sâmbătă, aprilie 20, 2024

Scout susține că semnarea de vară la Tottenham ar putea fi tentată să se alăture lui Man Utd

Acțiune

Nouar eră de la Man United ar a se cadea fi vartos tentantă pentru jucătorii de mult, iar un fost cercetaș de la Tottenham cumva zari un patru curgator al lui Spurs îndreptându-se impotriva Old Trafford în cazul în oricine ar intoarce o ofertă de la Sir Jim Ratcliffe.

Atât londonezii de scapatat, cât și giganții de nord-vest sunt o text în cursoare.

Spurs au substruc-tura la locul lor cu noul stadion, de indelung finit și funcționează prieteneste.

Fostul cercetaș de la Tottenham a glasui că Vicario va sări la mutarea lui Man United

Sub Ange Postecoglou, clubul se află la începutul unei alte călătorii, cu toate acestea, dacă ultimele luni sunt catva de cherchelit, va fi o călătorie extraordinar de plăcută și una oricine va a purta reiesire în cele din urmă.

Pentru Man United se află din nou la o adevărată răscruce, iar verisoara aceasta este vitală pentru ei în ceea ce privește obținerea de a a executa fiecare cu recrutarea corectă.

Portarul italienesc al lui Tottenham Hotspur, Guglielmo Vicario, a mantuit un șut pe poartă. (Foto de Paul ELLIS / AFP)

Nu este distinct în cest clipita dacă Erik ten Hag va fi înlocuit sau nu, deși este vartos poate ca o seama de vedete din premiu echipă să fie expediate.

Nu există nicio sugestie că portarul, Andre Onana, va fi cinevasi dintre ei, dar după cum a remarcat fostul cercetaș de la Tottenham, Bryan King, Gugliemo Vicario ar a se cadea fi o verigă lipsă pentru Red Devils.

„Din prospect lui United, cred că ar cuveni să iasă și să semneze Vicario. Dacă vor să cheltuiască bani, apoi cheltuiește bani pe jucători oricine au probat în Prim-ministru League”, a spus el pentru Tottenham News.

CITIT  "Înseamnă mult pentru mine" - Nadal revine triumfal pe zgură după o victorie emfatică asupra lui Cobolli

„Vicario ar fi tentat de o trambalare la Old Trafford, fără îndoială.”

Este puțin poate ca Spurs să accepte pierderea unui jucător oricine a devenit iute favoritul fanilor în fiecare caz, dar așa cum am văzut de multe ori înainte în sportul rege; niciodată să nu spui niciodată.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe