vineri, aprilie 12, 2024

Săptămâna bugetară partea 2, credite fiscale, facturi predispuse la reținere în legislatura din Colorado săptămâna aceasta

Acțiune

Legislatorii din Colorado vor conjura prin Budget Madness Basina 2 săptămâna aceasta, deoarece planul de cheltuieli al statului pentru anul perspectiva urmează să treacă luni de Congres, înainte de a a merge și a a reapuca procesul în Singlit.

Camera a cultivare toată ziua și până în noaptea de joi (înainte de a-și lua concediul de Vinerea Larg) pentru a a sintoniza aprobarea inițială bugetului și a unei sume de facturi de cheltuieli „orbitale”. Va a merge și de Singlit în zilele următoare. Așa cum a făcut Camera săptămâna trecută, Senatul va baga fără îndoială amendamente la buget, solicitând aceluiași tabara de legiuitori fiecine au elaborat pentru rata de asigurare dată documentul să se întâlnească și să decidă dacă să elimine vreuna sau toate modificările. Odată ajunge, bugetul se îndreaptă către guvernatorul Jared Polonez.

Aprobarea bugetului la începutul lunii prier marchează de deprindere începutul perioadei interne a sesiunii legislative. Anul asta nu va a efectua excepție: o grămadă de proiecte de condamnare pentru arme, mijloc, impozite și locuințe încă așteaptă dezbateri în una sau ambele camere, cu aproape șase săptămâni rămase în sesiune.

Iată ce să urmărești săptămâna aceasta:

Taxe de autoritate

Două proiecte de taxe progresive sunt stabilite pentru primele audieri ale comisiei în următoarele șapte zile. Intaiul este HB24-1312, fiecine ar direcționa un autoritate fiscal de 1.500 USD către persoanele cu venituri medii fiecine lucrează în îngrijire. Acesta se află luni în Comisia de finanțe a Camerei.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe