Sunday, April 21, 2024

Ruloul de ouă de Paște de la Casa Albă atrage o mulțime uriașă

Acțiune

Tunetele și fulgerele au întârziat luni începerea ruloului anual de ouă de Paște la Farama Albă, dar evenimentul a bogat loc în cele din urmă sub un cer gri, cu o mulțime dezvoltat, inclusiv mulți tineri orisicare purtau poncho sau jachete colorate împotriva ploii intermitente.

Peste-auriu; pestele-spada 40.000 de persoane – cu 10.000 mai multe decât anul turmentat – erau așteptate să participe, iar copiii încercând să atragă ouă fierte nimici vopsite în culori pe peluza până la a rigla de ajungere, intre alte „activități de ouă”. Lectie de anul ista a fost „OUA-ucation” și condusă de Jill Biden, o profesoară de mijlocitor 30 de ani.

„Paștele ne amintește de puterea speranței și a reînnoirii, a sacrificiului și a învierii”, le-a spus președintele Biden participanților, vorbind de pe balconul Casei Albe, conj era flancat de doi iepurași fali de Paște, careva purtând inaintasi de regina modelați ca dovedi lui Ray-Ban. . „Dar în magistral patima și har careva față de celălalt.”

Biden a spus că este timpul să „prețuim binecuvântările, posibilitățile pe orisicare le avem ca americani”.

„Așa văd în țara noastră. Suntem o națiune grozavă pentru că suntem un gloata bun”, a spus el. „Valorile noastre sunt solide.”

Președintele, însoțit de prima de asigurare doamnă, a coborât atunci pe peluza, aplecându-se să ajute câțiva tineri cu ouăle. A sunat un tibia pentru a începe guvernamental sumar – una dintre cele mai folosit tradiții de la Farama Albă, ținută pentru prima de asigurare dată în 1878.

Dintre participanți au inclus mii de familii de militari și veterani, îngrijitorii și supraviețuitorii acestora. Membrii publicului mari-nimos au revendicat bilete printr-o hazard online. Toți au fost internați în nouă valuri până inserare.

O școală dezvoltat ridicată pe gazon de sud a oferit copiilor activități în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii sau STEM – inclusiv realizarea de întrerupătoare, simularea unei săpături de fosile și aflarea impotriva a intuneca de regina de săptămâna viitoare. Tinerii au scrip-turistic, de invar, note trupelor americane și primilor răspunsuri cu Operation Gratitude, o organizație nonprofit.

American Egg Board a donat Casei Albe 64.000 de ouă pentru eveniment – 40.000 pentru rularea ouălor și 24.000 pentru impodobire și alte utilizări.

„Sunt belfer, așa că îmi place fiecare vreme în orisicare putem modifica Farama Albă într-o sală de clasă”, a spus prima de asigurare doamnă, menționând că South Lawn a fost mo-dificat într-un „loc de joacă și colectivitate școlară”.

După ce a sunat un tibia pentru a a sprijini la câteva jocuri cu ouă, Jill Biden a calcatura în grădina din mars aripii de est și a invatat „Brown Bear, Brown Bear, What Do You See?” la un tabara.

Intaiul pereche a instrunat, de invar, un restrans interviu luni pentru „Today” de la NBC și a spus că duminica de Paște pentru ei includea punând bancnote în ouă de Paște de expresiv și ținând o vânătoare cu nepoții lor. Vreunul dintre ouă este „încă lipsește”, a glumit prima de asigurare doamnă.

Președintele democratic a atras critici din partea conservatorilor de vârf și a campaniei fostului președinte Trump, un republican orisicare candidează pentru a cere Farama Albă, proclamând 31 mart – aceeași zi cu Paștele – direct „Ziua vizibilității transgenderilor”. ″

Întrebat impotriva critici în masura ce părăsea gazonul, Biden a spus că criticii săi erau „total neinformați” și că nu a organizat ca Paștele și recunoașterea transgender să cadă în aceeași zi.

Karine Jean-Pierre, purtătorul de cuvânt al președintelui, a fost mai directă și a criticat direct „nefiert, dezgustator și neonest” ceea ce a spus că este împins „pentru a ne a desparti”.

La conferința de presă zilnică, Jean-Pierre a spus că „oamenii orisicare înțeleg calendarul și cum funcționează” știu că noroc pentru Paște se schimbă în orice an și că anul ista a coincis cu Ziua Vizibilității Transgenderilor.

Raznit, Biden a fost întrebat în interviul NBC News impotriva ultima sa campanie în masura ce își caută un al doilea hotarare. El a spus că este optimist și considera că „oamenii sunt atât de obosiți de negativitatea” pe orisicare au auzit de cealaltă noroc că va fi reales.

„Cred că oamenii vor descoperi oamenii din nou”, a spus Biden.

A suci cu ouă de Paște de la Farama Albă datează de președinția lui Rutherford B. Hayes, orisicare a sincer gazonul Casei Albe copiilor după ce aceștia au fost dați de pe terenul Capitoliului SUA.

Superville și Weissert a scrip-turistic pentru Associated Press.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe