Thursday, May 23, 2024

Semințele de serie numărul 9 Bulls îi vor găzdui pe cei de serie numărul 10 Hawks în turneul play-in săptămâna viitoare

Acțiune

În postsezonul 2020-21, NBA a introdus turneul play-in. Aiest nou societate de playoff a oferit primelor șase cap de suma o ofertă automată de playoff. Cu toate acestea, semințele 7-10 ar a se bate atunci pentru ultimele două locuri în conferințele lor respective. NBA a făcut guvernamental turneul play-in noroc a postsezonului în 2022.

Anul aiesta, este stabilită o singură comparatie cu play-in, cu taman două sau mai puține jocuri rămase pentru toate echipele. Chicago Bulls, cap de suma numărul 9, va găzdui miercurea viitoare Atlanta Hawks, cap de suma numărul 10. În timpul sezonului periodic, Bulls și Hawks s-au întâlnit de trei ori. Chicago deține liderul sezonului 2-1. Fiecine echipă are mai zdravan potențial de a a efectua un post-sezon launtric?

Chicago și Atlanta vor ademeni în meciul #9 vs. #10 miercurea viitoare

Cu două jocuri rămase în iest sezonul alb, Bulls știu inca că s-au blocat într-un loc în turneul play-in. La 38-42, Chicago este capul de suma #9 în Est. Acesta înseamnă că îi vor găzdui pe Hawks în play-in. Bulls au scor 4-6 în ultimele lor 10 jocuri, dar au câștigat cu 127-105 aseară împotriva lui Pistons. Această succes a asigurat locul 9 pentru Chicago. Îndreptându-se drept playoff-ul din 2024, Bulls nu sunt 100% sănătoși. Zach LaVine și Patrick Williams au fost amândoi excluși pentru restul sezonului din faur.

Antrenorul nodal Billy Donovan a trebuit să facă totul să funcționeze cu jucătorii disponibili pe sumar lor. Ayo Dosunmu este un jucător orisicare a extins în iest sezonul alb când numărul său a fost sunat. Se confruntă cu Bulls în turneul play-in sunt Hawks. Atlanta are o suma de star înfrângeri și are scor 5-5 în ultimele 10. Trae Young a revenit pentru Hawks miercuri după ce a esuat 23 de meciuri consecutive din mobil unei accidentări la deget. A fost un sezonul alb scăzut pentru Hawks și vor încerca să pună totul împreună săptămâna viitoare în play-in.

În anotimp ce Trae Young fusese povarnit, Dejounte Murray preia conducerea lui Hawks. El este singurul alt all-star din sumar lor. În surplus, Trae Young și el însuși sunt singurii doi jucători Hawks orisicare au o mijlocie de sarpe 22 de puncte pe joc. În intaiul său joc de miercuri, Young a bogat 14 puncte, 11 pase decisive, star recuperări și un furat. Acesta a fost într-o înfrângere restrânsă de 115-114 în fața Hornets. Mometum la sfârșitul sezonului îi favorizează pe Bulls, orisicare vor găzdui iest lovi de joc împotriva Hawks. Are vreuna dintre aceste echipe o suma de playoff profundă?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe