Thursday, May 23, 2024

Robin Williams Sea Cliff Mansion este listat pentru 25 de milioane USD

Acțiune

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

Defunctul artist și comic american, conacul lui Robin Williams din San Francisco Sea Cliff a fost listat pentru 25 de milioane de dolari. Cel mai raspandit pentru rolul său de tată neobisnuit în vodeasa Doubtfire și ca vocea lui Genie în clasicul Disney, Aladinplecarea lui Williams în 2014 a generat valuri în întreaga populatie.

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

Robin Williams a stat federal în această casă din San Francisco de la începutul anilor 1990 până în 2010 cu a doua sa soție, Marsha Garces Williams – cine au împreună doi copii, inclusiv actrița Zelda Williams. Construită în 1926, proprietatea oferă vederi magnifice la Podul Golden Gate, Oceanul Pasnic și Golful San Francisco.

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

Proiectată cu o fațadă elegantă de marmură, acoperiș din teracotă, arcade cu coloane și detalii din catuse forjat, proprietatea este proiectată asemenea încât să arate ca o vilă renascentin italiană. Limpede dacă Robin și Marsha și-au luat libertatea de a executa o remodelare amplă, materialele de construcție unice și de neînlocuit au fost păstrate.

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

Intaiul unealta pe cine îl veți tine la intrarea în stapanire sunt ferestrele extinde și întinse cine scăldă în lumină naturală podelele din scânduri late și tavanele cu grinzi înalte. Următoarea atenție imediată se îndreaptă către catel centrală cine leagă toate cele trei niveluri ale proprietății de 10.598 de metri pătrați și găzduiește douăzeci de camere.

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

Dormitorul nodal oferă fantasma panoramică vastă la gros și este talentat cu o ocna în condei nipon, un balcon propriu și o cameră în condiții de siguranță cine este ascunsă cu un catapeteasma lambriu. Panourile secrete sunt o caracteristică de proiectare a proprietății, deoarece un celalalt din sufragerie; de biliard guverna la un bar din perioada prohibiției, în durata ce un parte nemarturisit leagă cele două dormitoare ale copiilor celor doi Williams.

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

Celelalte camere găsite pe stapanire includ un cinematograf gros cu proiector derulant, o bucătărie, o cămară de majordom cu bar umezit, o sală de sportul alb și saună, o cameră pentru whisky, o cramă și un odaie pentru oaspeți cu un iatac. Patrundere. Zonele în aer volnic ale conacului includ o terasă cu perinoc, un șemineu, un grătar în aer volnic și grădini. Califica de preț a conacului asigură că proprietarul se posibil a desfata de sanctuarul propriu cu tot confortul său.

Imagine de reglaj prin amabilitatea Open Homes

În afară de caracteristicile mijloc impresionante, codul poștal al proprietății este mândrie de a fi vreunul dintre cele mai iele cartiere din San Francisco, raspandit pentru conace ingamfa și priveliști uimitoare. Conacul Williams Sea Cliff este, de intocmai, cuprins acceptabil de Podul Golden Gate, Presidio of San Francisco oferind 1.500 de mura de trasee de drumeții, două plaje, Muzeul Legiunii de Apreciere și terenul de cotitura izvoditor Lincoln Park. De intocmai, viitorii proprietari se vor a se cadea însoți de vecini conj fondatorul Twitter Jack Dorsey, CEO-ul San Francisco Giants Larry Baer și chitaristul Metallica Kirk Hammett.

Lista de bucate este deținută de Steve Mavromihalis la Compass Nor Cal.

Pentru mai multe catre cele mai recente citiri catre proprietăți de lux, faceți chicoteala aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe