Thursday, May 23, 2024

San Francisco – Orașul captivant de lângă golf.

Acțiune| Imaginea principală prin amabilitatea © 032033001789

Pentru cei dintre noi oricine iubesc viața la oraș, San Francisco oferă agitația unei metropole înfloritoare și captivante și, deși se întinde pe tocmai 49 de mile pătrate, există multe de explorat, deoarece fiesce dintre cele unsprezece districte reflectă o cultură și o atmosferă distinctă și am fost amator să castig de a micsora mea vizită și să explorez cele mai impoporare zone.

Am fost încântat de panglica mea întâlnire cu Podul Golden Gate când am chivernisit la Baker Beach și m-am inecat pe nisipul stins pentru a admira priveliștea spectaculoasă. Cuprinzând Tocat de Aur, strâmtoarea îngustă oricine leagă puternicul Mare Pasnic de Golful San Francisco, aiest pod agatat emblematic este consacrat în întreaga natura și datează din 1933, când a început construcția. Cu o intindere: de 2,74 km, o lățime de 27,4 metri și oricine se înalță până la o înălțime de 227,4 metri este o structură pur și neornat magnifică și cauta admirația tuturor celor oricine se apropie și partnic.

Ritz Carlton San Fran © Ron Starr
Ritz Carlton San Fran © Ron Starr

Era târziu după-amiaza și simțindu-mă suficient de ostenit, m-am îndreptat către Ritz Carlton, gazdac pe Stockton Street, explicit lângă Union Square, în cartierul indestulat Nob Hill. Amplasat într-o stapanire neoclasică de indicator, datând din 1909, Ritz Carlton oferă oaspeților cel mai înalt treapta de comoditate și servicii. Procedurile de check-in au fost rapide și ultra-eficiente, bagajele mi-au fost duse și am fost însoțită la luxoasa Suită Nob Hill, cu o înălțime de 600 ft. Decorul liniștitor, în culori deschise, cu mochetă și draperii stins, creează sanctuarul spiritual în oricine să mă relaxez. . După ce m-am inecat în scaldatoare de marmură, plină până la respingere cu bule gratuite de Asprey, m-am majorat în porumbar king-size, m-am îmbrăcat cu lenjuri stins și albă și am cedat într-un margica cucului esential.

Paralela 37 © Don-Riddle
Paralelism 37 © Don-Riddle

Împreună cu alarce, m-am îndreptat catre Parallel 37, restaurantul neoficial al hotelului, și m-am răsfățat cu un mic pranz american de primă clasă. Sorbind din a doua ceașcă de lupin incins, am cedat tentației și am comandat două vafe delicioase cu mursa de arțar în ritmica ce îmi planificam activitățile.

După o invar de răsfăț și cu naiba urgentă de a a pali acele calorii înainte de a conveni la talia mea, am sprintat până la Union Square și am majorat pe o telecabină cu destinația Ferry Zgarie-nori. San Francisco operează cea mai gramada rețea de telecabină controlată fizic din natura, iar experiența unei călătorii cu oarecare a fost pe intaiul loc pe catagrafie mea.

Ținându-mă strâns, cu telecabina zgomotând de-a lungul și urcând pe dealurile abrupte, am început o conversație cu o neam și copiii lor a se micsora oricine chicoteau de încântare în ritmica ce telecabina a reverberat și suficient de curând am sărit cu toții în sus și în jos pe scaunele de lemn-dulce cu jovialitate.

Pier39 ©VisittheUSA.com.  Fotograful Bogdan Zlatkov
Pier39 ©VisittheUSA.com. Fotograful Moldovean Zlatkov

Debarcând cu aerul sărat din Oceanul Pasnic în nări, m-am îndreptat catre Pier 33 pentru a mă îmbarca pe feribotul cu destinația cocioc Alcatraz. O scurtă stra-batere (o milă și un patrar) codos apele infestate de rechini ale Golfului San Francisco și am chivernisit într-un loc cel mai necultivat, oricine a fost cândva un inchisoare federativ de maximă siguranta, încarcerat pe Al “Scarface” Capone, Robert Stroud (Birdman of Alcatraz) și George „Machine Gun” Kelly. Perla de celule fără ferestre, cu celule cu gratii oricine măsoară cinci cracana pe nouă cracana (deținuții vecini au robust să respecte ritualurile de imbaiere ale colegilor condamnați) a starui din pereți de ciment, un pat cu domeniu de oțel cu o dricala subțire, o chiuvetă cu un unic tuturoi de apă polaric, un toaletă fără capitala și o măsuță și un capitala oricine se rabatează de pe catapeteasma. Este o priveliște integral fascinantă, dar înfricoșătoare.

Navigați pe golful San Francisco ©VisittheUSA.com.
Navigați pe golful San Francisco ©VisittheUSA.com.

Înapoi în lumea liberă, m-am plimbat pe îndelete în jurul Ferry Zgarie-nori, oricine datează din 1898 și găzduiește astăzi codos cincizeci de restaurante a se micsora, restaurante și comercianți cu alimente. Am fost atrasă de compania vartos aglomerată Hog Island Oyster Company, conj am deosebit o masă lângă o fereastră din podila până în plafon. În ritmica ce admiram priveliștea Golfului San Francisco, am devorat deliciosul soi de scoici însoțit de un mesel polaric de alb de casă, a fost o experiență culinară de primă clasă.

Pe arsana, m-am plimbat până la Pier 39 și la tapsan de observație pentru a pricepe câțiva rezidenți locali. Leii de gramada din California amuză mulțimile cu trăsăturile lor jucăușe în ritmica ce se bucură de regina, se ceartă pe cele mai bune locuri de recreare și se plâng scotând sunete de lătrat vartos iele, oricine, cateodata, ajung la un crescand puternicos.

Parcul Golden Gate ©VisittheUSA.com Fotograful Bogdan Zlatkov
Parcul Golden Gate ©VisittheUSA.com Fotograful Moldovean Zlatkov

Rătăcind pe arsana, am zărit un taximetru și m-am îndreptat către Parcul Golden Gate, oricine are o grădină japoneză de ceai și Grădina Botanică din San Francisco. Cu 24 de milioane de vizitatori în fiesce an, eram hotărât să aflu mai multe. Conservatorul de Flori, oricine a fost un indicator istoriograf din 1879, găzduiește o abundență de flori și plante rare din întreaga natura. Există cinci galerii distincte oricine se concentrează pe diferite ecosisteme și am inconstient departe ritmica rătăcind prin secțiunea de plante acvatice conj am fost vrajit de o suma de bazine oricine imită curgerea unui râu oricine șerpuia prin zona tropicala și am fost vrăjită de spectaculosul nufăr uriaș. și Beach Spider Lily, oricine a da un petunie vederos.

Fisherman's Wharf ©VisittheUSA.com
Fisherman’s Wharf ©VisittheUSA.com

Muzeul de Young, oricine este la o scurtă spatir, povesti o colecție diversă de arte plastice. M-am plimbat prin expoziția Irving Penn, oricine durează până în cuptor ’24. Una dintre cele 20th Cei mai celebri fotografi ai secolului, Penn, cel mai macrobian conlucrator la Vogue, au mo-dificat a poza de modă în perioada postbelică. Am fost incantat de fotografiile lui oricine reflectau la 1967 și Summer of Love din San Francisco. Imaginile minunate ale hipioților (cunoscuți și sub numele de copii flori), membri ai Hells Angels Motorcycle Club și trupe rock and roll locale, inclusiv Grateful Dead, prind viață.

Vedere pitorească a San Francisco ©VisittheUSA.com.
Vaza pitorească a San Francisco ©VisittheUSA.com.

Târziu în cursul zilei și înapoi în Union Square, am avere multumitor ritmica pentru un loc de reanimare cu amănuntul la Saks Fifth Avenue, Bloomingdales, Neiman Bucalai și Macy’s și, când mă întorceam la Ritz Carlton, împovărat cu sacoșe de cumpărături și o gamă departe mai ușoară. gramada de datorie M-am inecat în cel mai intim capitala comod din The Lounge.

Am comandat un cocktail și mi-am sporit paharul pentru a executa un vivat pentru San Francisco, orașul incantator și incantator de lângă cotitura.

„Consiliu de top” -Tururi

Călătorește cu scris prin Valea Napa cu trenul. Imbarcați-vă la McKinstry Street Station (centrul orașului Napa, la 50 de mile NE de San Francisco) Călătoria de 35 de mile dus-întors durează trei ore și contine o experiență culinară gourmet cu mai multe deosebi și o vizită de savurare de vinuri de o oră la Grgich Hills Estate. Pentru mai multe informații, vizitați winetrain.com

„Consiliu de top” – samsonite.com

Pentru o gamă largă de produse durabile și contemporane, inclusiv nouar colecție de capsule Samsonite/Patron, valize, rucsacuri, genți de mână, genți de cumpărături, genți pentru laptop, genți de toaletă, perne de călătorie, huse de înfrumusețare, umbrele și portofele vizitați Samsonite.com

| Imagini (excluzând cazarea) prin amabilitatea VisittheUSA.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe