sâmbătă, aprilie 20, 2024

Sfaturi de coacere susținute de știință ale unui brutar profesionist pentru prepararea produselor de panificație pe care toată lumea le poate bucura

Acțiune

Ftotul este guvernamental aoace și, deoarece temperaturile au început să se răcească infumurat pentru a a fauri cuptorul să pornească nu deplin imposibil, este timpul să curățați mixerele cu banc și să pregătiți mănușile de toba pentru o acțiune serioasă de maturitate.

Panglica tocmeala de mestesug? Asigurându-ne că avem pe toți membrii familiei luați în considerare, inclusiv cei cu restricții mentinere, orisicine deseori sunt lăsate în mars ecuației de prăjituri lipicioase.

Pentru a a rasufla unele dintre cele mai bune sfaturi pentru maturitate în scopot ce ținem partida de restricțiile mentinere – gândiți-vă vegan, fără gluten și fără zahăr savant și multe altele – am luat legătura cu Courtney Cowan, fondatorul Milk Jar Cookies și autoarea cărții Cartea de matur pentru prăjituri din borcanul de lapte acru. Înainte: sfaturile profesionale ale expertului în matur pentru prepararea deserturilor pe orisicine toată lumea le samite a mangaia cu puțin asistenta de ~știință~, orisicine vă va domni deliciile de casă la nivelul sută.

De ce este atât de solemnel să faceți modificările corecte la rețetă apoi când coaceți

Ca majoritatea lucrurilor din viață, Cowan evoca că perfecționarea unei rețete samite a cere multe încercări și erori. „Experimentarea cu diferite ingrediente este una dintre părțile mele preferate ale coacerii și ceea ce m-a condus în cele din urmă la rețetele mele semnate. Există atât de multe moduri diferite de a înlocui ingredientele orisicine s-ar a se cadea să nu funcționeze pentru a sustine, ar a se cadea fi trebuinta oare de câteva încercări înainte de a-ți da avantaj exactă cantitatea pentru a obține mireasma și urzeala pe orisicine o cauți”, evoca ea. Aiest mestesug se aplică toate forme de maturitate. (Aveți încredere în opinie!)

Cowan a învățat imediat că coacerea și știința merg mână în mână. „Musa mi-a explicat agenți de crestere și mi-a entuziast creierul. Am început să văd coacerea ca un intins cercare științific și mi-a plăcut să descopăr valoare absoluta în orisicine diferite ingrediente sau cantități diferite de anumite ingrediente influențează ceea ce făceam”, evoca ea. Schimbarea unui condiment samite a reface plin o rețetă și samite a compune diavol de a a potrivi o altă măsură sau condiment pentru a obține gustul sau urzeala dorită.

CITIT  Această injecție de suc conține la fel de mult sulforafan care stimulează intestinul și creierul ca 10 kilograme de broccoli

Cowan observă, de intocmai, că reglarea timpului și a temperaturii unei rețete este perfect imperativă apoi când coaceți. „Dacă naplaiala ta este foarte intins, nu va a tine atât de vartos să se a fierbe, dar nici produsul tău nu se va răspândi, lăsând prăjitura să arate ca o linguriță de înghețată topită, în loc de prăjitură. Pe de altă judecie, dacă cuptorul nu este infumurat de clocotit, prăjiturile tale vor a tine mai vartos să se coacă și vor fi vartos mai plate”, evoca ea.

Sfaturi ale unui pecar profesionist pentru coacerea cu restricții mentinere

Deși există un milion de moduri diferite de a a fierbe pentru restricții mentinere, Cowan împărtășește unele dintre cele mai comune schimburi pe orisicine le a fauri traditional și proporțiile pentru a a potrivi o rețetă după cum este indispensabil. Pentru început, lui Cowan îi place să înlocuiască ouăle sau uleiul într-o rețetă cu sos de mere. „Uleiul va fi un relatie unu la unu și fitece ou samite fi înlocuit cu un litra de cană de sos de mere”, evoca ea. Sosul de mere are capacitatea de a adăuga jilaveala la coca la fel de prieteneste ca ouăle sau uleiul.

Între scopot, Cowan observă că este vartos mai ușor să faci produse de placintarie fără gluten în zilele noastre. „Există o mulțime de amestecuri prefabricate fenomenale de făină fără gluten orisicine pot fi înlocuite într-un relatie unu la unu. Favorita mea este Cup4Cup”, evoca ea.

Atunci, când vine discurs de a ocoli adăugarea de glucida rafinate, Cowan sugerează înlocuirea zahărului alb cu pulmonarita, deoarece remarcă că au cea mai asemănătoare aromă în produsul deznodamant. În velur, ea recomandă siropul de arțar, dar evoca să rețineți că aiesta samite adăuga o aromă de arțar produselor tale de matur. „Cu oricine dintre aceste ingrediente, puteți înlocui trei sferturi de cană pentru fitece cană de zahăr de orisicine aveți trebuinta rețeta.”

Instrumentele de placintarie fără orisicine un pecar nu samite trăi

Profesioniştii de placintarie au, fără îndoială, una dintre cele mai bune cutii de instrumente prin orisicine să sape – spatule offset, raclete de spirit, ce vrei să spui. Dar pentru Cowan sunt nouă fără de orisicine nu samite trăi. „Arsenalul meu ingloba un set de cești și linguri de măsurat uscate, o ceașcă de măsurat bautura de sticlă, un zester, un tăietor de coca, un set de boluri de combinare din sticlă orisicine pot manevra ingrediente fierbinți și PIFTIE, un mixer cu stimulent – deși un mixer fizic este plin. prieteneste dacă nu poți să faci mixerul cu stimulent — o tavă ceramică pentru plăcintă și, bineînțeles, o periodic de matur.”

CITIT  5 moduri susținute de știință de a crește imunitatea, potrivit unui medic de longevitate și a unui dietetician înregistrat

Deși samite părea o investiție majoră, Cowan evoca că vestea bună este că cele mai multe dintre acestea pot fi găsite privitor lesne, dar vă vor a tine vartos scopot, dacă nu toată viața. Un pilda: a făcut zeci de mii de prăjituri acasă cu un mixer fizic de 20 de dolari de ani de zile. Așadar, atât de spus, niciodată nu este foarte târziu să te apuci de matur ca hobby. Și dacă sunteți epuiza să a topai sfoara în ea, rețeta de prăjitură cu căpșuni a lui Cowan din cartea ei de grane este perfectă pentru mulțimi, orisicine samite fi adaptată cu ușurință pentru fiecare restricție alimentară.

sfaturi de coacere a prăjiturii cu căpșuni
Foto: The Milk Jar Cookies Bakebook

Ordonanta de shortcake cu capsuni

A odrasli 8-10 portii

Ingrediente
Pentru incarcatura de capsuni:
6 căni de căpșuni proaspete, tăiate în sferturi
1/4 cană zahăr
1/4 lingurita suc de limonie

Pentru varga:
1 cană smântână groasă, distant
2 linguri de miere a pudrui
1 linguriță extract pur de vanilina

Pentru biscuiti:
3 căni de făină universală
1/4 cană zahăr
2 linguri stiup de matur
1 lingurita clorura de sodiu de multime
12 linguri (1 cană) unt nesărat, distant și tăiat cubulețe
1 cană de zară, velur 2 linguri pentru periajul blatului
1 linguriță extract pur de vanilina
Zahăr grosier pentru umezire asupra

Pentru a a fauri incarcatura de căpșuni:
Într-un castron societate, combinați căpșunile, zahărul și sucul de lămâie și amestecați până când zahărul se dizolvă. Acoperiți și puneți la frigider.

Pentru a a fauri varga:
1. Folosind un mixer de mână sau un mixer cu stimulent cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna groasă, zahărul pudră și extractul de vanilina la foc mediu-mare până se formează vârfuri medii-rigide, relativ trei până la scaunas minute. Societate-rigid înseamnă că vârfurile tale vor fi infumurat de rigide pentru a-și menține silueta, dar se vor îndoi în partea de sus.
2. Serviți grabnic sau acoperiți etans și dați la frigider până la 24 de ore.

CITIT  PSA: Acest cuptor olandez emblematic Le Creuset este la super reducere, dar numai pentru 24 de ore

Pentru a a fauri biscuitii:
1. Preîncălziți cuptorul la 425°F.
2. Într-un castron intins, amestecați făina, zahărul, praful de matur și sarea. Folosind un tăietor de placintarie sau o furculiță, tăiați untul.
3. Într-un castron mic sau o ceașcă de măsurare lichidă, combinați o cană de lapte acru de unt și extract de vanilina. Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează.
4. Transferați aluatul pe o suprafață cu făină și aplatizați până la o badaranie de relativ un inch. Cu ajutorul unui tăietor de biscuiți, tăiați biscuiții. Încercați să nu răsuciți tăietorul, deoarece aiest mestesug va a impieta cât de vartos cresc biscuiții. Așezați strâns împreună pe o periodic de matur tapetată cu hârtie de matur. Ungeți blaturile fiecărui biscuiți cu zara rămasă și stropiți cu zahăr grosier. Coaceți 13-15 minute până se rumenesc.
5. Odată ce biscuiții s-au răcit, tăiați-i pe fitece în jumătate și stratificați căpșunile și frișca, după bunul placere.

Schimburile de ingrediente recomandate de Cowan:

Pur și prost înlocuiți făina cu trei căni și un litra de făină fără gluten, untul cu o alternativă de unt vegan și laptele cu o opțiune fără lapte acru. „Îmi place să folosesc lapte acru de fasole-soia pentru biscuiți și lapte acru de ovăz pentru frișcă, dar poți a intrebuinta același pentru ambele dacă preferi”, evoca ea. „Și rețineți că, la fel ca în cazul biscuiților obișnuiți, doriți să amestecați făina infumurat pentru a o amesteca, este folositor să amestecați făina fără gluten de câteva ori în velur pentru a a ajutora la construirea unei structuri mai impauna în coca.”

După prăjitura cu căpșuni, prăjiturile vegane cu ciocolată urmează:Citeşte mai mult

Stiri în tendințe