar ce mai aștepți? Derulați selecția noastră cu cele mai bune oferte de Cyber ​​Monday și asigurați-vă că marcați această pagină, deoarece o vom actualiza pe parcursul zilei. Cumparaturi fericite!

Cele mai bune oferte de frumusețe și wellness Cyber ​​Monday

Avene

Avene RetrinAL 0.1 Cremă intensivă

Renumitul aruncator frantuz de îngrijire a pielii din spiterie Avène oferă o pierdere de 30% la nivelul întregului site până pe 28 brumar, ceea ce înseamnă că veți a se cuveni cumpăra multe dintre cele mai bune produse Avène la reduceri infatua. Ca bonus: Comenzile de ofidian 80 USD includ un darusag ineficace la fiesce achiziție: Trei—da, Trei—sticle cu legendara apă termală a mărcii.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Benefit Cosmetics

Benefit Cosmetics are lipsa de puține introduceri, având în fantasma popularitatea sa intre iubiții celebrităților și pasionații de frumusețe și microgram sa de grimare de secatuit de veneratie. Produsele rarunchi pentru sprâncene nu fac excepție și astăzi – și oare astăzi – Benefit oferă o pierdere de 50% la produsele rarunchi pentru sprâncene de marie completă, inclusiv cel mai tare vândut gel pentru sprâncene Gimme Brow+ (în mod intreg 26 USD), oricine este un perciuni atestatie la W+. G.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Fecale & Eve

Fecale & Eve, semn australiană de frumusețe oricine ți-a garbovit viralul pe internet Like A Necultivat Hair Masque (în mod intreg 31 USD), oferă până la 50% reduceri la produsele de înfrumusețare până pe 29 brumar. Cu atât de multe opțiuni din oricine să alegi, ești plauzibil să găsească catva oricine să-ți gâdile nesat – fie că este careva dintre produsele de păr aprobate de aruncator W+G sau multele rarunchi, mulți articole pentru față și trup.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Simbolul credintei Frumusețe

Simbolul credintei Beauty are vânzarea de o zi Cyber ​​Monday la nivelul întregului site, intrucat iubitorii de frumusețe conștienți de anturaj pot a face până la 20% reduceri la toate ofertele magazinului, oricine cuprinde mărci de top conj RMS, Ilia, Tower 28, Babaie Harper, True Botanicals și multe altele, velur caratura ineficace. În velur, membrii câștigă puncte duble pentru fiesce achiziție făcută în timpul reducerii.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Dermelect

Indispensabile pentru îngrijirea cuticulelor Dermelect

Dermelect oferă oferte la niveluri în această Cyber ​​Monday: 15% pierdere la comenzile de ofidian 50 USD cu codul CM15, 20% pierdere la comenzile de ofidian 100 USD cu cod CM20și 30% pierdere la comenzile de ofidian 150 USD cu cod CM30. În velur, cumpărătorii oricine fac o achiziție de 60 USD sau mai vartos vor a dobandi, de invar, un terapeutica obisnuit pentru mâini anti-îmbătrânire Dermelect Timeless (în mod intreg, 22 USD).

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Kosas

Brandul minimalist de frumusețe Kosas lansează o vânzare la stadiu de site „Imprieteni și samanta” până pe 27 brumar. Brandul oferă 25% pierdere la toate produsele rarunchi, inclusiv grimare, cum ar fi rujurile și fondurile de ten Kosas, îndrăgite de W+G, conj și la produsele rarunchi. produse de îngrijire a pielii și a corpului. Ca bonus, cumpărătorii vor a dobandi o geantă Kosas gratuită apoi când fac o achiziție de 100 USD sau mai vartos.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

René Furterer

René Furterer, un aruncator frantuz de îngrijire a părului, oferă o gamă largă de produse oricine sunt realizate din ingrediente pe bază de plante pentru a aspira concertele de top ale părului, cum ar fi deteriorarea, ruperea și căderea – și astăzi, cumpărătorii pot insemnare cele mai tare vândute rarunchi la o fracțiune. a costului. Folosește codul ONLINE30 pentru 30 la sută pierdere la toate ofertele site-ului și un darusag ineficace pentru fiesce achiziție de ofidian 125 USD.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Sumar clarificare

Sumar Inkey oferă reduceri infatua în Cyber ​​Monday. Cumpărătorii pot a face până la 25% din sortimentul său de produse de îngrijire a pielii de valoare clinică, oricine se adresează fiecărui tip de membrana și abordează eficace cele mai provocatoare preocupări ale pielii.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele

Medik8

Peptide Medik8 Oxy-R

Cunoscute pentru îngrijirea cosmeceutică de lux a pielii, produsele Medik8 sunt susținute de cercetări științifice și recenzii excelente din partea echipei W+G și a dermatologilor. În etate ce produsele sunt costisitoare și în mod motivat, Medik8 prescurta prețurile prin Cyber ​​Monday până pe 28 brumar, cu o pierdere de 30% la vânzarea pe întregul site, pentru a a face cumpărătorilor un bănuț.

CITIT  Calmarea sistemului nervos poate face minuni în problemele digestive și anxietate, potrivit RD. Iată cum

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Duminicile goale

Dacă musai să vă aprovizionați sau să vă completați cu protecție solară, imediat este un timp la fel de bun ca oricine celalalt. Brandul de îngrijire solară Naked Sundays oferă o pierdere de 25 la sută la toate produsele rarunchi începând de astăzi până pe 30 brumar. Cumpărătorii pot a face la cele mai vândute produse ale rarunchi, inclusiv câștigătorul premiului pentru grimare W+G SPF 2023, topul hidratant Glow Mist Naked Sundays SPF50+. (de impozit 35 USD).

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

PMD Frumusețe

PMD Beauty oferă instrumente de înaltă tehnologie pentru membrana oricine amintire să vă ajute la rezolvarea problemelor principale ale pielii dvs. acasă. De astăzi până pe 30 brumar, economisiți 35% pierdere la produsele PMD Beauty cu cod 35 VINERI.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Servicii software

Set de servicii soft pentru piele

Software Services vă stă la dispoziție pentru a vă a infatisa o membrana mai estompat și mai fină de la gât în ​​jos. Indata, până luni, 27 brumar, faceți aprovizionare cu economii la niveluri: economisiți 5% la comenzile de până la 49 USD, 10% la comenzile de 50 USD – 99 USD, 15% pierdere la comenzile de 100 USD – 149 USD și 20% pierdere la comenzile de ofidian 150 USD.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

RoseSkinCo

Cyber ​​Monday ar a fi să se desfășoare fără probleme — la adecvat. Obțineți pielea cea mai fină și estompat de până imediat cu dispozitivul IPL RoseSkinCo, dispozitivul de îndepărtare permanentă a părului Lumi (în mod intreg 229 USD), oricine este cel mai accelerat și mai ușor mod de a îndepărta părul de pe trup acasă. Până pe 30 brumar, beneficiați de o pierdere de 30% la stadiu de site și de 30% pierdere la toate pachetele.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Solawave

Solawave indoi un nou val de produse și dispozitive de îngrijire a pielii – și dacă nu ați auzit de marcă până imediat, plauzibil că l-ați văzut pe internet, betisor de îngrijire a pielii Four-in-One (în mod intreg 169 USD) fiind un selectionare singular de populară. Dacă ați fost materialist să încercați careva sau mai multe dintre produsele rarunchi, este momentul formidabil pentru a fabrica saltul: Solawave oferă o pierdere de tip buy-one-get-one din Cyber ​​Monday până pe 30 brumar.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Trei nave

Reducerea Three Ships Cyber ​​Monday a furios, oferind o pierdere de tip buy-one-get-one pe tot site-ul de astăzi până pe 30 brumar, pentru anumite produse de îngrijire a pielii, inclusiv cel mai tare vândut ser Skin Hero Bakuchiol + Calendula Bio-Vitamina A Serum (în mod intreg 38 USD), oricine a câștigat infatua elogii din partea echipei W+G pentru folos și tabel de ingrediente transparentă.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Tula

Tula, semn vartos iubită, renumită pentru produsele rarunchi eficiente de îngrijire a pielii cu infuzie cu probiotice, ne oferă o pierdere în această Cyber ​​Monday. Cumpărătorii pot obține o pierdere de 40% la produsele rarunchi de dimensiuni infatua și la alte articole selectate de pe site-ul lor.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Vichy

Vichy Mineral 89

Popularul aruncator frantuz de spiterie Vichy a fost de multă perioada perciuni al echipei W+G și al dermatologilor pentru angajamentul său față de produse de îngrijire a pielii la prețuri accesibile, dar eficiente – și de astăzi până pe 28 brumar, oferă 25% pierdere la toate produsele rarunchi cu cod. CYBERTREATiar din 29 brumar până pe 1 neios, 20% pierdere la achizițiile cu același cod.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Cele mai bune oferte de scris și accesorii Cyber ​​Monday

Apollo Neuro

Apollo Neuro a da dispozitive purtabile pentru a a ajutora la reducerea stresului, la sprijinirea conștientizării și la îmbunătățirea somnului prin tehnologia de histoterapie prin umilinta, iar team W+G eventual atestă că își respectă promisiunile. În mod intreg, Apollo Wearable vă va a pretui 300 de dolari, dar pentru Cyber ​​Monday, Apollo Neuro oferă până la 70 de dolari reduceri la purtabilul său, ceea ce este o fură având în fantasma prețul inițial.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Antropologie

Dacă vă place Anthropologie la fel de vartos ca team W+G, veți fi bucuroși să aflați că retailerul sărbătorește Cyber ​​Monday cu reduceri la articole selectate din microgram lor largă de oferte. În vânzare sunt incluse articole de casă, deși merită să căutați site-ul fulgerator pentru articolele de îmbrăcăminte și accesorii – există catva pentru fiesce ceas, de la vestimentație casual la îmbrăcăminte formală.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Oameni liberi

Free People se alătură și festivităților Cyber ​​Monday – retailerul oferă reduceri la anumite articole de pe site-ul său. Cumpărați sortimentul său de articole de bază elegante, dar confortabile sau de la propria sa linie franta de îmbrăcăminte activă, FP Movement, pentru îmbrăcăminte de performanță asa de drăguț, că vei ahtia să le porți în mars orelor de antrenament. Dacă vrei oare să-ți îmbunătățești imbracaminte actuală, vei găsi și accesorii și pantofi oricine să adauge o notă de energie stilului tău.

CITIT  6 motive delicioase pentru a iubi guli-rave, potrivit unui RD

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Everlane

Everlane, furnizor de articole de îmbrăcăminte elegante și de bază, oferă reduceri de până la 50 la sută la piese selectate din diferitele rarunchi categorii – de la top și jos până la pantofi și genți – pentru Cyber ​​Monday. Lucrurile se vând pe măsură ce vorbim, așa că asigurați-vă că acționați accelerat.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Îmbrăcăminte Revolve

Revolve Clothing Lindsay Pulover cu umeri

Revolve Clothing este un ghișeu neasemanat pentru toate lucrurile de modă, cu mii de opțiuni pentru o gamă largă de persoane – iar astăzi, retailerul ia o pierdere suplimentară de 20% la articolele de vânzare finală până pe 28 brumar, oricine cuprinde piese de la mărci conj Finders Keepers, For Love & Lemons, Majorelle, Stone Cold Fox, Tularosa și multe altele. Folosește oare CYBER20 când verifici.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Saks Fifth Avenue

Reducerea Saks Fifth Avenue Cyber ​​Monday are totul, de la articole esențiale pentru garderobă, până la prețuri de modă pentru noul panc, alături de bijuterii, accesorii și pantofi pentru mai puțin. Când faceți check-out, utilizați codul CYBER23SF iar retailerul va fixa 50 USD pentru fiesce 200 USD cheltuiți pe site-ul lor. Rețineți că promoția se desfășoară oare de astăzi până mâine, 28 brumar.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Mejuri

Dacă ați râvnit de bijuterii, fie pentru dvs., fie pentru unul suigeneris, semn de bijuterii extrem râvnită Mejuri oferă 20% pierdere la achizițiile de ofidian 150 USD pe site-ul său până marți, 28 brumar.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Știfturi

Frecvent pentru sortimentul său atrăgător de cercei, semn de bijuterii din NYC Studs are o pierdere de 20% la toate produsele rarunchi până pe 28 brumar – și limpede imediat (și oare astăzi), oferă trei perechi de cercei pentru oare 25 USD. Cum e acesta pentru un furatura?

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Cele mai bune oferte Cyber ​​Monday pentru acasă și bucătărie

Declamator in

Nepasator dacă doriți să vă îmbunătățiți vasele de gătit sau să oferiți bucătarului de casă pasionat din viața dvs. un darusag iscoditor pentru sărbători, verificați Made In, oricine oferă până la 30% reduceri la anumite articole în Cyber ​​Monday. Vânzarea cuprinde oale și tigăi la unelte utile de bucătărie, oricine vor fabrica cu siguranță timpul în bucătărie vartos mai plăcut.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Cuisinart

Aparatele de bucătărie Cuisinart sunt o investiție, dar de la Cyber ​​Monday până pe 28 brumar, brandul prescurta prețurile la articolele de larg preț. Oferă o pierdere de 38% la blender-storcători selectați, 33% pierdere la râșniță combinată și la aparatele de lupin, 30% pierdere la friteuitoare și cafetiere cu o singură porție, 20% pierdere la mixere cu banc și 50 de dolari pierdere la procesoarele de bucătărie.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Noian Jones

Great Jones Double Dutch

Imbraca W+G îl iubește pe Great Jones pentru funcționalitatea și atractivitatea sa vizuală – iar astăzi, semn de ustensile de bucătărie îndrăgite de internet oferă până la 50% reduceri la articole și pachete selectate, inclusiv cele mai vândute vase de gătit conj cuptorul neerlandez din fontă The Dutchess. (în mod intreg 160 USD) și vase de matur, cum ar fi setul de boluri de corcire din trei piese Steril Crazy (în mod intreg 95 USD).

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Para

Marchionat de vase de gătit Para are totul, de la unelte și ustensile de gătit până la vasarie, toate fiind pe cât de utile, pe atât de iele. De astăzi și până pe 28 brumar, oferă oferte pe niveluri: 15% pierdere la comenzi sub 100 USD, 20% pierdere la comenzi de până la 300 USD și 25% pierdere la comenzi de 300 USD și mai vartos. De invar, compania egalează donațiile pentru fiesce pierdere primită și oferă 100% din castig apoi când achiziționați articole din sticlă în nouar sa vopsea salcam.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Locul nostru

Our Place a câștigat energie pe internet pentru Always Pan (în mod intreg 150 USD), dar de apoi semn și-a marit sortimentul pregnant de ustensile de bucătărie, dintre oricine multe sunt la vânzare pentru Cyber ​​Monday. Brandul oferă o pierdere de până la 45% la anumite articole și pachete, permițând cumpărătorilor să își modernizeze oalele, tigăile, vasarie, uneltele de bucătărie și aparatele pentru mai puțin.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Pe masă

Sur La Trictrac, careva dintre magazinele unice preferate ale W+G pentru mese și vase de gătit, are o selecție largă de oferte, inclusiv de la mărci de top conj All Clad, Breville, Zwilling, Le Creuset, Staub și multe altele. Astăzi, retailerul oferă oamenilor posibilitatea de a-și cumpăra sortimentul de produse reducând cu până la 75 la sută din anumite articole.

CITIT  Deveniți verde în acest sezon de sărbători cu reducere de 30-60% GreenPan de Ziua Recunoștinței

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Menire de naștere

Pachet cadou pentru ziua de naștere

Dacă ai căutat un darusag iscoditor pentru o persoană dragă oricine este în toate lucrurile mistice, poți să-ți mulțumești vedetelor norocoase – astăzi, până pe 28 brumar, Birthdate oferă până la 50% reduceri pe întregul site. Brandul realizează cărți personalizate cu hărțile natale, lumânări și bijuterii bazate pe astrologie, numerologie și tarot (sau o combinație a tuturor celor trei).

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Dyson

Dyson, semn oricine fabrică unele dintre cele mai bune produse de casă high-tech – cum ar fi aspiratorul fără fir admis de W+G și unelte de păr, cum ar fi Airwrap Multistyler și Airstrait Straightener – vă vor plăti un ban în urmă. Cu toate acestea, prescurta prețurile la anumite articole pentru Cyber ​​Monday. Este una dintre puținele ori pe an în oricine brandul oferă vânzări, așa că ați fi înțelept să profitați de reduceri dacă există catva în microgram sa la oricine v-ați neglijare.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Megiesesc

Dacă încă nu v-a fost prezentat iest aruncator de mobilament de extern destinat oblu consumatorilor, salutați-l pe Neighbor. Toate produsele rarunchi sunt fabricate din materiale din surse durabile, toate păstrând a reprezenta și funcția în originar ogor. Dacă dvs. sau o persoană iubită doriți să vă amenajați curtea exterioară, semn oferă o pierdere de 20% pe întreg site-ul prin Cyber ​​Monday până pe 28 brumar – musai oare să utilizați codul VACANTA 2023.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Cele mai bune oferte de lenjuri de pat și soileala Cyber ​​Monday

Saltele Avocado Green

Dacă sunteți la cumpărături pentru o strajac, luați în considerare una de la Avocado Green Mattreses, oricine este cunoscută pentru fabricarea de saltele, perne și lenjuri de pat din materiale organice certificate GOTS. Oferă reduceri de până la 20% la anumite produse începând de astăzi până pe 28 brumar – iar pentru a îndulci afacerea, semn donează 1% din toate achizițiile din vânzare către Farmlink Project, o organizație nonprofit cu misiunea de a a se intrece. insecuritate alimentară.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Casper

Saltea Casper Original

Casper oferă și economii în această Cyber ​​Monday. De astăzi până pe 30 brumar, semn de saltele de top oferă până la 20% reduceri la anumite saltele. În velur, puteți a face până la 50% la bazele reglabile, 20% pierdere la lenjuri de pat și 75% pierdere la articolele de descotorosire.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Comportare

O componentă importantă a unei nopți bune de odihnă este lenjeria de pat de valoare, iar cele de la semn de lenjuri de pat ecologică Ettitude nu fac excepție. Astăzi, semn oferă o pierdere de 23% pe întreg site-ul de astăzi până pe 28 brumar, ceea ce înseamnă că puteți obține reduceri și la cuverturi, prosoape de imbaiere, halate și haine de somn și de destindere.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Paraşuta

De la cearșafuri până la saltele și fețe de pernă, Parachute organizează o pierdere de 20 la sută pentru produsele de iatac ale mărcii la stadiu Cyber ​​Monday. Decinde de iatac, puteți fabrica cumpărături de prosoape, halate de imbaiere și articole de îmbrăcăminte confortabile, dintre oricine multe sunt aprobate W+G.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Cetăţenia

The Citizenry, oricine fabrica unele dintre lenjeriile noastre de pat ecologice preferate, oferă reduceri majore la cele mai vândute articole de iatac și casă. Brandul oferă până la 35% reduceri la anumite articole până la Cyber ​​Monday până pe 28 brumar.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Cele mai bune oferte de fitness și îmbrăcăminte activă Cyber ​​Monday

Adidas

Cumpărați îmbrăcăminte activă și adidași din belșug de la renumitul retailer de îmbrăcăminte box; sportul rege Adidas în această Cyber ​​Monday. Marchionat oferă reduceri la anumite articole de pe site-ul său web și beneficii suplimentare, cum ar fi transportul ineficace, pentru membrii adiClub. (Înscrierea în club este gratuită!)

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Atlet

Pentru îmbrăcăminte versatilă de performanță pe oricine le poți evolua pasiv de ceas, apelează la Athleta. Brandul oferă reduceri la articole selectate din vastul său produs de îmbrăcăminte și accesorii, inclusiv jambiere de antrenament oricine elimină transpirația și îmbrăcăminte confortabilă într-o gamă de culori și imprimeuri, împreună cu genți, portofele și bentite.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Ansamblu de prietene

Girlfriend Collective Plum Bianca Sutien pe un umar

Brandul de îmbrăcăminte de box; sportul rege Girlfriend Collective a da jambiere, topuri, jachete și multe altele asa de multe nuanțe, iar de astăzi până pe 28 brumar, compania oferă o pierdere de 35 la sută pe întreg site-ul la toate ofertele lor – și pentru a vă preciza și mai vartos ziua, un darusag surpriză la fiesce achiziție.

Cumpărați aoace pentru toate ofertele.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe