Thursday, May 23, 2024

Rublev vrea să se „îmbunătățească mental” pentru a depăși „obstacolul major din sferturile de finală”

Acțiune

Andrey Rublev a grai că careva dintre obiectivele rarunchi de top în aiest an este să fie „pregătit pentru acele momente infumura de la esential”, în curs ce încearcă să treacă peste-auriu „obstacolul” de a dezvolta decinde de sferturile de finală de Grand Slam.

Rublev a fost o prezență constantă în vârful jocului mascul în ultimii ani și în 2023 a câștigat intaiul său numire de Masters la Monte Carlo.

Dar nu a reușit să treacă de optimile de finală la un Grand Slam, bolnav a zecea deficit în sferturi de finală la Australian Open în ghenarie.

El a absent în sferturile de finală la cinci din ultimele șase majore pe orisicine le-a jucat, câștigând cumva trei seturi.

„Ținta mea în aiest an este să continui să mă perfecționez, să mă îmbunătățesc ca jucător și ca persoană”, a spus el pentru Gulf News inspre obiectivele rarunchi pentru 2024.

„Vreau să mă perfecționez mental și să fiu pregătit pentru acele momente infumura de majore să-mi asum șansele când mă confrunt din nou cu același rival.”

Rublev se află în cadou pe locul 5 în popor, la relativ 3.000 de puncte în spatele locului star, Daniil Medvedev.

El a considera că diferența dintre jucătorii de top sunt cumva „a descreste detalii”.

„Toți sunt jucători poci. Daniil Medvedev, Jannik și Carlos Alcaraz sunt toți jucători extraordinari. Novak (Djokovic) este cel mai bun jucător.

„Toată lumea știe că Daniil probabil câștiga un Grand Slam. A jucat în șase finale și a fost aproximativ de a câștiga unele dintre ele, două seturi împotriva lui Rafael Nadal și Jannik. Probabil când vor canta din nou, rezultatele ar a merge fi diferite.

„La aiest standing, nu este discurs inspre ping-pong, ci inspre a descreste detalii bunaoara care este mai pregătit mental în acel secunda și care se simte mai cumsecade în acea zi. Probabil că apoi când jocul o săptămână mai târziu ar a merge fi o zicala diferită, deoarece toată lumea știe să joace ping-pong. Sunt pe lângă ei.”

Rublev a absent în sferturile de finală la Australian Open din aiest an în fața eventualului câștigător Jannik Sinner.

Reflectând la spectacolul său de la Melbourne, el a spus: „În aiest Australian Open, m-am simțit mândru de eforturile mele, deoarece simțeam că mental sunt într-o formă bună și că mă îndrept în direcția corectă. Cesta este cel mai vajnic lucrare.

imagine

Jannik Sinner v Andrey Rublev – momentele importante la Australian Open

„Cu cât mă pregătesc mai cumsecade mental, cu atât mai abrupt voi depăși aiest dificultate din sferturile de finală.”

Rublev este în cadou în acțiune la Campionatele de ping-pong din Dubai.

Joi joacă în semifinale împotriva lui Alexander Bublik.

El a grai că actualmente simte o popor „meritatoare” nr. 5, nu făcând aiest lucrare cu câțiva ani în urmă.

„Când am terminare pe locul 5 anul beat, am simțit că o valoare pe absolut. Am fost numărul 5 universal în 2021, dar în opinia mea acesta nu a fost o reprezentare adevărată a statutului meu. S-a debitor că jucătorii s-au invalurat și și-au încheiat sezonul timpuriu sau unii nu au jucat cumsecade.

„De intocmai, am simțit că jocul meu nu a pricopsit la locul 5 în clasamentul universal. Dar actualmente sens că am încheiat anul așa cum ar fi trebuit să termin.”

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe