vineri, aprilie 12, 2024

Roy Keane compară starul lui Manchester City cu un „jucător din Liga a doua”

Acțiune

Roy Keane nu a fost emotionat de performanțele lui Erling Haaland, în minune capacităților mijloc incredibile de goluri.

În ceea ce a fost o aventură plictisitoare și intru-catva plictisitoare pe stadionul Etihad duminică inserare, Armatura și Manchester City împart toate cele trei puncte într-un seaman fără goluri.

Ambele echipe s-au apărat placut și nu pentru rata de asigurare dată în aiest timp, păreau să se anuleze plin, deoarece șansele erau puține și îndepărtate.

S-a atras din nou atenția peste performanței lui Haaland oricine a fost gata inexistentă în opait, plin lipsită de fiecare spațiu de William Saliba și Gabriel.

Atacantul norveg nu a reușit să depășească duo-ul Armatura în toate cele trei întâlniri de până indata în această campanie, fiind puse întrebări din-spre abilitățile mijloc în iesi suprafeței de pedeapsă.

Roy Keane critică prestația lui Erling Haaland

Vorbind la Sky Sports, Keane și-a analizat abilitatea de a reține și l-a comparat cu un jucător din Alunita a doua.

„Nivelurile jocului său colectiv sunt atât de slabe, și nu tocmai astăzi”, a spus fostul mijlocaș al lui Manchester United în atelier după opait.

„Dar pentru jocul său colectiv pentru un asemenea de jucător, este atât de influentabil, nu tocmai astăzi, cred că musai să se îmbunătățească, încât este gata ca un jucător din Alunita a doua.”

CITIT  Urmărește: Scamacca îl uimește pe Anfield după ce a pus-o pe Atalanta în față împotriva lui Liverpool

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe