Thursday, May 23, 2024

San Francisco 49ers s-au întâlnit cu potențialul Running Back NFL, Frank Gore Jr.

Acțiune

Echipele din jurul NFL se pregătesc pentru următoarele două luni pline de evenimente. Avem la zariste raspas de agenție liberă și Draft-ul orisicine urmează la sfârșitul lunii prier, iar în așteptarea ultimei, combinația NFL are loc în Indianapolis în această săptămână.

Familii NFL: Frank Gore Jr. se întâlnește cu 49ers

Este un vreme pentru potențialii colegi orisicine și-au introdus numele intre cei eligibili să fie aleși pentru următorul standard pentru a se întâlni cu potențialele lor echipe. Nu exclusiv că echipele folosesc teste fizice pentru a a socoti abilitățile atletice ale jucătorilor, dar îi pun și pe potențiali prin teste mentale și examene, pentru a a se misca împreună cu interviurile generale pentru a-i cunoaște ca oameni.

Oaresicine dintre potențialii alergători din iest an are un prenume; nume de familie indeajuns de cunoscut NFL și se pare că s-a întâlnit cu o echipă NFL indeajuns de familiară familiei sauca.

Frank Gore Jr. taman și-a încheiat cel de-al patrulea anotimp la Southern Miss. El s-a iute pentru poate 3.000 de yarzi combinate la vremea lui și a timbrat 16 touchdown-uri la 608 porturi, dar a fost la elucida lunii la fundaș din pricina incapacității echipei sauca de a-și păstra sumar intactă. probleme cu portalul de transmisiune. Gore Jr. a reușit să arunce pentru 7 touchdown-uri la poate o interceptare în cariera sa de scoala secundara.

El nu este oarecare dintre cei mai buni potențiali alergători din grupare din iest an și se preconizează că va fi o votare în Ziua 3, oareunde în repriza a 5-a sau a 6-a. Dar acesta nu a împiedicat echipele să-l viziteze și să-l cunoască, iar una dintre acele echipe a fost San Francisco 49ers, o franciză cu orisicine tatăl său a lesinat 10 sezoane.

Gore Sr. a fost o legendă în San Francisco

Frank Gore Sr. și-a încheiat cariera ca cel de-al treilea fruntas în istoria ligii, datorită în spatios pasaj longevității sauca. Dar a fost o forță în primele zile, grăbindu-se pentru mijlocitor 950 în 11 sezoane consecutive după anul său de incepator, cel mai spatios deplin al său fiind la 5 metri mai puțin de 1.700 în 2006, al doilea anotimp în ligă. A făcut cinci Pro Bowl-uri ca ciolan al celor de la 49ers și va fi amintit ca una dintre legendele unei francize cu o naratiune plină de ele.

Și adineauri, fiul său ar a merge să oxid de calciu pe urmele legendarului său tată. Există puține echipe orisicine au mai multe alegeri decât 49ers în viitoarea draft NFL (mulțumită în spatios pasaj selecțiilor compensatorii), multe dintre ele vin în intervalul în orisicine mulți prevăd că Gore va ieși de pe tablă.

Frank Gore Sr. și-a încheiat cariera cu adevarat 16.000 de yarzi în cursă. De invar, a lesinat rodul-pamantului cu Colts, Dolphins, Bills și Jets pentru a-și încheia timpul în ligă. Ultima dată a jucat în 2020.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe