Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei: Unde vârsta nu are limite

dascaluc
Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei

Când vine cuvant de hoteluri, vârsta este deseori o demobilizare. Producerea berii dintre călătorii mai tineri este o percepție comună că un birt mai antic este ușor respectat numeros mai puțin atragator decât cinevasi nou-nouț. Pasamite că, în condițiile în oricare stilurile interioare noi și ofertele de scris de viață devin numeros mai complexe și competitive, există motive să susțineți aiest lucrare. La efect urmei, este mai ușor să te bucuri de o reședință strălucitoare și curată – puncte bonus pentru anumiți factori dramatici demni de postare pe rețelele de socializare – decât cinevasi oricare samite părea datat.

Oblu și după 29 de ani, Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei a infaptui ca hotelurile noi să se simtă învechite – datorită interioarelor mijloc calde și generoase, opțiunilor de luat banchet premiate, ofertelor spa idilice și ospitalității impecabile.

Dar cei oricare și-au lesinat cea mai puzderie submultime a timpului la hoteluri din întreaga neam ar ști că odată cu vârsta sacagiu trei ecologii simple oricare fac un birt bun – spațiu, consistență și siguranță. În aiest caz, pe măsură ce Taipei începe tranziția către modernizarea completă, evoluțiile recente ale hotelurilor mai noi nu au împiedicat tocmai numeros faptul că propriul său Shangri-La Far Eastern, Taipei, la 29 de ani, este încă cea mai ideală opțiune a orașului.

Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei

Cesta este deseori cazul proprietăților Shangri-La din întreaga neam. Cu o personaj oricare invada cele mai înalte calități de liniste și servicii, nu a fost necesitate să ne adaptăm la tendințele actuale. Fiesce insusire are aceeași aromă florală, are o venire grandioasă și se mândrește cu camere infatua, cu mobila oricare rivalizează cu palatele estice. De asemanator, pentru Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei, poziția sa ca cel mai înalt birt al orașului înseamnă că are inca numeros mai multă ofertă decât ne-ar aștepta de la omologii săi mai tineri, în scris boutique. După ce a finalizat un orar de prefacere de 1,5 miliarde USD (vreo 50 milioane USD) în mai 2015, oricare sutametru al hotelului are o comportare inofensivă, atemporală, oricare se simte la fel de ornamentată, pe atât de răcoritoare. Nu este de stima că au câștigat premiul Condé Nast Traveler Readers’ Choice Award pentru 2023.

Minunat Locație
Taxidit prezentabil în centrul drumului de sud Tun Hwa mărginit de copaci din districtul Daan și cu relatie imediată cu nu una, ci două linii de transmisiune general (a rigla Tamsui-Xinyi și a rigla Wenhu), hotelul beneficiază de a fi în mijlocul tuturor lucrurilor obligatorii din Taipei. Taipei 101 și mall-urile din jur se află la poate zecer minute de curgere cu mașina. Piețele de intunecime impoporare, cum ar fi Shida și Tonghua, sunt toate la câțiva pași.

Camere și apartamente impecabile
Caracterul Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei combină valorile atât ale Estului, cât și ale Vestului. Cu amenajări occidentale în oricare dintre camerele și apartamentele mijloc vaste – toate inclusiv un comptoar de lucrare spațios, un micul ecran puzderie și o zonă de recreare cu aparitie la ferestre (unele limpede au aparitie la Taipei 101) – detaliile sunt punctate de Cantec acronic. Elemente de design dinastia. Neimpodobit, dar nu neinteresant, există un afect de eleganță estică ofidian tot, cu mobila curtenitor din malinita, oricare se simte mai comod decât regesc. De asemanator, arta decorativa; arta decorativa chineză la comandă este instalată în toate camerele și apartamentele mijloc. În catifea, toaletele sunt echipate cu latrine în scris nipon.

Masă înălțată
Shangri-La din Orientul Îndepărtat, Taipei se mândrește cu 8 facilități de luat banchet remarcabile, ceea ce a infaptui ca mesele în iesi hotelului să fie puțin necesare – deși apoi când cinevasilea este în Taipei, mâncarea de stradă este o obligatie. La etajul treizeci și nouă, cu aparitie neobstrucționată despre orașului, Pavilionul Shanghai servește un imixtiune de specialități din bucătăria din Shanghai, Taiwan și Sichuan. Pentru cei oricare caută opțiuni occidentale, restaurantul Marco Waterpolo de la etajul treizeci și opt oferă un lista de bucate italienesc recent. Fanii japonezilor Teppanyaki, Kaiseki, Sushi și Tempura pot ospetie ibuki la etajul șapte. Între sezon, Shang Palace, actu-alitate la majoritatea Shangri-La’s din Asia, este taxidit la etajul al șaselea, alături de Café at Far Eastern, deoarece este slujba micul pranz. Cei oricare caută un scris de modă veche pot trece la Marco Waterpolo Lounge, Lobby Court sau Li Bai Lounge – trei dintre ofertele de bar ale hotelului.

Wellness & Spa bucolic
Să nu uităm de clubul de sănătate și de două piscine de pe acoperiș (una este o piscină deschisă încălzită pe acoperiș, în sezon ce cealaltă este deschisă în timpul verii la etajul șapte) de la birt – deschisă tuturor oaspeților, ineficace. Socie Spa de la etajul 40 oferă diverse tratamente corporale și faciale de inspirație japoneză, fără bibelouri. Sălile de tenis; sportul cu balonul oval sunt echipate cu un set bun de echipamente și antrenori personali.

Shangri-La Orientul Îndepărtat, Taipei
201 Tun Hwa South Road, Secțiunea 2, Taipei 10675, Taiwan

(886 2) 2378 8888

Rezervări și informații pentru Shangri-La Far Eastern, Taipei pot fi găsite aoace.

Aiest pont a fost văzut pentru panglica dată pe MensFolio.com

Pentru mai multe citiri inspre stilul de viață și proprietăți de lux, faceți chicotire aoace.

Share This Article
Leave a comment