sâmbătă, aprilie 20, 2024

Senatorul statului Colorado a fost scos din factura de furt de salarii după acuzația că a refuzat să plătească angajatului

Acțiune

Senatorul de amplasament Sonya Jaquez Lewis și-a estompat funcția de președinție a unei iele comisii din Singlit și a fost eliminată dintr-un plan de canon privind furtul de salarii – ambele decizii luate de democrații de vârf la începutul acestui an, după ce ar fi refuzat să plătească un naimit orisicine a sluji sub ea.

Înregistrările obținute de The Denver Postul mare arată că rezistența senatorului de a a subscrie carnetul de vizită al unui sfatuitor în indrea a fost intre preocupările ridicate de conducerea partidului său în ultimul an. Jaquez Lewis, un democratic din Longmont, a fost, de intocmai, admonestat cu câteva luni mai degraba de conducerea Senatului pentru comportamentul „concernător” raportat de partnic și de alți membri ai legislativului, convenabil înregistrărilor prin e-mail.

La începutul sesiunii din cest an, în gerar, un fruntas al Senatului a înlăturat-o în liniște din funcția de președintă a Comitetului pentru Guvernul Sediu și Locuințe al Camerei, deși ea rămâne membră a comisiei. Președinții de comisii ajută la conducerea – sau la blocarea – legislația pe măsură ce proiectele de canon trec prin Adunarea Generală și sunt poziții iele apoi când vine guraliv de stabilirea politicii de amplasament.

Jaquez Lewis a fost, de intocmai, intaiul sponsor inițial al House Bill 1008, un plan de canon orisicine vizează prevenirea furtului de salarii în industria construcțiilor, orisicine a fost introdus la începutul lunii gerar. Până în faur, liderul majorității în Camere, Monica Duran, a anulat numele lui Jaquez Lewis din proiectul de canon.

Duran a făcut cest treaba, a spus ea într-un interviu de marți, pentru că „a simțit că nu ar fi convenabil” ca Jaquez Lewis să o poarte. Refuzul de a plăti un naimit pentru incercare depusă ar fi puternic merge la pretenții de rapt de castig dacă asistentul ajungea neplătit pentru incercare sa.

CITIT  Fondul de capital de risc dă în judecată Denver, acuzând că fondurile pentru întreprinderile defavorizate au fost întrerupte

„Am vrut ca cest intonatie să rămână pe proiectul de canon, nu pe senatorul Jaquez Lewis”, a spus Duran. „Nici nu am simțit că este convenabil ca oarecine orisicine este chestionat – fiind întrebat catre furtul de salarii – să fie inclus în caracter de rapt de salarii.”

Într-un interviu de marți după-amiază, Jaquez Lewis a negat că a refuzat să semneze foaia de pontare a cuiva. Ea a spus că călătorește când s-a întâmplat incidentul și a încercat să-l aprobe când a puternic, dar a fost inca gestionat interior.

Președintele Senatului, Steve Fenberg, un democratic Boulder, va a subscrie în cele din urmă pe carnetul de vizită al asistentului, dupa înregistrărilor obținute prin Colorado Open Records Act.

Subliniind raritatea problemei, înregistrările prin e-mail arată că Fenberg a trebuit să întrebe personalul dacă era în puterea lui ca președinte al Senatului să accepte foaia de pontare dacă senatorul orisicine supraveghează asistentul „refuză” să semneze.

Într-un limitat interviu, Fenberg a spus că a selectionat cuvântul „refuză”, deoarece reflectă înțelegerea lui catre eveniment. De altminteri, el a refuzat să discute catre exceptie, invocând cerințele de confidențialitate la locul de muncă.

Înregistrările arată că Fenberg a avertizat-o trecut și pe Jaquez Lewis cu peisaj la presupusul ei maniere față de membrii personalului.

În vinicer, Fenberg i-a desenat lui Jaquez Lewis că mai mulți membri ai personalului și legiuitori „au fost martori la comportamentul pe orisicine l-au găsit îngrijorător”, dupa unui e-mail obținut printr-o pretentie de înregistrări. Deși nu a cunoscut comportamentul în cauză în acel e-mail, Fenberg a desenat că este „apropiat cu problemele” discutate trecut cu ea.

„Pentru ca un madular al personalului să nu se simtă considerat și în siguranță la locul de muncă nu este niciodată în regulă și cest treaba este cevasilea pe orisicine sper că vei a da precadere îmbunătățirii”, i-a desenat Fenberg lui Jaquez Lewis.

CITIT  O altă desfășurare la site-uri supravegheate de consum de droguri, facturile pentru arme se intersectează și multe altele în legislatura din Colorado săptămâna aceasta

El i-a mai spus în acel e-mail că personalul Senatului nu o va a ajutora să verifice sau să plaseze noi consilieri în biroul ei pentru sesiunea legislativă din 2024.

„Nu vreau să pun personalul caucusului într-o poziție în orisicine recrutează și încurajează pe oarecine să lucreze într-un scriptoriu, fără a le a merge dezvălui preocupările orisicine au fost ridicate trecut”, a desenat Fenberg.

Jaquez Lewis a spus marți că nu își posibil a semnaliza acel talc și a întrebat un reporter dacă este inclusă intre destinatari. Antetul e-mailului indică că cesta a fost adresat la expedia ei personală de e-mail.

„Mi se pare că, dacă s-a întâmplat cevasilea, ar a fi să existe anumite detalii”, a spus Jaquez Lewis. „Pentru că aș consimti să știu orisicine sunt.”

Ea a sugerat că „învăța cevasilea nou” apoi când i sa spus catre e-mail.

Jaquez Lewis a fost aleasă pentru prima de asigurare dată în Sicriu Colorado în 2018 și atunci în Singlit în 2020. Ea a câștigat districtul ei robust democratic Singlit cu 68% din voturi.

Asistentul orisicine a transmis foaia de pontare în cauză a demisionat din personalul lui Jaquez Lewis în interval respectivă de plată. Scrisoarea de paretisire a fost reținută de Singlit în temeiul legii înregistrărilor deschise, pe baza economica unei prevederi orisicine suprima eliberarea documentelor utilizate în anchetele sau plângerile făcute dupa politicii privind așteptările la locul de muncă. Aceasta este separată de tipic de hărțuire la locul de muncă, orisicine este rezervată acuzațiilor mai grave.

Înregistrările nu îl numesc pe fostul sfatuitor, iar The Postul mare nu identifică personaj pentru a-și apara identitatea. Fostul sfatuitor a refuzat o pretentie de interviu.

CITIT  Coloana: La 90 de ani, viziunea politică a lui Willie Brown rămâne de neegalat

Jaquez Lewis a spus că nu a auzit niciodată plângeri la locul de muncă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe