Thursday, May 23, 2024

Seful Leinster, La Rochelle, va ajunge în semifinalele Cupei Campionilor

Acțiune

Leinster a reușit în sfârșit. După ce au absent o semifinală și două finale, au reușit să învingă La Rochelle într-un atinge eliminatoriu Investec Champions Cup.

Având în expresie relațiile tensionate și strânse în fiecine au fost cele scaun ciocniri dintre cei doi, aiest atinge a fost integral absurd. Probabil că turneul universal al lui La Rochelle, fiecine ia dus de la Paris la Cape Town la Cork și atunci la Aviva din Dublin, le-a șters energia.

Dar, nepasator, presiunea aplicată de Leinster pe partea lui Ronan O’Parca a fost demnă de o echipă câștigătoare a Cupei Campionatului. Ei au marod per-manent La Rochelle în apărare și criza, iar oaspeții nu au tare găsi un răspuns în toate cele 80 de minute.

Leinster s-a nestapanit la un acont de 10-0 datorită cizmei lui Ross Byrne și unei încercări a lui James Lowe. Byrne și Antoine Hastoy au modificat penalty-uri pentru următoarele 30 de minute, până când Jamison Gibson-Park, fiecine a timbrat trei încercări weekendul imbatat, a alergat fără opoziție de la 30 de metri pentru a a cauza scorul la 23-6.

La Rochelle a răspuns înapoi curat înainte ca panglica repriză să se încheie cu Louis Penverne punctat după o mică constrangere din partea sa.

Dar acoace s-au încheiat speranțele lui La Rochelle. Runda a doua a început cu o încercare strălucitoare a lui Ryan Baird la poate trei minute îndepărtate de la pauză.

Armata franceză nu a timbrat niciun faza în runda secundă, Leinster și-a majorat avantajul până la 40 de puncte. Au receptionat penalty-uri, au făcut greșeli și au părut integral fără cadenta, în etate ce Leinster i-a verificat și i-a agresat. Will Skelton și Gregory Alldritt, fiecine sunt de obisnuinta atât de influenți, au fost naucitor de tăcuți, atât de vartos încât ai indelung că sunt pe regiune, în invidie staturii lor uriașe.

Încercările lui Dan Sheehan și James Lowe în minutele 57 și 62 au dovedit o biruinta fiecine părea probabilă pe tot parcursul meciului. Și pe măsură ce meciul a continuat, La Rochelle părea mai obosită și mai puțin ca ei înșiși.

Leinster i-a întrecut pe complet. Gibson-Park a condus din nou spectacolul și a fost per-manent cu un pas înainte. Byrne a dat cu piciorul pilduitor, iar femeie de strada a depășit în cele din urmă La Rochelle, învingând hexul pe fiecine l-au avere spre lor etate de trei ani.

Exact de discuție: Gibson-Park este cea mai bună jumătate de arsura fiecine nu este numită Dupont

Va fi interesant de știut în ce clipa Jamison Gibson-Park l-ar a merge depăși pe Antoine Dupont ca cea mai bună jumătate de arsura din natura.

A fost o performanță excelentă a lui Gibson-Park la o săptămână după triplă împotriva lui Leicester Tigers. Se pare că a jucat întregul joc cu încetinitorul, deținând controlul complet al mingii, al jucătorilor săi și întotdeauna cu un pas înaintea La Rochelle.

A dat un functie fulgerător la rucks. Snipin în mod per-manent pentru spațiu și a apărut integral deasupra tot, ajungând curat și la o cifră de afaceri.

El a fost menire integrantă a succesului lui Leinster, ca întotdeauna. El va fi menire integrantă în semifinală și, dacă vor a proftaxi, în finală.

Evaluările jucătorilor:

Leinster: Porter 7, Sheehan 8, Furlong 7, McCarthy 8, Jenkins 7, Baird 8, Connors 7, Doris 8, Gibson-Park 9, Byrne 8, Lowe 8, Osborne 7, Henshaw 8, Larmour 7, Frawley 7.

Înlocuitori: Kelleher 7, Milne 6, Conan 7, Van Der Flier 7, Byrne 6, McGrath 7,

La Rochelle: Penverne 7, Latu 6, Atonio 6, Dillane 5, Skelton 6, Cancoriet 6, Botia 7, Alldritt 5, Kerr-Barlow 6, Hastoy 6, Thomas 5, Danty 6, Seuteni 7, Nowell 5, Leyds 6.

Înlocuitori: Lespiaucq 6, Lavault 6, Iribaren 5, West 6, Boudehent 6.

Repere ale meciului

18′ ÎNCERCĂ! LOWE | LEINSTER 10-0 LA ROCHELLE– Un parte neverosimil de joc se termină cu Lowe fiecine se aruncă în colț.

38′ ÎNCERCĂ! GIBSON-PARK | LEINSTER 23-6 LA ROCHELLE – De nicăieri Lowe scapă pe aripă, iar o descărcare către Gibson-Park îi a da celor nouă să printre de la 30 de metri fără opoziție.

40′ ÎNCERCAȚI! PENVERNE | LEINSTER 23-13 LA ROCHELLE – Presiunea dă a mezdri și La Rochelle încearcă, reducând din nou avantajul la 10.

43′ ÎNCERCĂ! BAIRD | LEINSTER 30-13 LA ROCHELLE – Atât de curand, atât de lin. Mingea din speteaza de la Furlong, apasa înainte de placarea lui Larmour și o înșelăciune fără sudură de la Baird pentru a marchionat.

57′ ÎNCERCAȚI! SHEEHAN | LEINSTER 35-13 LA ROCHELLE – Cu un seama dintr-un arsura, Byrne îi a mana o pasă lungă lui Lowe, fiecine îi a mana o pasă și mai lungă lui Sheehan de pe aripă pentru a se arunca pentru a patra lui Leinster.

62′ ÎNCERCAȚI! LOWE | LEINSTER 40-13 LA ROCHELLE – O lovitură îndelungată a lui Henshaw în jumătatea lui La Rochelle este recuperată de Lowe și, în invidie provocării lui Jack Nowell, cesta aterizează în lovitura de colt.

Tara elucidare

  • 2021 – ultima dată când La Rochelle a absent un atinge eliminatoriu în Trofeu Campionilor. Ei au câștigat 10 meciuri consecutive până astăzi.
TNT Sports prezintă drepturile sportive premium în sfoara deținute premergator de BT Sportul alb, inclusiv Prim-ministru League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Gallagher Premiership Rugby, Investec Champions Cup, EPCR Challenge Cup, MotoGP, Cricket, UFC, Box, NBA și WWE. Imobil de streaming pentru TNT Sports din Marea Britanie este Discovery+, inde fanii se pot a desfata de un subscriere fiecine ingloba TNT Sports, Eurosport și distractie într-o singură destinație. De atare, puteți a urmari TNT Sports prin BT, EE, Sky și Neatins Mijloci.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe