Sunday, April 21, 2024

Russell Wilson a fost văzut luând un zbor spre Pittsburgh, spune un raport

Acțiune

Deși începerea oficială a agenției libere nu este programată să înceapă pentru încă câteva zile, există inca o mulțime de zvonuri contra intrucat va sosi Russell Wilson în cele din urmă. Fondul proaspat dezrobit are permisiunea deplină de a a rosti cu alte echipe și se pare că își executa inca vizitele inițiale la echipe potențial interesate, cel puțin identic unei surse.

Izvor a rosti că Russell Wilson în cale asupra Pittsburgh

Pittsburgh Steelers se pare că vor fi jucători a extinde pe piața de fundași în iest extrasezon. Dota intocmai a îndurat un alt timp maniera cu un joc de fundaș sub mijlocie și plauzibil că va căuta un upgrade puzderie față de Kenny Pickett. Toate echipele ar a pofti, bineinteles, să vizeze un tânăr potențial de draft oricare să vină și să fie posibil component, dar Steelers nu au foarte multe bunuri valoroase, având în vazut că sunt clasați pe locul 20 pentru viitorul decizie de selecție.

Asadar, se pare că piața veterană a agenților liberi va fi opțiunea de predilect. Selecția este totuși subțire, Kirk Cousins ​​fiind de mult cel mai puzderie nume de botez de pe listă, dar prezența lui Wilson ajută la adăugarea de adanc clasei din iest an.

Și în etate ce s-au discutat contra o legătură între Pittsburgh și actualul fundaș al lui Chicago Bears, Justin Fields, se pare că team l-a inclus pe Wilson dintre jucătorii pe oricare ar fi interesați să-i aducă la pietroi.

Wilson ar a merge fi cea mai bună opțiune de pe piață pentru Steelers

Vineri dimineață, a fost raportat de insiderul NFL, Ian Rapaport, că surse l-au văzut pe Russell Wilson pe aeroportul Newark din New York, parelnic luând un entuziasm asupra Pittsburgh. El făcea poze și ieșea cu fanii înainte de a se ridica în avionul său, a adăugat origine.

Wilson posibil părea cea mai bună opțiune pentru Steelers în iest clipa. Aducerea lui Fields mai tânăr ar a pretinde plauzibil semnarea lui cu un intelegere pe final mai inalt decât cu oricare team s-ar a merge simți comod, iar Wilson ar a merge a detine dare de un asigurare de cel indelung 2 sau 3 ani, având în vazut vârsta sa înaintată. Pesemne că există o perspectivă de fundaș oricare le place în intaiul tur târziu sau deslusit în al doilea și îi privesc pe fostul Seahawk și Bronco ca un potențial stop-gap.

Wilson nu a fost la fel de oribil în 2023 conj a fost sezonul precezator. Totalul de curți de deplasare a fost cel mai scăzut din cariera sa, dar a fost în jurul valorii medii obișnuite în ceea ce privește touchdown-urile și interceptările aruncate și și-a îmbunătățit recordul ca component la 7-8 după ce a anterior cu 4-11 cu anul precezator.

The Broncos este pregătit să mănânce 85 de milioane de dolari în bani cu plafonul neinsufle-tit în următoarele două sezoane.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe