sâmbătă, aprilie 20, 2024

San Francisco leagă bunăstarea de depistarea drogurilor, sporește puterile poliției

Acțiune

Primarul London Breed a zâmbit în timpul unei petreceri primare pline de marți în Hayes Valley, un cvartal de tip boutique la pregiur o jumătate de milă de Primărie, oprindu-se pentru selfie-uri și felicitări în ritmica ce a nota prin barul ticsit impotriva un microfon.

„Se apropie schimbarea!” Breed a zbieret în aplaudari zgomotoase de pe terasa de la cocteil-barul actual Tine.

Rezultatele timpurii au arătat promițătoare pentru o listă de candidați locali oricine candidate pe o agendă mai centristă și pentru măsuri de vot oricine ar modifica centrul orașului cu o nouă siretenie și au trebuincios consiliului școlar al orașului să reintroducă Algebra I ca ofertă pentru elevii de scoala secundara.

Dar emoția lui Breed în acea seară s-a incordat pe două măsuri electorale pe oricine le-a susținut pentru a lărgi puterile de paza a poliției și a impulsiona mandate de ospatare a drogurilor oricine strângeau un proptea copleșitor al alegătorilor – o mutare uimitoare impotriva dreapta pentru un oraș curent la etaj național pentru tipic sa progresistă.

Prima de asigurare măsură, Propunerea E, întărește puterile poliției în oraș. Cea de-a doua, Propunerea F, va face depistarea drogurilor și medicatie pentru persoanele oricine beneficiază de ajutoare județene și oricine sunt suspectate de cheltuire de droguri.

Măsurile dau dinții eforturilor de a a trata toana dependenței de droguri în aer frai din oraș – și criminalitatea stradală și nevoie de adăpost oricine o însoțește. Luați împreună, ei dau plauzibilitate mesajului lui Breed potrivit căruia San Francisco nu este bastionul fărădelegii pe oricine criticii săi le place să o pretindă.

„Este satisfacator”, a spus Breed. „Avem dare de mutare.”

Breed se confruntă cu o campanie de realegere dificilă în brumar, în ritmica ce își caută un al doilea delegatie integral în funcție. Doi dintre oponenții ei – moștenitorul Levi Strauss și fondatorul non-profit, Daniel Lurie, și capitalistul de primejdie Mark Farrell, fost priveghi de comitat și elementar ad-interim – sunt considerați moderati potrivit standardelor din San Francisco și l-au criticat pe elementar pentru condițiile străzilor orașului și postul rămas în urmă. -redresarea economică în pandemie.

Un al treilea opozant, președintele Consiliului de Paza, Aaron Peskin, este un inaintat bine-cunoscut oricine ar a merge strânge proptea în rândul liberalilor fideli preocupați de recenta domiciliu a orașului către inima.

Pe măsură ce ea a merge o drum-de-fier de cerc, susținătorii lui Breed speră că victoriile la vot să-i injecteze robustete în oferta de realegere și să tragă o drum-de-fier mai clară înainte pentru un oraș oricine s-a străduit să scoată pe străzi oamenii fără adăpost și să revină din considerent pandemiei. exodul sectorului său tehnologic din centrul orașului.

CITIT  Newsom a numit-o „gimmick”. Acum folosește trucul pentru a reduce deficitul masiv al Californiei

„Este o bezna praci bună pentru London Breed, doamnă elementar”, a fatis senatorul Scott Wiener (D-San Francisco) publicului. „Cest oraș a fost bătut în ultimii ani, iar San Francisco se întoarce și va fi curat mai corect ca niciodată.”

Măsurile de vot aprobate marți se bazează pe mai multe inițiative pe oricine Breed le-a condus în ultimul an pentru a pierde dinții eforturilor orașului de a a opri dependența de droguri și decesele prin supradoză, adăugând componente punitive politicilor oricine s-au incordat de greu pe o abordare mai blândă axată pe medicatie.

Toamna trecută, oficialii orașului au anunțat planuri pentru un fractiune prompt de aplicatie a legii, oricine va fi lansat în primăvară, oricine va a sonda decesele de opioide și traficul ilegal de droguri în oraș ca potențiale cazuri de crima. Cu luni înainte, guvernatorul democratic Gavin Newsom a desfășurat Pazitoare Națională din California și Straja de Autostrăzi din California pentru a tinti rețelele de circulatie de droguri oricine canalizau fentanilul în cartierele Tenderloin și South of Market, o operațiune oricine a dus la sute de arestări.

Breed susține că aceste eforturi dau a manca: în ultimele șase luni, infracțiunile despre proprietății au scăzut cu 30% și crimele violente cu 4%, propriu primăriei.

Breed a spus că inițiativa de screening de droguri se va a se increde pe aceste eforturi prin constrângerea mai multor persoane cu tulburări legate de consumul de substanțe la medicatie.

Propunerea F, oricine va a pasi în tarie în gerar 2025, va a transforma Programele județene de asistență pentru adulți, oricine oferă beneficii în lichid adulților singuri cu venituri a se scurta de 65 de ani și mai puțin, fără copii în întreținere. Destinatarii vor fi asasi obligati sa se supuna unei evaluari de screening de droguri in cazul in oricine avea „suspiciuni rezonabile” ca se a se bate cu tulburarea de cheltuire de substante si sa inde in medicatie invidie este fundamentat.

Susținătorii susțin că schimbarea va a prii resursele orașului împotriva unei culturi de droguri stradale oricine a rasarit din considerent politicilor îngăduitoare și a beneficiilor generoase din San Francisco.

Programul a asistat pregiur 5.700 de persoane selenic în anul fiscal 2022-23, propriu biroului controlorului orașului, unii beneficiari primind până la 712 USD pe lună. Între 30 martisor 2023 și începutul lunii faur, 141 de persoane oricine au fost citate pentru cheltuire populatie de droguri au beneficiat și de asistență județeană, propriu primăriei. Dintre aceștia, 33% nu locuiau de descantec în San Francisco.

CITIT  Pozițiile conflictuale ale democraților din Colorado în justiție penală se răsfrâng în lupta pentru proiectul de lege privind traficul de persoane

„Cest munca este oarecum adăugarea unui alt etaj de raspundere a screeningului și, sperăm, ceea ce va hertog la genul de rezultate pe oricine vrem să le vedem: oameni oricine sunt în medicatie și oameni oricine ajung să devină curați și treji”, a spus Breed.

Criticii Propoziției F o resping ca fiind o curs smintit elaborată oricine nu reușește să repare rădăcinile crizei fără adăpost din oraș: nevoie de locuințe la prețuri accesibile și opțiuni de medicatie de insusire. Ei au reeditat un pravila poporar ascendent potrivit căruia forțarea oamenilor să urmeze un medicatie pentru droguri nu funcționează și au spus că schimbările de politică vor a detine consecințe devastatoare despre rezidenților cu venituri a se scurta, oricine se bazează pe asistență pentru locuință și alte cheltuieli necesare.

„Numai că va a executa tratamentul mai puțin elementar pentru toată lumea din San Francisco”, a spus Jeannette Zanipatin, director de stapanire pentru Bara Policy Alliance, nonprofit, de stânga. „A a da o inițiativă cu promisiuni false înseamnă într-adevăr că primarul și biroul ei aleg confortul om politic în loc să încerce cu adevărat să-și sufle mânecile și să găsească soluții reale oricine vor a detine de descantec un tamponare despre crizei supradozelor”.

Măsura nu a fost elaborată cu reguli specifice privind valoare absoluta în oricine va fi administrat screening-ul de droguri sau cum va fi practic tratamentul. Breed a îndrumat Agenția de Servicii Umane a orașului să creeze un „etaj de acțiune” pentru introducere, ceea ce înseamnă că ar a merge petrece luni până când liniile directoare oficiale vor fi disponibile.

Biroul Breed a spus că măsura a fost concepută în mod intenționat pentru a fi flexibilă în ceea ce privește compozitie de medicatie. Opțiunile de medicatie ar a merge diferi de la servicii ambulatoriu până la o rețetă pentru buprenorfină, un doctorie uzitat pentru a polita dependența. Ei au remarcat că nu cuprinde o cerință ca participanții să rămână treji, recunoscând că oamenii adesea scad în recapatare și nu ar a cauta să fie excluși din platforma pentru o derapare.

„Nu cred că Propunerea F este atât de rea pe cât spun criticii săi că este și posibil că nu va fi un panaceu, așa cum au spus că este unii dintre susținătorii săi mai fervenți”, a spus supervizorul Matt Dorsey, un democratic redus oricine a fost loial catre propria sa călătorie de recapatare a dependenței. „Dar cred că, în comun, este un pas în direcția corectă.

CITIT  Imaginile false ale lui Trump cu susținători de culoare evidențiază preocupările legate de inteligența artificială

Wiener, vreunul dintre cei mai importanți progresiste ai Capitoliului, nu a susținut Propunerea F, dar a spus că înțelege de ce oamenii au votat-o. „Doar după standardele din San Francisco cest munca ar fi respectat redus”, a spus el. „Ca și în multe orașe în cest clipa, există o activitate cu vedere la siguranța publică și la consumul populatie de droguri, iar oamenii își doresc ca cartierele și orașul lor să fie cât se posibil de bune.”

Propunerea E, măsura oricine întărește puterile poliției, a fost și ea aprobată. Măsura slăbește o anumită stapanire de paza a Comisiei de Poliție, oricine a fost o viers pentru restrângerea utilizării forței de către poliție.

Măsura ușurează, de astfel, restricțiile oricine au fost reproșate pentru stimularea unui răspuns lax al poliției la infracțiunile de vânzare cu amănuntul și de posesiune. Oferă mai multă slobozie poliției de a urmări suspecții cu mașina și ingadui ofițerilor să folosească drone pentru anumite activități. Modificările slăbesc, de astfel, cerințele pentru documentarea confruntărilor suspecte oricine duc la utilizarea forței de către poliție și autorizează filmările camerei corporale să înlocuiască anumite documente.

Susținătorii Propoziției E au spus că va a scadea timpul lesinat de poliție în spatele birourilor pentru sarcini administrative și se va a sigura că sunt echipate corespunzător cu tehnologie pentru combaterea criminalității. Oponenții văd o recesiune îngrijorătoare către o transparență și o paza reduse.

„A făcut mai ușor pentru SFPD să ascundă violența poliției și a îngreunat publicul să tragă la răspundere ofițerii de poliție”, a fatis Yoel Haile, director al Programului de justiție penală la ACLU din California de Miazanoapte. „Ceea ce vedem că se întâmplă în cest clipa este politicienii oricine oferă publicului aceste soluții încercate și eșuate ca glonțul cabalistic la frustrările reale pe oricine oamenii le au în legătură cu criminalitatea și siguranța publică”.

Breed nu-și a reclama scuze.

Joi, ea și-a ținut discursul catre starea orașului la Pier 27, un loc pe malul apei, cu o vedeala strălucitoare a orizontului orașului ca orizont. Ea a respins ferm narațiunea potrivit căreia San Francisco și-a estompat valoare absoluta inaintat, afirmând, în barter, că rezultatele alegerilor de marți sunt în concordanță cu valorile liberale ale orașului de a adăposti și polita pe cei oricine suferă de dependență și de a a infatisa comunităților poliție de insusire.

De-a lungul discursului ei, ea a dublat mesajul că San Francisco a executa un colț, proclamând că este un „oraș în creștere”.

„San Francisco nu mai poartă cătușele negativității tale”, a spus ea în ritmica ce incapere răsună cu aplaudari.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe