Wednesday, July 24, 2024

Sindicatul profesorilor renunță la sprijinul pentru candidatul LAUSD, invocând activitatea jignitoare pe rețelele sociale

Acțiune

United Teachers Los Angeles și-a contramandat, luni seară, susținerea candidatului Kahllid Al-Alim la consiliul școlar, în dara dezvăluirilor că aiesta a repostat sau „a gustat” postări pe rețelele sociale cu conținut antisemit, pro-arme sau porno.

Într-o declarație, sindicatul a spus că „condamnă toate formele de oprimare, inclusiv rasismul, sexismul, antisemitismul, anti-Blackness, islamofobia, xenofobia și homofobia. „

Instarit luni inserare, Al-Alim a spus că nu va a detine niciun glosa pripeste, dar este de așteptat să emită o declarație marți.

Decizia a fost luată de Stanta Reprezentanților, formată din 250 de membri ai sindicatului, în timpul unei întâlniri de urgență, un tamponare în cea de-a 11-a oră a campaniei lui Al-Alim de a simboliza Districtul 1, oricine cuprinde o genune destin din sudul Los Angeles-ului și sud-vestul LA. Sindicatul și-a agatat inca -a făcut campanie pe sector în numele lui Al-Alim, dar i sa trebuincios să urmeze un dreptate în mai multe etape, oricine a detunat vreo două săptămâni, pentru a a se izola legal aprobarea.

Renunțarea la sprijinul său a implicat team genune de concurs a sindicatului, Consiliul său de acțiune politică al educatorilor, Consiliul de administrație și, în sfarsit, Stanta Reprezentanților.

„Liderii membrilor UTLA s-au mișcat convingator pe măsură ce informațiile au ieșit la lumină”, a fatis sindicatul.

În vreme ce sindicatul a cultivat prin aiest dreptate, Al-Alim a continuat să fie promovat în susținerile sindicale online și în unele materiale oricine au fost distribuite alegătorilor în ultimele zile ale campaniei. Sindicatul profesorilor a irosit mai departe de 690.000 de dolari într-o campanie independentă în numele său, nimerit înregistrărilor depuse la Comisia de Etică a orașului LA.

Al-Alim a emis o numar de scuze oricine au fost din ce în ce mai detaliate.

„Există o naratiune lungă atât de cooperare, cât și de neintelegere între comunitățile negre și evreiești din oricine musai să învățăm pentru a ne a onora viceversa și a a tine să creăm împreună o sistem planetar mai dreaptă”, a spus el într-una dintre ele.

Atunci, într-un forum de campanie, săptămâna trecută, el a exprimat o poziție intrucatva diferită, spunând: „Nu mi-e rușine de nicidecum”.

Declarația sindicatului părea să ofere o vreunul evaluare pentru scuzele lui Al-Alim: „În virtute de educatori, recunoaștem că oamenii pot învăța și a decurge prin conversații curajoase. Prin consecinta, considerăm această situație ca o oportunitate valoroasă de învățare nu deodata pentru UTLA, ci și pentru comunitatea mai largă. Așteptăm cu nerăbdare să angajăm diversele comunități oricine alcătuiesc Los Angeles.”

Al-Alim a apărut cu sprijinul UTLA după un dreptate de luni de zile. El era inca tare uzual de mulți lideri de sindicat ca un nomenclaturist puternic în educație și etnie, pe oricine se a se cuveni poala să fie de partea sindicatului în chestiuni de politică, inclusiv opunându-se extinderii școlilor charter și favorizarea eliminării poliției școlare.

Alți șase candidați concurează, de intocmai, pentru locul, oricine este dezrobit de George McKenna, oricine se a se izola.

Federația Muncii Județeană LA a agatat, de intocmai, activitățile de campanie în numele lui Al-Alim. Federația muncii a raportat că nu a irosit fonduri în numele său, dar acțiunea sa – în numele mișcării sindicale din județ – este alegoric notabilă.

O postare Al-Alim pe X (fostul Twitter) oricine a atras critici deosebite a fost preamari sa față de o publicație antisemită a organizației Nation of Mahomedanism intitulată „Relația secretă între negri și evrei: cum evreii au câștigat controlul inspre economiei americane negre”. Într-o postare din brumarel 2022, Al-Alim a spus că cartea ar a cauta să fie citită obligatorie în școlile din LA: „Noi nu ardem sau interzicem viitorul nostru! Noi nu ne jucăm”, a scriitura el.

De intocmai, i-au plăcut postările în sprijinul vedetei de baschetbal Kyrie Irving și a rapperului Kanye West, când au fost criticați pentru postări sau comentarii antisemite.

După săptămâni de campanie finanțată de sindicat și cu votul în scursura din 24 faurar, Al-Alim ar a se cuveni inceteaza la turul de tur. Propria sa campanie a strâns 31.736 USD în ultima perioadă de referire.

Alți candidați în cursă sunt:

  • Sherlett Hendy Newbill, belfer de scoala secundara Dorsey, decan, șef de minister și portsatelit. Ea a fost susținută de UTLA la alegerile anterioare și este susținută de McKenna, titularul oricine se a se izola.
  • Christian Flagg, un părinte pedagog la locuinta, oricine a domni formarea pentru patima de advocacy la Community Coalition, o organizație nonprofit South LA. Părerile sauca politice, cum ar fi eliminarea poliției școlare, se aliniază îndeaproape cu cele ale UTLA.
  • DeWayne Davis, fost belfer și director al Unității LA, oricine a prins funcții administrative de cota selectionat în districtul școlar în alte sisteme școlare.
  • Didi Watts, șef de particular al membrului consiliului școlii din LA, Tanya Ortiz Franklin și un pedagog cu roluri de stapanire anterioare în școlile tradiționale, charter și private.
  • John Aaron Brasfield, ajutor de multă perioada în educație specială și portsatelit de atletica usoara.
  • Rina Tambor, un epitrop și fost belfer oricine a gestionat tabere de odihna în nord-est.

În mars UTLA, următorul cel mai genune stradanie de finanțare independentă a fost de 520.493 USD în numele Watts, cu finanțare de bază de la două comitete de acțiune politică din Sacramento – ambele numite Kids First – și o a treia școli charter separate PAC.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe