sâmbătă, aprilie 20, 2024

Sea Venture Iceland Cruise, bucurați-vă de frumusețea Islandei

AcțiuneStatele Unite și Marea Britanie au avere șanse să cumpere Islanda. Ei au făcut oferte, dar Irlanda are poate încă cele mai bune pretenții. Preoții a sihastri „papar” gaelici s-au anumit acoace în secolul al IX-lea înainte de sosirea primilor coloniști norvegieni. Cu numeros înainte ca aceasta să devină Republică în 1944 și berea să fie legalizată în 1989. Liderii expedițiilor au început să spună oamenilor dupa cea mai chircit populată țară din Europa și că heringii ating maturitatea sexuală la vârsta de trei ani.

Nu multe, dacă există nave de croazieră, se pot lăuda cu un cântăreț de operă rezident și un clavirist oricare a afectat sub organistul șef al Vaticanului. Puțini, dacă există, au dezvelit și au dat numele unei insule din Antarctica înaltă.

SEAVENTURE-Exterior

Calauza turistic și cititor la pietroi Arndís Halla Ásgeirsdóttir a afectat la Söngskólinn (Academia de cant și arte vocale din Reykjavik). Ea a înregistrat șase albume și a cântat la Praga, Monte Carlo, Coreea de Sud și Veneția. De intocmai, cântă în mod armonios, însoțit de maestrul de clape Ingimar Palsson. În Mare Breeze Lounge din Oceanul Atlantic de Crivat MS Seaventure. Și – dacă condițiile mării o permit – într-o luntre gonflabilă Rojdanic în peșterile acustice ale insulelor Westmann, incotro susține un recital de „Amazing Grace”.

Exploratorul viking Garðar Svavarsson este creditat că a fost rata de asigurare persoană oricare a circumnavigat Islanda cu luntre. În 870.

vânătoarea de balene Husavik
vânătoarea de balene Husavik

În 1999, compania de aventură Zegrahm Expeditions a început să opereze un tur de nave prin Islanda și, în 2015, cel mai rece chirurg de au-toturism al Islandei, Iceland ProTravel, a început circumnavigațiile țării folosind o navă charter, Mare Diamond.

Islanda Husavik Westfjödur Wale Privind Cocoașul Buckelwal
Islanda Husavik Westfjödur Wale Privind Cocoașul Buckelwal

Astăzi, din ciresar până în gustar, MS Seaventure cu șapte punți, 113 m, 60 de membri ai echipajului și cosmopolit și 55+, 160 de pasageri, cu două apartamente, oricare a fost construit în 1990 în Japonia și este raspunzator pentru naclada Bremen când era MS Bremen, fabrica croaziere. în jurul celei mai chircit populate țări din Europa.

CITIT  Cele mai bune produse de sănătate și wellness pentru a începe 2024 cu piciorul drept

În 2024, oferă un „Izvoare Termale și gheață eternă” compus circumnavigarea Islandei și minunile naturale ale Groenlandei.

Peninsula Snaefeksnes
Peninsula Snaefeksnes

Plecând și debarcând portul Reykjavik lângă camera de concerte Cinghie a orașului, croaziera Iceland Pro Cruises de 10 zile, 1280 mile marine (1380 mile terestre) „Circumnavigation of Iceland” navighează în sensul acelor de floarea-suferintei, cuprinzând porturile și satele de pescui din Stykisna, Stykissholmurs, peninsula Stykissholmur. Isafjordur, Siglufordur, crivac de crivat Husavik (scaun vânătorului de balene), Seydisfjordur și Djupivogur pe crivac de est și insulele Vesmannjaer din sud-estul Islandei. Autobuzele vă așteaptă pe tot parcursul Islandei.

Islanda Termală
Islanda Termală

Croaziera vă prezintă limbi și degete de ghețar, balene, delfini, foci, o lagună glaciară, stânci împrăștiate cu guano, nenumărate cascade, troli pietrificați și alte formațiuni de lavă impresionante, aflorimente și coloane de bazalt, prânzuri la birt cu cantare septentrional, insulele Flatey. și Grimsey, diferite puncte fierbinți seismice, băile naturale Myvatyn la 34-40 de grade din nordul Islandei (la 288 de mile cu mașina de capitală) și izvoarele termale bioactive pluta ale Vok și câmpurile de apă drag de lupini din Alaska și mesteacăn ghemis, rechinul Bjarnarhofn muzeu cu degustatie de rechini din Groenlanda inclusă (gândiți-vă la brânză), fiordul oricare conține monstrul Islandei din Loch Ness (The Wyrm) și singurul arboretum din țară.

Cascada Dynjandi
Burau Dynjandi

Este praci drumetie de lux comod organizată pentru adulți. Și praci păcătos. O expediție cu pensiune completă cu numeros exagerat numeros tortata.

Căpitanul este arvat (fermecătorul Ivo Botica), echipajul filipinez și balinez, iar meniurile includ Lambaframpartur” Umăr islandez de baraiec înăbușit incet „Steiktur lambalæri-Coabă de baraiec înăbușită islandezrață la cratita (nu eider), promon-toriu de Guineea, supă de stacoj „Humarsupa”, milin proaspăt islandez la cratita și o gamă păcătoasă de deserturi praci calorice și periculoase.

CITIT  MayinArt și Olal'Art Gallery se asociază pentru a prezenta excelența asiatică cu expoziția „Paleta de perspective”
Westfjords
Westfjords

Inclusiv tortata cu curmale în exprimare islandez, prăjitură Skyr (buruiana-de-friguri inchegat și iaurt strecurat), clătite islandeze cu smântână și fructe de pădure, plăcintă conventional cu cremă de iaurt și piersici, coupe cu ananas poșat și exagerat multă înghețată de vanilina. A rigla de coastă alunecă. Încălcarea cocoașelor este cateodata în lista de bucate.

Vinul la pietroi costă 33-37 USD, un G&T 10 USD și cocktailuri 8 USD. De intocmai, sunt puse pe ceaiul de după-amiază ale refenea Rufino.

Musai să vă urmăriți greutatea pe SeaVenture. Excursia islandeză cu cai (nu le numiți niciodată ponei) are o limită de dificultate maximă de șaisprezece pietre.

Laguna glaciara
Laguna glaciara

Excursiile la țărm (două aterizări Rojdanic și restul de la pietroi) sunt organizate cu brio de liderul de croazieră și expediția Hermann Helgusson, oricare vă trezește în orisicare dimineață codos tannoy cu „Bună dimineața, dragi doamne și a guverna, la o altă zi frumoasă”.

Expres dacă vremea și umflarea nu sunt. Nu există sezon tipică islandeză.

Împreună cu team sa de experți, Hermann susține prelegeri în mai multe limbi în auditoriul Expedition Lounge dupa verice, de la impletit, stratigrafie; geologie tehnica si inginereasca, ornitologie și peripetie politică. El vă arată limpede și propriile rarunchi filmări dramatice cu dronă ale erupției Fagradalsfjall din 2021.

Dintre multe atracții, inclusiv vapor înmatriculată în Chiparos, oricare pirueta încet în mijlocul fiordului înconjurată de balene, a fost petrecerea Crossing The Polaric Circle, pentru oricare primești un atestat oricare să-ți amintească de Lat 66 58’N, Longitudine 16 28’W și cantitatea de „ brennivin” (aquavit islandez infuzat cu coriandru) pe oricare le-ai zbuciumat și genunchii pe oricare le-ai avere alături de Abba, Bruce Springsteen, cuplurile australiene și germane și texanul cu mustață oricare tot a incurca Islanda cu Irlanda.

ISLANDA

Pe lângă divertismentul idiosincratic de la pietroi (nu este spoiler să spunem că maitre d’ canadian-polonez, Peter Podazski este star spectacolului de cabaret al echipajului), cu a cerceta la Muzeul Epocii Heringului la… a strain un intelegere de bătrâni. „prunca de hering” Birna Bjornsdottir oricare, îmbrăcată în eșarfă tradițională sykikluter și „slidarphilis” șorț de spirit și butoaie de hering oricare a cântat dupa „dragii ei de argint” („Gjof Guds” sau „darul lui Atotputernicul”) și a făcut să se simtă războiul heringului din 1863 ca greu ieri?

CITIT  Haute paradisuri de vacanță în care să sărbătorim sărbătorile
Westmann
Westmann

Dar a neglija verice altceva…

Uitați de vulcani, ghețari de mărimea A pretui Rica, peșterile de gheață, coloniile de fulmar, plajele negre, foci, gheizere, case cu acoperiș cu peluza, depozite hidroelastice și piroclastice, circuri discrete, pseudo-cratere, terenul perioadei cuantiere timpurii, zborul cu avionul opțional de 550 de dolari și peisajul zguduitor necruțător pe oricare un vademecum l-a descris cu joc și poeticesc oblu „stânci nesocotit de fali împrăștiate în locuri neobișnuite”.

Iar invatatura…

Principalul argument pentru oricare cei mai mulți oameni vizitează a treia cea mai rece calotă de zăpadă din semintie este cela de a bate crepeyness. Cu compact nimeric nu ratează vizitele la băile termale bogate în minerale. Și toți se leagă de closet împreună. Starea până la gât în ​​apă caldă mascata de vapori de conventie diminuează evident semnele îmbătrânirii, bunaoara și puloverul cu sablon cu jug a la Kirk Douglas din „The Vikings”, căciula de puffin și dulceața de mărăcini de piatră, majoritatea se întorc din Islanda. cu suveniruri sub formă de exfolianți de cenușă de vulcan, tampoane transdermice cu super-berry Plangere și ceață de față oricare topește gheața glaciară pentru a împiedica brazdele frunții să se transforme în fisuri.

Defel nu te pregătește pentru frumusețea Islandei. Îi lasă pe toată lumea cu o strălucire fericită. www.icelandprocruises.com

Circumnavigarea croazierelor în Islanda începe de la 4.415 USD (3.372 GBP) de persoană etc. Zboruri. Croazierele în Groenlanda încep de la 9.970 USD

AERUL ISLANDEI zboară obisnuit către Keflavik, oricare este un schimb de 45 de minute către schela.

După sau înainte de croazieră, rămâneți la Hilton Reykjavik sau noul Parliament Ospel Curio Collection By Hilton Ospel.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe