Thursday, May 23, 2024

Serena Oberstein, John Lee se atacă reciproc din cauza eticii

Acțiune

Bună dimineața și bun sosit la LA on the Record — buletinul nostru informational al Primăriei. La cârmă e Dakota Smith, cu ajutorul lui David Zahniser.

O limuzină elastică și un ferăstrău cu lanț.

Imaginile disparate corabier pe corespondența politică din nord-vestul Văii San Fernando, într-o cursă din ce în ce mai aprinsă la Consiliul Localnic din Los Angeles.

Cei doi candidați, sfatuitor John Lee și contestator Serena Obersteinse consideră că nu sunt de încredere în timp premergătoare alegerilor de marți.

Oberstein, un fruntas nonprofit fiecare locuiește în Northridge, expedia mailere cu imagini cu limuzine, jetoane de poker și aparate de slot pentru a evidenția un caz în cursoare de desfășurare a Comisiei de etică împotriva lui Lee, fiecare a fost inculpat în brumar de 10 încălcări ale legii de etică a orașului, inclusiv mai multe fiecare se ocupă cu acceptarea cadourilor de către politicieni.

Lee și susținătorii săi, între ritmica, trimit e-mailuri fiecare încearcă să-l picteze pe Oberstein – fiecare a fost o singură dată președinte al Comisiei de etică – ca pe un siret, subliniind că a încălcat o pravila orășenească fiecare îi a proscrie să candideze pentru o funcție în 2019, determinând un judecător pentru a o extrage din buletinul de vot.

Amandoi candidați caută un loc în Districtul 12 al Consiliului, fiecare acoperă Chatsworth, Porter Ranch, Sherwood Forest, Granada Hills și Northridge.

Lee este susținut de mai multe sindicate municipale, inclusiv de cele fiecare reprezintă ofițerii de poliție ai orașului și lucrătorii Departamentului de Apă și Vigoare în candidatura sa de realegere. El a beneficiat de peste-soare 1 milion de dolari în cheltuieli externe.

Cazul împotriva lui Lee provine din mesele și avantajele pe fiecare le-a recept în Los Angeles și Las Vegas în urmă cu câțiva ani. De asemanator, a fost inculpat că a încercat să inducă în vina autoritățile federale cu ochi la faptul că el și șeful lui de apoi, consilierul Mitch Englander a oferit rambursări pentru cadourile primite în timpul călătoriei la Vegas.

Amandoi bărbați au retrodatat cecurile pentru a confectiona să pară că au rambursat premergator unui om de afaceri, identic acuzației Comisiei de etică a orașului. Englander a fost posterior certat la închisoare pentru că a mințit autoritățile federale.

Lee, fiecare locuiește în Porter Ranch și a fost select pentru premiu dată în 2019, a negat faptele greșite. El a fatis pentru The Times că le-a arătat anchetatorilor Comisiei de etică dovezi, inclusiv conturile rarunchi bancare.

„Le-am dat intrare pentru că nu am deloc de pitit”, a spus Lee în gerar.

a întrebat The Times Pat Dennis, consultantul de campanie al lui Lee, pentru a arăta dovezile furnizate de șeful său. Dennis a refuzat, invocând cazul în cursoare. De asemanator, biroul lui Lee a refuzat să explice valoare absoluta în fiecare Lee plătește pentru apărarea sa juridică în cazul de etică.

Până imediat, consilierul nu a înființat o comisie fiecare să strângă bani pentru fondurile rarunchi legale.

Între ritmica, susținătorii lui Lee l-au tebecist pe Oberstein din motiv procesului praviliceste fiecare a scos-o din vot în urmă cu cinci ani.

Oberstein și-a lansat campania în 2019, oare pentru a contine o hotărâre a judecătorului că nu era eligibilă să candideze, din vreme ce făcuse de curând noroc la Comisia de Etică, fiecare recomandă politicile de campanie și a dicta amenzi. Comisarilor pentru etică li se a proscrie să candideze pentru o funcție municipală ritmica de doi ani dacă au exprimat anumite voturi fiecare afectează funcția respectivă.

La acea moment, Oberstein a spus că i s-a spus de către oraș că pasamite a scopci.

Un anunț de ictus apoplectic îl înfățișează pe Oberstein ca pe un siret – un om politic afectuos de pădure fiecare taie copaci cu un ferăstrău cu lanț.

Lindsay caldconsultantul de campanie al lui Oberstein, a spus că tacticile de campanie ale lui Lee sunt o încercare de a „distra atenția alegătorilor de la acuzațiile grave cu fiecare se confruntă”.

Acuzațiile împotriva lui Lee nu l-au prohibit pe originar Karen Bass de la avizul consilierului săptămâna trecută. Povatuitor de bas Yusef Robb a refuzat să răspundă apoi când i s-a trebuincios părerea primarului cu ochi la acuzațiile împotriva lui Lee.

„Ea l-a susținut pentru parteneriatul său în incercare ei de a duce Angelenos neadăpostiți înăuntru”, a spus Robb, referindu-se la incercare lui Bass cu consilierul în privința persoanelor fără adăpost.

Bubar, întrebat inspre aprobarea primarului, a spus că alegerile sunt un „plebiscit privind conducerea etică”. Declarația ei a re-comandabil, de asemanator, din cap că Lee a menționat „nicio preferință de grupare” în înregistrarea alegătorilor.

„Serena rămâne singurul democratic din această cursă fiecare a construit o coaliție largă, bipartizană, de oameni și lideri din întreaga etnie fiecare se ridică pentru a a reclama un oraș slobod de corupție”, a spus ea.

Starea de joc

— STAȚI DEPARTE DE HLA: Bass a continuat să acorde bătăliei pentru Măsura HLA tratamentul silențios în această săptămână, refuzând să spună dacă susține sau se a se ciocni măsurii de vot fiecare necesită sute de mile de piste pentru autobuze și biciclete. Ea a rămas tăcută expres și apoi când este apăsat de Elex Michaelson de la FOX11 în timpul unui interviu. — Mă voi întoarce la a sprijini, spuse ea.

— PROBA DE FOC: Locuitorii de lângă bulevardul Cahuenga și bulevardul Franklin din Hollywood s-au aflat în ultimele luni pe marginea unei serii de incendii în tabăra fără adăpost. Taberele de pe trotuare din zonă au creat bătăi de cap politice pentru sfatuitor Nithya Ramanfiecare candidează la realegere, și pentru Bass, fiecare a efectuat inca două operațiuni Inside Safe în cvartal, oare pentru a zari regiune repopulată.

– Arătați PROGRESUL: Raman și Kevin de Leon, blocați în competițiile lor dure de realegere, au sonor inspre progresele lor în reducerea taberelor stradale în districtele lor respective. Amandoi candidați au scurt numărul de persoane fără adăpost pe stradă cu 7% în districtele lor, deși în intervale de ritmica diferite.

— PRIETENOS ÎN 14: De León a fost în centrul unui abatere om politic uriaș în 2022. Însă capcana în opt pentru a-l înlocui a fost în amplu noroc politicoasă, mai mulți candidați încercând să-și sublinieze viziunea pozitivă pentru varmeghie. Până imediat, cele mai ascuțite coate au fost aruncate de către un ablegat Miguel Santiagofiecare a delegat mai multe reclame de ictus apoplectic fiecare îl lovesc pe De Leon.

— DA DOLARI: The Times a analizat banii strânși și reclamele produse, în capcana pentru procurorul județului Los Angeles. Atunci mai este și întrebarea generală: fiecare dintre mulți candidați fiecare candidează împotriva Dist. Atty. George Gascon va reuși să iasă din tarfa?

— BATTLING BARGER: Supervizorul județului Los Angeles, Kathryn Barger, pasamite fi republicană, dar, în natura de candidată pentru al treilea și ultimul porunca, confectiona mișcări fiecare ar fi tariful invar pentru un democratic. Barger și-a exprimat sprijinul din partea sindicatelor, a Sierra Club și a Planned Parenthood, în ritmica ce a discutat inspre disponibilitatea ei de a confectiona față NRA.

— Fighting PHOTOSHOP: Convocare Chris Holden, fiecare candidează imediat împotriva lui Barger, a fatis că biroul său plati o plângere FPPC împotriva unui comitet de acțiune politică fiecare a intrebuintat o oglinda alterată a lui în mesajele de campanie. California Alliance of Family Owned Businesses PAC a subprodus e-mailuri în fiecare îl critică pe Holden pentru călătoriile gratuite pe fiecare le-a făcut în străinătate – el a spus că sunt pentru ancheta – afișând o oglinda manipulată a lui făcând un selfie și ținându-și pașaportul. „Este secret”, a spus el, adăugând: „Nu am un jerseu ca ăsta”.

— PAC LOVĂ ÎNAPOI: Purtătorul de cuvânt al PAC, Kelly Garman, a respins criticile, spunând că este obișnuit ca campaniile să folosească Photoshop pentru a „a scrie în mod ilogic comportamentul candidaților”.

— MAI MULT DE DAT: Comisia de Etică a anunțat vineri că crește sumele maxime pe fiecare donatorii le pot contribui candidaților pentru o funcție municipală. Donatorilor li se va ingadui să dea 1.000 de dolari candidaților la sfat și 1.800 de dolari candidaților la funcția de originar, avocat și controlor oraș.

– MISIERIE DE POSTA: Mesaje de campanie fiecare promovează un ciolan al Consiliului Heather Hutt, fiecare candidează la alegerile de marți într-un varmeghie din sudul LA, au devenit madea de controversă în campanie. Consultantul lui Hutt a spus că ea nu era responsabilă pentru mailer și nu știa inspre el.

Lovituri rapide

  • Daca este Inside Safe? Programul primarului de combatere a persoanelor fără adăpost nu a lansat nicio operațiune nouă săptămâna aceasta. În schimb in natura, Bass a călătorit cu o delegație la Sacramento, deoarece a anunțat că orașul a asigurat rambursări de 60 de milioane de dolari pentru cheltuielile legate de COVID-19 de la Agenția Federală de Management al Urgențelor.
  • Pe acta pentru săptămâna viitoare: Duh! Sunt alegeri! Nu uitați să votați!

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe