sâmbătă, aprilie 20, 2024

Roy Keane susține că starul din Premier League trebuie să înceapă în Anglia după o performanță incredibilă

Acțiune

Roy Keane l-a lăudat pe Phil Foden după performanța sa uluitoare la derby de duminică inserare.

Manchester City se menține la un parere de Liverpool în fruntea clasamentului Prim-ministru League după o izbanda impunătoare împotriva rivalilor lor pe stadionul Etihad.

Bucalai Rashford le-a incovoiat oaspeților un seama surpriză cu o lovitură de neoprit, oricine a plaguit secanta după oare opt minute.

Dar câștigătorii tripletei și-au strâns încet adversarii, Foden reușind în cele din urmă descoperirea în a doua repriză cu o lovitură armonios proprie.

Mijlocașul a adăugat atunci o secundă înainte ca Erling Haaland să sigileze victoria târziu, confirmând banita lor de timp împotriva rivalilor lor amarați.

Vorbind în studioul Sky Sports după opait, Keane a lăudat dota lui Pep Guardiola și l-a remarcat pe Foden pentru performanța sa.

— Foden a făcut un pas. Jucător stupefiant, genial. City sa jucat cu United. Când joci City, nu există nicio ascunzătoare. A spus el prin Daily Mail.

„Există o concurență grozavă în acea echipă a Angliei și Gareth (Southgate) este tare norocit, dar Foden musai să fie în al XI-lea de plecare”.

În propria conferință de presă de după opait, Guardiola a susținut că internaționalul Angliei este cel mai bun jucător din Prim-ministru League în aiest timp, deoarece a limpede inca 18 goluri și 10 pase decisive în toate competițiile până adineauri.

CITIT  Arsenal în contact cu clubul în legătură cu tânărul de 29 de ani, asul Gunners a vorbit și cu ținta

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe