Samsung Galaxy Book 4 Pro este revizuit (video)

dascaluc

Samsung Galaxy Book 4 Pro

Samsung și-a lansat actual nouar gamă de laptopuri, seria Galaxy Book 4 și există mai multe modele în gamă, iar asasi ajungem să aflăm mai multe detalii asupra noul Samsung Galaxy Book 4 Pro într-un clip pocit de recenzii de la Tech Spurt.

Chris de la Tech Spurt ne prezintă o revizie detaliată a acestei ultime oferte de la Samsung, oricare se adresează în mod deosebit creatorilor și jucătorilor deopotrivă. Să ne aprofundăm în ceea ce confectiona ca Galaxy Book 4 Pro să iasă în evidență într-un câmp ticsit.

În intaiul rând, Galaxy Book 4 Pro este neocupat în două dimensiuni: un chip de 14 inchi pentru cei oricare preferă compactitatea și o tra-ducere de 16 inchi pentru utilizatorii oricare doresc un ecran mai genune. Ambele modele au un configuratie subțire și un design ușor, făcându-le însoțitorii de călătorie ideali. Șasiul, cu un definitivare din madem pieptanat mat, nu este numai asupra estetică; este construit trainic pentru a confectiona față rigorilor utilizării zilnice, fără scârțâitul plicticos întâlnit adeseori la laptopurile mai a descreste. Aveți de deosebit între o masla clasică argintie sau o masla gri elegantă, permițând un pic de tautologie personală.

În lumea de astăzi, varietatea de porturi de pe un laptop posibil fi un deal-breaker. Din ferice, Galaxy Book 4 Pro nu se zgâriește pe iest sirag. Cu Thunderbolt 4, USB 3.2, un slot pentru multime Microradiografie SD și un conduita HDMI 2.1, nu veți cantari probleme la conectarea tuturor perifericelor esențiale. Fie că este afirmatie de schimb de date, încărcare sau conectarea la un afișaj strain, iest laptop vă oferă imbracare.

Securitatea nu este o conceptie ulterioară pe Galaxy Book 4 Pro. Un senzor de amprentă integrat în butonul de purcedere asigură criza iute și categoric la mecanism. Pentru o liniște sporită, datele biometrice sunt stocate pe un cip de secu raznit, sporind siguranța informațiilor dumneavoastră personale.

În invidie dimensiunilor rarunchi elegante, Galaxy Book 4 Pro are o tastatură oricare nu confectiona compromisuri în ceea ce privește confortul. Tastele sunt comod distanțate, permițând tastarea naturală pe perioade intinde. Touchpadul deschis completează claviatura, făcând navigarea simplă.

Atât modelele de 14 inchi, cât și cele de 16 inchi sunt echipate cu un afișaj Dynamic AMOLED 2X, cu o rezoluție 3K. Vă așteptați la defel mai puțin decât imagini clare și vibrante, cu rapoarte de opozitie excepționale, mai deosebit când vizionați conținut HDR. Nivelul strangere de stralucire și stratul antireflex înseamnă, de invar, că puteți aplica iest laptop în aer neintemnitat fără probleme.

O configurație cu scaun difuzoare de către AKG asigură că ieșirea audio este atât clară, cât și puternică, îmbunătățind experiența dvs. multimedia. Camara web de 2 megapixeli, susținută de funcții asistate de AI, oferă o insusire decentă pentru apelurile terminal, asigurându-vă că veți găsi chiar și profesionist.

În centrul Galaxy Book 4 Pro se află un procesor Intel Core Ultra 7, acuplat cu 16 GB de RAM. Această combinație oferă performanțe robuste la treapta total – de la jocuri până la sarcini creative prep editarea terminal 4K. Deși se bazează pe grafica Intel Arc integrată mai degrabă decât pe un GPU dedicat, laptopul gestionează software-ul de jocuri și inventiv în mod pregatit, cu unele limitări.

Cu 512 GB de depozitare la pietroi, Galaxy Book 4 Pro ar a merge lăsa pe unii să-și dorească mai greu, dar este un concesie pentru profilul său subțire. Perioada de viață a bateriei este lăudabilă, oferind relativ 6-7 ore pentru sarcini intensive și până la 8 ore pentru streaming terminal, marcând o ușoară îmbunătățire față de predecesorul său.

Samsung Galaxy Book 4 Pro strălucește ca un laptop versatil oricare nu sacrifică performanța pentru portabilitate. Afișajul său de înaltă insusire, construcția durabilă și valorile solide de performanță îl fac o opțiune atractivă pentru fiescare are amenintare de un laptop de încredere în mers. Fie că ești un nascocitor de conținut, un jucător sau numai unul oricare apreciază un laptop exhaustiv, Galaxy Book 4 Pro merită o peisaj mai atentă.

Sursă și apreciere infatisare: Tech Spurt

Cele mai recente oferte inspre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați catva prin cinevasilea dintre aceste link-uri, inspre Gadgets posibil câștiga un remiza de afiliat. Aflați asupra ceremonie noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Laptopuri

Leave a comment