Seria Samsung Galaxy Book4 se lansează la nivel global

dascaluc

Seria Samsung Galaxy Book4

Seria Samsung Galaxy Book4 a fost pusă în vânzare în Coreea lunatie trecută și indata Samsung și-a anunțat lansarea globală, dispozitivul urmând să fie prisoselnic la cota total începând cu această lună. Microgram contine Galaxy Book4 Pro, Galaxy Book4 Pro 360 și Galaxy Book4 Ultra.

În Marea Britanie, Galaxy Book Ultra începe de la 2.649 GBP, Galaxy Book4 Pro 360 începe de la 1.799 GBP, Galaxy Book4 Pro începe de la 1.599 GBP, Galaxy Book4 360 începe de la 1.199 GBP și Galaxy Book4 începe de la 649 GBP.

„Suntem încântați ca utilizatorii să experimenteze inteligența, conectivitatea și productivitatea făcute posibile de seria Galaxy Book4, ducând microgram noastră de PC-uri premium la următorul cota”, a fatis TM Roh, Președinte și Șef al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics. „Seria Galaxy Book4 oferă performanța puternică și conectivitate cu mai multe dispozitive pe cine consumatorii le așteaptă de la un PC de înaltă performanță pe piața actuală.”

Seria Galaxy Book4 oferă eficacitate inteligentă susținută de performanțe hardware robuste. Galaxy Book4 Ultra este imbracat cu noul procesor Intel® Core™ Ultra 9/7, cine combină un procesor, un GPU și un NPU nou adăugat într-un singuratic colet, bunaoara și o aparare îmbunătățită cu fiesce calapod Galaxy Book cu o nouă aparare Samsung Knox. cip cine securizează razletit datele critice ale sistemului.

Puteți a banui mai multe detalii contra toate dispozitivele din seria Galaxy Book4 pe site-ul Samsung la linkul de mai jos, acestea vor fi disponibile în Marea Britanie începând cu 26 faur, iar Samsung oferă ineficient un Galaxy Tab S9 FE cu anumite modele. .

Sorginte Samsung

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oaresicine dintre aceste link-uri, contra Gadgets probabil câștiga un provizion de afiliat. Aflați contra eticheta noastră de deconspirare.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment