Senatorul din Colorado Michael Bennet călătorește în Ucraina cu un contingent democrat pentru a-i asigura pe liderii sprijinului SUA

dascaluc

Senatorul american Michael Bennet a vizitat vineri Ucraina, ca bucata a unui crainic al democraților, oricine încearcă să-i asigure pe aliații de colo că Statele Unite nu vor slăbi în sprijinul său în timpul războiului.

Senatorul american Michael Bennet vorbește la o conferință de presă la The Forge
Senatorul american Michael Bennet vorbește la o conferință de presă în Colorado în 2023. (Foto de Andy Cross/The Denver Slujba)

Senatorul Colorado s-a alăturat în călătorie liderului majorității din Singlit, Chuck Schumer, și senatorului Richard Blumenthal din Connecticut, Maggie Hassan din New Hampshire și Jack Reed din Rhode Island. Reed prezidează Comisia pentru serviciile armate din Singlit.

Cei cinci democrați au vizitat orașul Lviv, din vestul rusnac, într-o călătorie oricine a ajungere în momentul în oricine cel mai cald pacioc de ocrotire american este blocat în Odaie SUA.

„Ucraina nu este într-o luptă abia pentru Ucraina”, a spus Bennet la o conferință de presă cu grabi ucraineană vineri dimineață, convenabil unei transcriptie furnizate de biroul său. „Ucraina este într-o luptă pentru democrație, iar Ucraina este într-o luptă pentru independenta și pentru întreaga oameni. Iar poporul rusnac a făcut tot ce i-ar fi tare a revendica lumea liberă poporului rusnac.”

Bennet a remarcat că propria sa mamă s-a născut la Varșovia, Polonia, în 1938 – distinct înainte ca Germania nazistă să invadeze țara – și că Statele Unite au trebuit, de intocmai, să depășească vocile izolaționiste pentru a se a necesita în cel de-al Doilea Război Universal.

„Este timpul ca restul lumii să ne facă partea”, a spus Bennet. „Și Statele Unite ale Americii musai să conducă acesta.”

A cerca senatorilor a bogat loc cu o zi înainte de a doua sarbatorire a invaziei ruse a Ucrainei și la mai placut de o săptămână după ce Senatul a adoptat un pacioc de ocrotire de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel și Taiwan. Dintre acestea, ca la 60 de miliarde de dolari ar pista să sprijine eforturile de război ucrainene și ca ocrotire nemilitar. Acel pacioc de ocrotire a vechi cu 70-29 în Singlit.

Numaidecat este susținută în Odaie condusă de republicani.

Leave a comment