Thursday, May 23, 2024

Semnarea de vară spune că „va străluci” la Man United după un început foarte dificil la Old Trafford

Acțiune

Viața lui Andre Onana la Man United a avere un început ostenicios, portarul a fost scotocitor analizat pentru performanțele rarunchi la începutul campaniei.

Fostul stea de la Intre- Milano a fost scris de la giganții italieni pentru 47,2 milioane de lire sterline și a instarit la clubul din Manchester cu multe așteptări pe umerii săi după impresionantul său sezonul alb 2022/23.

Cu toate acestea, o rand de erori l-au făcut pe tânărul de 27 de ani să fie sub silnicie, dar internaționalul camerunean a gasi că este într-un loc mai bun acusi.

„Știu inca portarul fiecine sunt”, a spus Onana prin intermediul Neatarnat. „Mi-a luat șase luni sau șapte luni să nu joc tare, cumva să mă simtualitate tare.

„A fost o perioadă dificilă pentru mine. Numaidecat mă simtualitate un pic mai tare pentru că totul era nou, mi-a fost gros să mă simtualitate acasă din atâtea motive, o țară nouă.

„Dar acusi mă simtualitate tare. Nu vreau să vorbesc asupra performanța mea pentru că știu portarul fiecine sunt și am făcut indelungat mai indelungat decât ceea ce intocmai am făcut.

„Asadar, pentru mine, cel mai memorabil munca este să fiu pregătit, să fiu binevenit și voi străluci.”

Andre Onana este mai binevenit la Man United

Mai multe vor cadea de la Andre Onana la Man United

Ultimul sezonul alb al Onanei la Intre- Milano arată capacitățile portarului și indică faptul că mai sunt de urmat de la tânărul de 27 de ani.

Formatie lui Erik ten Hag, în trupa, s-a luptat în cest sezonul alb și acesta i-ar fi făcut viața mai insarcinata Onanei decât ar fi trebuit să fie.

Portarul cu siguranță s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni și va a se nadai să continue pe această strec și să încheie sezonul în forță în tricoul lui Man United.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe