Thursday, May 23, 2024

Shaping Luxury Real Estate: Un interviu exclusiv cu Sammi Lim, fondatorul Brilliance Capital

Acțiune

Ctitor și director consiliu de ministri al Majuscula străluciriiSammi Lim

Pășiți în lumea imobiliară de lux, inde liderii vizionari își croiesc căile unice către izbanda. În virtute de ctitor și director consiliu de ministri al Majuscula strălucirii, Sammi a traseu o călătorie remarcabilă de 19 ani, lăsând o amprentă de neșters pe peisajul imobil din Singapore. Perspectivele, experiențele și viziunea ei pentru viitorime sunt inspiratoare și iluminatoare. Alăturați-vă nouă în rastimp ce explorăm povestea remarcabilă a lui Sammi Lim și secretele realizărilor rarunchi excepționale în domeniul imobil de lux.

Premii pentru stilul de viață de lux (LLA): Sammi, ai a se cuveni te rog să împărtășești povestea din spatele înființării Brilliance Capete? Ce te-a iluminat să înființezi această tranzactie remarcabilă?

Sammi Lim (SL): Înființarea Brilliance Capete a fost condusă de o slabiciune profundă pentru imobiliare și de o imagine pentru redefinirea pieței imobiliare de lux. Călătoria mea în industrie a început cu o carieră în vânzări imobiliare, inde am evoluat o înțelegere aprofundată a complexității pieței și a nevoilor nesatisfăcute ale cumpărătorilor și vânzătorilor de proprietăți.

Ceea ce m-a iluminat cu adevărat să înființez Brilliance Capete a fost conștientizarea că există un decalaj pe piață. Clienții în căutarea unor experiențe imobiliare personalizate meritau o mijlocire oricare să poată a propune nu exclusiv proprietăți de lux, ci și un breasla personalizat, de la capăt la capăt, oricare să corespundă preferințelor și stilului lor de viață inegalabil.

Având în expresie această imagine, am fondat Brilliance Capete, o agenție imobiliară dedicată livrării de vârf al luxului și al serviciilor. Suntem motivați de angajamentul de a depăși așteptările clienților noștri cu discernământ, de a gestiona portofolii exclusive de proprietăți și de a a propune un etaj de servicii oricare transcende tranzacția.

Clienții îmi spun adeseori: văd focul în ochii tăi, tipul de slabiciune și rezistență oricare este rar întâlnit pe această piață. Este o daravera de rastimp ca tu să-ți stabilești doar calea și destinul. Și cuvintele lor devin inspirația mea. Vreau să fiu un făcător de ploaie. Iar restul este naratiune.

Brilliance Capete – Eveniment

LLA: Ați obținut un izbanda neverosimil în carieră, cu tranzacții oricare depășesc 9 miliarde SGD. Ați a se cuveni evidenția unele dintre cele mai memorabile repere și experiențe oricare v-au sculptat călătoria?

SL: De la înființare, Brilliance Capete a uzual o creștere semnificativă și a ofensat câteva etape. Ne-am largit a se sprijini de clienți, ne-am diversificat portofoliul și ne-am consolidat prezența în industrie. Unele dintre cele mai importante momente includ faptul că am fost recunoscuți cu premii din industrie pentru excelența noastră în serviciile de investiții imobiliare și să fii prezentat în publicații proeminente pentru realizările noastre.

La Brilliance Capete, am încheiat numeroase oferte de oricare suntem individual de mândri, de la clădiri de birouri la centre comerciale, magazine și drept parcări. Observând tendințele emergente și valorificând noile oportunități de pe piață, în ultimii trei ani, Brilliance Capete a încheiat scaunas din cele cinci tranzacții de parching de pe piață.

Vânzarea Yew Tee Point în numele unei companii listate la Singapore către un materie imobil internațional este, de atare, o altă lucrare deblocată. De deprindere, invar de tranzacții sunt gestionate de băieți dilata din industrie și am bogat încrederea părților pentru a tranzacționa cu izbanda în numele lor. Și fiind numiți doar de către vânzători ca agent de perceptie de leasing inlountras pentru Yew Tee Point și Anson House, o clădire de birouri din centrul CBD.

Intre toate premiile obținute, această piatră de frontiera a bogat un surplus de semnificație în 2021. Brilliance Capete s-a alăturat prestigiosului Forbes Total Properties, o rețea de membri exclusiv pe invitație a unor firme imobiliare de top, consolidându-ne și mai vartos prezența și credibilitatea internațională. În virtute de agenție exclusivă pentru Forbes Total Properties din Singapore, formatie mea și cu mine putem accesa o colectivitate globală de profesioniști imobiliari, facilitând schimbul de cunoștințe și expunerea internațională.

Forbes Total Properties este un consorțiu doar de firme imobiliare de top oricare reprezintă multe dintre cele mai bune case de vânzare din semintie. Calitatea de ciolan al rețelei este rezervată celor mai distinse case de brokeraj din orașe selectate și destinații de a doua casă. Și asigurarea acestei calități de ciolan implică o cercare riguroasă a prezenței unei firme pe piață, a expertizei imobiliare și a reputației în industrie.

Parcaj Polivalent Parcul Poporului

LLA: Într-o industrie în oricare succesul apartine adeseori de maleabilitate, ce strategii ați intrebuintat pentru a rămâne sprinten și pentru a persista să obțineți excelență?

SL: Musai întotdeauna să gândim înainte pentru a rămâne în elita pe piață. Cerințele imobiliare s-au primenit și toți musai să acționăm accelerat și să ne reinventăm pentru a fi mai rezistenți. Lăstarii ecologisti au început să apară și musai să fim capabili să îi identificăm în mod periculos și aoace se află oportunitățile. Este mentalitatea umană să preferă să rămână în această zonă de tihna și să nu dorească dezvoltare decât dacă sunt forțați.

Dar în afaceri, este practicabil și musai să pivotezi, să te îmbunătățești și să reinventezi invariabil. Dacă vreau să merg înainte în afaceri, musai să mă gândesc înainte. Nu cred în crearea unei minuni cu o lovitură și în a mă recrea. Musai să ne gândim la următoarea noastră mișcare și la ce putem a fauri pentru a îmbunătăți și a depăși ceea ce am făcut premergator. Peisajul universal se schimbă atât de accelerat și, dacă ne încăpățânăm să rămânem la planuri oricare sunt depășite pur și prost pentru că ne temem de schimbări, apoi afacerea nu va fi sustenabilă.

Mentalitatea este un constituent memorabil în oricare musai să ne amintim invariabil să continuăm să învățăm și să creștem. În domeniul imobil, cred că nu există două oferte la fel și, pe traseu, am receptionat experiențele și lecțiile din ofertele anterioare pe oricare le aplic fiecărui intentie nou.

Yew Tee Point

La Brilliance Capete, am implementat mai multe strategii pentru a ne garanta că agenția noastră rămâne agilă și în fruntea domeniului nostru:

Abordare centrată pe cumparator: Priorităm satisfacția clienților noștri mai presus de orisice. Aceasta înseamnă să ascultăm în mod dinamic feedback-ul lor, să le răspundem preocupărilor și să ne adaptăm serviciile pentru a răspunde nevoilor lor în evoluție.

Suplete în breasla: Înțelegem că oricine cumparator are chinui unice. Rămânem flexibili în adaptarea serviciilor noastre pentru a se impotrivi acestor cerințe, fie că este cuvantare de o căutare unică de proprietăți sau de strategii de marketing personalizate.

Relații iele în industrie: Agenția noastră menține relații iele cu experți din industrie, arhitecți, constructori și alte părți interesate. Aceste relații ne oferă intrare la proprietăți în pleaca pieței și capacitatea de a usura tranzacții complexe.

LLA: Brilliance Capete a fost recunoscută vertical cel mai bun dealer imobil de lux de tip boutique din Singapore de către Premii pentru stilul de viață de lux. Ce credeți că vă deosebește intreprindere și contribuie la această distincție prestigioasă?

SL: Recunoașterea noastră vertical cel mai bun brokerage imobil de lux din Singapore de către Luxury Lifestyle Awards este o dovadă a angajamentului statornic al fiecărui ciolan al echipei noastre și a calităților distinctive oricare definesc Brilliance Capete. Imbraca noastră de profesioniști cu experiență se află în centrul succesului nostru. La fel ca motto-ul nostru: „Staying Ahead”, expertiza noastră, cunoștințele din teren și dedicarea de a rămâne în fruntea tendințelor imobiliare ne permit să oferim în mod invariabil rezultate excepționale.

Stabilirea de obiective ambițioase, dar realizabile, ceea ce înseamnă să nu te abții și să ajungi la acel iarba-cainelui. A socoti în a sprijini ca să faci acel dans de credință și să obții acel ridicare. Nu există așa catva ca activitate să fie foarte insarcinata, foarte insarcinata, foarte obositoare. Rezultatele nu ne cad cumva în poală și musai să muncim din povara pentru oricine izbanda. Cu acesta, cred că am obținut cele mai dulci fructe ale muncii.

Cred că, în antreprenoriat, este memorabil să-ți stabilești propriile tendințe în loc să urmezi pachetul. Vrei ca oamenii să fie inspirați și să-ți urmeze viziunea. Dacă crezi în catva, îi vei încuraja și pe alții de-a lungul călătoriei tale. Acceptați provocările și drept eșecurile într-o lumină pozitivă. Călătoria antreprenorului este plină de lecții provocatoare și lămuritoare. Dacă vi se acordă atenție, aceste lecții vă pot a deplasa afacerea la următorul etaj.

În cele din urmă, ascultă-ți publicul și gândește-te din viitor clientului/clientului – este întotdeauna dupa ei și nu dupa a sprijini. Îndeplinind nevoile clientului tău, poți câștiga loialitatea acestora și, în cele din urmă, să te stabilești ca un podreadcic de izbanda, învingându-ți concurenții în aiest actiune. Cesta este momentul în oricare furnizarea unui breasla cu o inimă este atât de importantă. Fii adevarat în orisice faci, fii supus, continuă să înveți și fii semet.

Imbraca Brilliance Capete

LLA: Angajamentul tău față de binefacere și implicarea comunității este incantator. Ne poți chema mai multe dupa eforturile tale de a da înapoi și de a capata un ciocnire adevarat decinde de domeniul imobil?

SL: La Brilliance Capete, credem în dăruirea comunității și implicarea în activități filantropice. Suntem implicați dinamic în sprijinirea organizațiilor caritabile locale și a inițiativelor oricare promovează educația, asistența medicală și bunăstarea socială. Eforturile noastre filantropice urmăresc să aibă un ciocnire adevarat despre comunităților în oricare operăm și să contribuie la bunăstarea societății în public.

În actu-alitate, slujesc în virtute de Community Grassroot Leader, ca secundant tezaurar al LadiesFirst, o organizație non-profit formată din femei antreprenoare și profesioniști oricare se angajează să facă diferența prin crearea unui ciocnire prietenos adevarat despre femeilor și societății. De atare, fac pasaj din consiliul director al Industrias and Services Co-operative Society Limited (ISCOS), o cooperativă legată de stapanire din Singapore, oricare implică dinamic comunitatea pentru a a sprijini foștii delincvenți să se introducă în tovarasie.

În 2022, în cadrul Fundației pentru cancerul de sân, cu prochimen „Femeile oricare creează preschimbare” pentru această Zi internațională a femeii 2022, sunt una dintre cele 25 de femei oricare au făcut un pas înainte pentru a crește gradul de conștientizare a cancerului de sân și a susține considerent prin proiectele noastre individuale de strângere de fonduri. . Suntem numiți BCF S-Heroes. Aceste fonduri strânse vor a se purta către programele noastre pentru comunitatea cancerului de sân și activități de advocacy și de realizare pentru depistarea timpuriu pentru a elibera vieți.

LLA: Peisajul imobil este în continuă evoluție. Ce tendințe și evoluții anticipați oricare vor sculpta piața imobiliară de lux din Singapore și la etaj total în următorii ani?

SL: Vedem factori de creștere provenind din diverse surse, inclusiv piețe emergente cu potențial cules de creștere, proiecte de revitalizare urbană, progrese tehnologice oricare au ciocnire despre industriei și schimbarea demografică oricare influențează cererile de locuințe. În surplus, dezvoltările durabile și conștiente de chip câștigă acțiune. Urmărim îndeaproape tendințele pieței, indicatorii economici și oportunitățile emergente pentru a activa creșterea companiei și clienților noștri.

Fundamentele din Singapore sunt iele și am ieșit binisor mai puternici din oricine criză. În rastimp ce mulți investitori au întrerupt noile achiziții, instituțiile prieteneste finanțate, birourile de stirpe și investitorii cu nivel netă ridicată cu orizonturi de investiții pe limita mai indelung sunt actualmente dintre primii, profitând de oportunitățile de creștere emergente pe piețele imobiliare. Pe limita indelung, imobiliarul rămâne o clasă de active atractivă.

Parcarea Bukit Timah Plaza

LLA: Ați a se cuveni a propune o perspectivă despre principiilor dumneavoastră directoare și a filozofiei oricare stă la a se sprijini abordării dumneavoastră în domeniul imobil și al leadership-ului?

SL: Ne deosebim de concurență printr-o combinație de factori.

În intaiul rând, acordăm preponderenta unei abordări personalizate și centrate pe cumparator, adaptându-ne strategiile pentru a îndeplini obiectivele și preferințele unice ale fiecărui cumparator. Oferirea clienților întregul / decinde de 100 la sută. Putem fi selectivi și suntem devotați meseriei. În al doilea rând, punem intonatie pe cercetarea și a cerceta profundă a pieței, permițându-ne să identificăm oportunități de investiții profitabile și să fim în fața tendințelor pieței.

În al treilea rând, promovăm relații iele cu partenerii din industrie, permițându-ne să accesăm oferte și resurse exclusive. În public, strategia noastră de diferențiere se bazează pe furnizarea de experiențe excepționale pentru clienți, perspective superioare ale pieței și o suită cuprinzătoare de servicii.

În surplus, flexibilitatea și agilitatea noastră se bazează pe o structură de management lean și pe o echipă colaborativă. Cereți echipei să fie interesată să construiască mai vartos împreună decât să concureze provocator cinevasilea împotriva celuilalt. În aiest actiune, ei învață cinevasilea de la celălalt, descoperind noi aspecte ale afacerii pe oricare conj nu le-ar capata. Alegerea de a a ramifica afacerea asigură, de atare, constanta în perioadele economice dificile și o strategie solidă pentru sustenabilitate pe limita indelung.

Imbraca Brilliance Capete

LLA: În virtute de muiere proeminentă fruntas în industrie, ce sfaturi ai pentru profesioniștii în domeniul imobil aspiranți, în suigeneris femeile, oricare aspiră să-și pună caracter în aiest teren?

SL: Aveți încredere în abilitățile dumneavoastră și credeți că aveți un loc în industria imobiliară. Imobiliarul evoluează invariabil, fii binisor neacoperit la preschimbare și ispravit să se adapteze la noile condiții de piață.

Luați credința de a interpreta la punctele noastre tare. Am început într-o perioadă în oricare industria era dominată de bărbați, dar nu încercam să-i înving. M-am prescurtat pe mine, cum pot a deplasa lucrurile mai mult și să le îmbunătățesc. Fiți un gânditor adevarat și credeți în găsirea de soluții, nu să vă concentrați despre problemelor. Femeile sunt neverosimil de iele și musai să credem în noi înșine și să atingem cerul!

În eforturile mele personale și profesionale, filozofia și etosul meu au fost întotdeauna: Tratează-i pe toți cu loialitate. Este un tocmeala pe oricare mi l-au insuflat mentorii și familia. Clienții pot simți aiest unealta și vă vor urmare. Aceasta se construiește într-o relație de muncă de lungă durată, oricare crește în rastimp. Atingeți punctul nostru tare în suplete, empatie și perseverență ca forță motoare pentru excelența noastră.

Nu vă fie teamă să perturbați și să contestați normele industriei, izbucnind și creând încă o nișă pentru dvs.

Sicriu Anson

LLA: Privind în perspectivă, oricare sunt aspirațiile și obiectivele tale viitoare pentru Brilliance Capete? Cum vă imaginați rolul firmei în peisajul imobil în continuă preschimbare?

SL: Vom rămâne adaptabili la condițiile pieței în preschimbare, tendințele emergente și nevoile clienților. Abordarea noastră personalizată, centrată pe cumparator, va rămâne în centrul a tot ceea ce facem.

Suntem încântați de călătoria oricare urmează și așteptăm cu nerăbdare să atingem noile culmi ale succesului, rămânând în același rastimp fideli principiilor noastre directoare și angajamentului față de clienții noștri și colectivitate.

LLA: În sfârșit, ce socoteala ați a jindui să împărtășiți cititorilor noștri, în suigeneris celor oricare se gândesc să printre în lumea imobiliară de lux sau oricare caută îndrumări de ramura în demersurile lor imobiliare?

SL: Lumea imobiliarelor de lux este un tărâm al posibilităților și experiențelor nelimitate. Este o semintie în oricare oricine posesiune chema o zicatoare unică și în oricare noi, la Brilliance Capete, suntem aoace pentru a vă a sprijini să creați următorul glava din călătoria dumneavoastră.

Pentru cei oricare se gândesc să printre în domeniul imobil de lux universal sau oricare caută îndrumări de ramura în eforturile lor imobiliare, aș a jindui să subliniez importanța unei cercetări amănunțite, a unei analize atente și a planificării strategice.

Succesul în domeniul imobil de lux vine adeseori dintr-o combinație de experiență, profesionism și angajamentul față de excelență. Acordați-vă rastimp pentru a înțelege piața, valorificați expertiza profesioniștilor și abordați oricine tranzacție cu dedicație pentru a a propune servicii excepționale.

Pentru cei oricare caută îndrumări de ramura în lumea imobiliară de lux, Brilliance Capete este un far al excelenței. Luați legătura cu Sammi Lim și formatie ei pentru a a ghici cum Brilliance Capete vă posibil a sprijini să vă realizați visele imobiliare. Călătoria ta către lux și inovație începe aoace: https://brilliancecapital.sg/

Pentru mai multe dupa cele mai recente lecturi privind proprietățile de lux și imobiliare, faceți chicot aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe