Thursday, May 23, 2024

Samsung One UI 6.1 aterizează mâine

Acțiune

Samsung a dezvăluit că nouar sa actualizare de soft One UI 6.1 va fi lansată mâine pentru o gamă de telefoane inteligente, inclusiv seria Galaxy S23, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, seria Tab S9 (5G) și Tab S9 (Wi- Fi) seria.

Nouar actualizare soft Samsung One UI 6.1 va a crea o gamă largă de funcții noi dispozitivelor Samsung și aceasta va contine noul Galaxy AI fiecine este inca vacant pe microgram de telefoane Galaxy S24.

Utilizatori Galaxy, pregătiți-vă să vă condimenteze conversațiile și să traversați cu ușurință barierele lingvistice! Funcțiile Galaxy AI sunt numaidecat implementate la mai multe modele, aducând instrumente interesante, cum ar fi ajustarea vibrației mesajului și conversația în 13 limbi diferite cu Chat Assist. Pătrundeți-vă în conversații în scopot efectiv cu Live Translate, permițându-vă să schimbați vocea și textul în apelurile telefonice din circulatie. Călător? Valoare absoluta Exponent vă ajută, făcând conversația cu localnicii o briză cu traduceri de context live pe un ecran impartit la îndemână.

Dar acesta nu este tot – ecosistemul Galaxy devine mai priceput, făcându-ți viața digitală de zi cu zi mai ușoară. De la apariția rezultatelor căutării cu un neincarcat atitudine de sing pe Google până la organizarea vieții ca un profesionist cu Note Assist pentru luarea inteligentă de note și Browsing Assist pentru rezumate rapide de știri. În velur, Transcript Assist este aoace pentru a a transpune și a reduce întâlniri, drept și în diferite limbi. Pregătește-te pentru o experiență Galaxy fără întreruperi, ca niciodată înainte!

Puteți a se auzi mai multe detalii contra nouar actualizare a software-ului Samsung One UI 6.1 pe site-ul web Samsung, la linkul de mai jos, actualizarea va fi lansată mâine pentru dispozitivele enumerate mai sus.

Izvod Samsung

Cele mai recente oferte spre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresice prin careva dintre aceste link-uri, spre Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați contra ritual noastră de dezvaluire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe