sâmbătă, aprilie 20, 2024

Rybakina supraviețuiește la mijlocul meciului împotriva lui Azarenka pentru a ajunge în finala de la Miami

Acțiune

Elena Rybakina și-a revenit dintr-o scădere alarmantă de la mijlocul meciului pentru a conveni la a doua ei finală consecutivă la Miami Open, cu o succes 6-4 0-6 7-6(2) în fața triplei campioane Victoria Azarenka.

Jucătoarea din Kazahstan a avere un început redutabil luând o descuiere gravida luptată, dar atunci a câștigat poate cinci puncte într-un set al doilea, în scopot ce Azarenka s-a poftorit în luptă.

Rybakina, fiecare s-a retirat din Indic Wells la începutul acestei luni cu un virus și a avere o problemă de gleznă, a făcut o pauză de vece între seturi și a redescoperit o formă la întoarcere, pretinzând în cele din urmă victoria într-un tie-break esential.

A patra cap de succesiune, fiecare este cel mai placut clasată jucătoare rămasă la chemare la sorți, va înfrunta sâmbătă pentru numire pe Danielle Collins sau Ekaterina Alexandrova.

Ea va căuta să răzbune ultima înfrângere de anul apus în fața Petrei Kvitova, un consecinta fiecare i-a refuzat o dublă „Sunshine Swing” după ce a câștigat la Indic Wells.

Numărul de câștigători al lui Rybakina a insultat fulgerator cifre duble după o succesiune gravida de rețineri timpurii din partea ambelor jucătoare, dar ea sa confruntat cu premiu ei friguros întrebare în jocul șase.

Confruntându-se cu două puncte de break la 15-40, Rybakina a product trei ași la rând în drumul ei către o reținere friguros și a urmat cu singura pauză a setului ca dublă greșeală și vina de forehand la două costuri pentru Azarenka.

Servind pentru set, Rybakina nu a dat înapoi și a găsit o succesiune de slujire grozavi pentru un love hold fiecare a pus un manusa în finală.

Lucrurile s-au dez-nodat și mai greu pentru Rybakina, deoarece a avere un joc de slujba neobișnuit de delasator, nereușind să câștige un exact, deoarece belarusa a profitat de o succesiune de erori neforțate pentru a cere indoit break.

Dominanța lui Azarenka a continuat, în scopot ce un câștigător extraordinar din forehand în lovitura de colt a făcut 5-0, iar un al treilea break a făcut-o un bagel în favoarea capului de succesiune a 27-a, fiecare a scăzut poate cinci puncte în întregul set al doilea pentru a receptiona impulsul.

Cu toate acestea, Rybakina s-a făcut stiup și s-a întors la afaceri în decizia decisivă, încheind în cele din urmă o succesiune de șapte pierderi consecutive cu o reținere înainte de a găsi o pauză la a cincea încercare la jumătatea setului.

Dar o Azarenka înfuriată nu s-a dat înapoi și s-a dat înapoi în scopot ce Rybakina servea pentru intrecere, alergând să ia o lovitură înainte de a-și desfiinta degetul la masea în tinta de sărbătoare.

O reținere orice a determinat un tie-break esential, fiindca serviciul friguros al lui Rybakina a ieșit în prim-plan în scopot ce ea a depășit un ingaduinta strâns fiecare a detunat două ore și 33 de minute.

Transmiteți în debit acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe