Wednesday, July 24, 2024

Seattle Seahawks economisesc 27,5 milioane de dolari prin lansarea ambelor garanții de pornire

Acțiune

Seattle Seahawks vor fi pe piață pentru o nevasta de noi siguranțe de debut pentru sezonul 2024 NFL și nu brusc. Într-o mișcare de pierdere a costurilor, marți, team a anunțat că îi va a libera atât pe Jamal Adams, cât și pe Quandre Diggs, oricare dintre aceștia lesinat ultimele scaun sezoane jucând și plecând pentru Seattle.

Seahawks a tăiat ambele siguranțe, economisește 27,5 milioane de dolari pentru 2024

Tranzacțiile vor fi utile pentru a-i a cauza pe Seahawks colo intrucat doresc să ajungă în ceea ce privește plafonul salarial. Nu au avere niciun fel de probleme financiare, deoarece s-au aranjat la mijlocul pachetului în ceea ce privește banii disponibili de irosit, dar indata au de irosit cu departe prez 30 de milioane de dolari apoi când agenția liberă începe în câteva săptămâni. Și iest număr va crește virtual cu mai multe reduceri și restructurari.

Adams nu a reușit niciodată așa cum sperase Seattle. Ei au expediere două alegeri din panglica rundă, dintre alte active, New York Jets în schimbul serviciilor mijloc în 2020, dar jucătorul nu și-a recăpătat niciodată a insemna All-Pro și a instarit să joace în oare 35 din cele 67 de jocuri posibile în timpul celor scaun ani. . Seahawks vor fi în prelungire pe cârlig pentru 10,4 milioane de dolari în bani morți, dar vor a face prez 16 milioane de dolari pentru sezonul 2024 și 17,5 milioane de dolari pentru 2025.

Seattle va căuta să devină mai tânăr la poziție

Diggs a fost un jucător de pro Bowler ritm de trei sezoane consecutive din 2020-2022, dar producția sa a scăzut în 2023, în miracol faptului că a jucat în 97% din momentele defensive ale anului. Eliberarea sa este virtual mai departe o mișcare făcută pentru a face mai tânăr, deoarece Diggs are indata 31 de ani și virtual că se află la capătul carierei mijloc. Plecarea lui va a face 11 milioane de dolari pentru Seattle, dar totuși vor a cauta să scoată 10,2 milioane de dolari în bani morți.

Seahawks au încă o mulțime de siguranțe sub intelegere pentru 2024, dar este vartos virtual că vor căuta să fie în niște fețe noi. Julian Love are o mulțime de experiență după ce a jucat în 79% din snaps-uri anul fanat, dar nu există tocmai multe de spus în ceea ce privește talentul la etaj de debut în mars lui.

Multe dintre opțiunile mai bune de pe piața agenților liberi sunt mai gata de vârsta lui Adams și Diggs decât de începutul carierei lor, așa că Seattle ar a se cuveni căuta să adauge tinerețe prin draft. Ei dețin cea de-a 16-a selectionare generală în viitoarea draft, deși grupare din iest an nu pare să fie una bogată cu maiestrie de siguranță în rundele anterioare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe