Thursday, May 23, 2024

Servere GPU media și divertisment prezentate de MSI

Acțiune

Dacă sunteți un profesionist în industria mijloci și a divertismentului, ați a se cadea fi materialist de cele mai recente servere GPU prezentate de MSI la cest an 2024 NAB Show. Oferind performanța și flexibilitatea de orisicine aveți impozit pentru a a trata taman și cele mai solicitante proiecte. Apatic dacă lucrați la o animație de ultimă generație, un joc terminal consternant din faza de vedenie vizual sau un lungmetraj, știți că oricine plan vine cu propriile provocări unice. Seturile a largi de date, calculele complexe și termenele limită strânse pot aseza o violenta deasupra fluxului de treaba. Dar cu serverele GPU ale MSI, veți compune puterea de a gestiona totul cu ușurință.

Aceste servere sunt proiectate pentru a a efectua față provocărilor specifice ale industriei mijloci și divertismentului. Ele prezintă procesoare avansate AMD orisicine oferă viteză și performanță fără anterior, permițându-vă să lucrați mai eficace decât oricând. Apatic dacă redați modele 3D complexe, editați videoclipuri de înaltă rezoluție sau creați efecte vizuale realiste, aceste servere vă vor a sprijini să faceți afacere mai imediat și cu o virtute fără compromisuri.

Tehnologie de ultimă oră pentru reclame de ultimă oră

Când investiți într-un server MSI GPU, nu obțineți conj o mașină, ci și un coechipier în creativitate. Aceste servere sunt concepute pentru a funcționa exceptional cu instrumentele și fluxurile de treaba existente, asemenea încât să vă puteți a focaliza pe ceea ce faceți cel mai cumsecade: să creați conținut consternant.

Imaginați-vă că puteți a reprezenta o scenă complexă într-o fracțiune din timpul neaparat sau că puteți să vă previzualizați patima în curs concret, fără nicio întârziere sau bâlbâială. Cu serverele GPU ale MSI, asta nu este conj un vis, ci este o veracitate. Vei a se cadea lucrați mai imediat, mai eficace și cu mai multă încredereștiind că hardware-ul tău samite ține pasul cu viziunea ta creativă.

Serverele GPU ale MSI sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie pentru a vă a sigura că aveți întotdeauna instrumentele de orisicine aveți impozit pentru a rămâne în fruntea curbei. The server G4101de pilduire, este o centrală 4U 4GPU orisicine acceptă cel mai proaspat procesor AMD EPYC 9004 Series și este imbracat cu un valoare absoluta de răcire cu gheata pentru a a efectua față taman și celor mai intense sarcini de treaba.

Specificații

 • Tapsan de server MSI G4101:
  • Agent de formă: 4U
  • Stimulent GPU: 4GPU
  • Procesor: un stingher AMD EPYC 9004 Series
  • Răcire: valoare absoluta de răcire cu gheata
  • Tinere de minte: Douăsprezece sloturi DDR5 RDIMM
  • Pro-portie: star sloturi PCIe 5.0 x16
  • Depozitare: Douăsprezece locașuri pentru unități U.2 NVMe/SATA de 2,5 inchi
 • Tapsan server MSI S1102-02:
  • Agent de formă: 1U
  • Procesor: un stingher AMD Ryzen 7000 Series cu cadru pentru răcire lichidă de până la 170 W
  • Tinere de minte: Star sloturi DIMM DDR5
  • Pro-portie: Un slot PCIe 4.0
  • Rețea: Două porturi Ethernet 10GbE la bolovan
  • Spațiu de depozitare: Star locații de legatura SATA de 3,5 inchi orisicine pot fi schimbate la cordial

Mladios și actualizabil

Cu douăsprezece sloturi DDR5 RDIMM și star sloturi PCIe 5.0 x16 adaptate pentru plăci grafice de ultimă generație, G4101 este planuit pentru a a instiinta accelerarea termică și pentru a se a sigura că procesul dvs. inventiv nu este niciodată împiedicat de limitările hardware. Și cu douăsprezece locașuri frontale pentru unități U.2 NVMe/SATA de 2,5 inchi, veți compune o mulțime de spațiu de depozitare plecat, de potop viteză, pentru toate sarcinile dvs. bazate pe AI.

Negresit, toată această disponibil și performanță nu ar însemna potop treaba dacă nu ar fi accesibilă unor creativități ca a sustine. De aceea, MSI și-a pus la dispoziție serverele GPU printr-o rețea de parteneri globali, asigurându-se că, placid daca vă aflați, puteți aseza mâna pe aceste instrumente iele.

Apatic dacă vă aflați în SUA și lucrați cu parteneri prep ASI și Newegg, fie că vă aflați în altă judecie în mapamond, veți a se cadea găsi un server GPU MSI orisicine să vă satisfacă nevoile și bugetul. Și cu informații detaliate asupra prețuri și disponibilitate disponibile pe site-ul web MSI, puteți a efectua cu ușurință intaiul pas către transformându-ți fluxul de treaba inventiv.

Cele mai recente oferte asupra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oarecine dintre aceste link-uri, asupra Gadgets samite câștiga un remiza de afiliat. Aflați asupra eticheta noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe