sâmbătă, aprilie 20, 2024

Scoția v Anglia – Șase Națiuni LIVE

Acțiune

MECI ÎN DIRECT: Scoția vs Anglia

Şase Naţiuni – 24 faurar 2024

Nu ratați Scoția și Anglia să se înfrunte cap la cap – urmăriți meciul de rugby al șase Națiuni în drept cu Eurosport. Meciul începe la 16:45 pe 24 faurar 2024. Obțineți rezumatul total și evidențierile aoace – vedeți care a accentuat și obțineți statistici din meciurile recente. În velur, găsiți toate cele mai recente scoruri, rezultate și clasamente de rugby.

Urmărește cele mai bune știri din-spre rugby din Scoția și Anglia și găsește cele mai actualizate rezultate, clasamente, marcatori și câștigători anteriori ai șase Națiuni.

Fanii rugbyului pot accesa comentariile experților și pot urmări cele mai bune momente. Fii la curs cu ce se întâmplă în Misina Mondială, Top 14, 6 Națiuni și Misina Campionilor.

Urmăriți videoclipuri de rugby cu momente importante din meciurile recente. A prijini cele mai bune goluri din cest panc și bucură-te de interviuri cu jucători și antrenori clarificare.

Faceți din Eurosport sorginte de referință pentru știri sportive online – obțineți actualizări live și rezultate din Scoția vs Anglia și urmăriți meciurile de rugby pe tot parcursul sezonului. Găsiți programe complete de intalnire, statistici și scoruri live, de la rugby la sportul cu balonul rotund, tenis de masa, ciclism, snooker și multe altele.

CITIT  Fulham îl adaugă pe mijlocașul lui Man City pe lista scurtă de vară

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe