Thursday, May 23, 2024

Ritmul cardiac Apple Watch nu funcționează? Iată cum să o remediați

Acțiune

Am avere multe probleme cu Apple Watch apoi când urmărirea ritmului cardiac nu funcționează, cest treaba se întâmplă de habitudine fie la începutul unui antrenament, fie în timpul unui antrenament, există câteva lucruri pe cine le puteți încerca să împiedicați această problemă să se întâmple pe Apple. Moment. Iest indreptar a fost hartie folosind cea mai recentă tra-ducere a software-ului Apple watchOS, cine este watchOS 10.3.1.

Apple Watch este imbracat cu o suma de funcționalități de monitorizare a fitnessului și a sănătății, dintre cine monitorul ritmului cardiac iese în evidență ca o caracteristică cordar. Iest cinie innoitor este conceput pentru a a prezenta informații în curs concret inspre sănătății tale cardiovasculare, făcându-l un însoțitor vital atât pentru pasionații de fitness, cât și pentru persoanele cine doresc să mențină un condei de viață sănătos.

Cu toate acestea, este fezabil să întâlniți situații în cine monitorul de cadenta cardiac nu funcționează nimerit așteptărilor. Ar a se cadea dainui momente în cine Apple Watch nu reușește să îți detecteze ritmul cardiac cu siguranta, să furnizeze citiri inconsecvente sau când senzorul nu mai funcționează total. În asemenea de situații, este esențial să rămâi imperturbabil și să nu lași frustrarea să preia conducerea. Am pregătit cu migala un indreptar integral menit să vă ajute în procesul de recunoa și tran-sare a acestor probleme. Iest indreptar este conceput pentru a vă a calauzi prin procesul de dregere în mod perfectionat, asigurându-vă că puteți jilavi iute la a castiga la maxim de capabilitățile de urmărire a sănătății și fitness-ului Apple Watch.

Înțelegerea modului în cine Apple Watch măsoară ritmul cardiac

Înainte de a acosta soluții, să înțelegem cum Apple Watch măsoară ritmul cardiac. Partea inferioară a ceasului folosește lumini LED ecologisti asociate cu fotodiode pentru a detecta fluxul de sânge la încheietura mâinii. Ceasul intensifica aceste lumini de sute de ori pe secundă pentru a a fixa bătăile inimii pe moment (BPM).

Depanarea senzorului de cadenta cardiac

Urmați acești pași pentru a a descifra problemele cu monitorul de cadenta cardiac Apple Watch:

1. Verificări de bază

 • Asigurați-vă o reglare adecvată: Apple Watch are forta de o fixat perfectă pe încheietura mâinii (fără a fi exagerat strâns) pentru ca senzorii să funcționeze cu siguranta. Dacă este slăbită, încercați să strângeți coterie cu o crestătură.
 • Plasarea contează: În mod perfect, purtați Apple Watch în partea de sus a încheieturii mâinii. Evitați să îl purtați exagerat jos pe încheietura mâinii sau pe osul încheieturii.
 • Curățenia este cheia: Curăță partea din cont a Apple Watch cu o cârpă ușor umezită, fără scame, pentru a îndepărta transpirația, loțiunea sau alte substanțe cine ar a se cadea intretaia cu senzorul.

2. Verificați Setările Apple Watch

 • Urmărirea ritmului cardiac: Pe iPhone, accesați aplicația Watch > Confidențialitate > Asigurați-vă că „Rătăm cardiac” și „Urmărire fitness” sunt activate.
 • A confectiona exerciţii fizice Valoare absoluta de strangere a energiei: în aplicația prilej, accesați Antrenament > Valoare absoluta de strangere a energiei ar a se cere să fie dezactivat.
 • Detectarea încheieturii mâinii: În aplicația Watch, accesați Codul de intrare > Detectarea încheieturii mâinii ar a se cere să fie activată. Dacă aveți o parolă, asigurați-vă că deblocați ceasul după ce l-ați pus.

3. Reporniți dispozitivele dvs

Cateodata, o simplă repornire ajută atât Apple Watch, cât și iPhone-ul să revină pe drumul cel bun.

 • Reporniți Apple Watch: Apăsați și mențineți apăsat butonul secundar până când apare glisorul „Prohibitie”. Glisați-l pentru a o a poposi. Așteptați câteva momente, atunci apăsați și mențineți apăsat din nou butonul secundar până când vedeți sigla Apple.

4. Actualizați-vă dispozitivele

Asigurați-vă că atât Apple Watch, cât și iPhone rulează cele mai recente versiuni de watchOS și respectiv iOS. Actualizările de soft pot conține remedieri pentru probleme cunoscute.

5. Deconectați și reîmperecheați Apple Watch

Dacă lucru persistă, anularea și reîmperecherea pot reseta conexiunea și pot a evacua fiecare erori:

 1. Deschideți aplicația Watch pe iPhone.
 2. Accesați a toarce „Ceasul meu”.
 3. Atingeți Apple Watch în partea de sus.
 4. Impresiona pictograma „i” de lângă ceasul tău.
 5. Selectați „Anulați împerecherea Apple Watch”.

Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă împerechea din nou ceasul.

Considerații avansate

 • Tatuaje: Tatuajele întunecate de sub senzorii Apple Watch pot intretaia cu citirile ritmului cardiac. Încercați o altă încheietură sau dezactivați vremelnic „Detecția încheieturii mâinii” (nu este perfect pentru siguranta, dar pasamite a sustine la izolarea problemei).
 • Conditii medicale: Anumite afecțiuni medicale sau medicamente pot a repartiza citirile ritmului cardiac. Dacă bănuiți că cesta este cazul, consultați-vă cu medicul dumneavoastră.

Dacă problemele încă persistă

Dacă descoperiți că dificultățile dvs. persistă exact și după ce ați urmat cu atenție pașii de dregere furnizați, este vartos potrivit să contactați asistența Apple pentru asistență. Team lor de experți este placut echipată pentru a a prezenta o analiză de diagnosticare mai aprofundată a dispozitivului dvs., identificând fezabil probleme cine nu sunt repede evidente. De atare, ei pot a inspira o suma de opțiuni de reparații sau ajustări pentru a vă a adeveri că Apple Watch funcționează optim. Sperăm că aceste sfaturi ar a se cere să vă ajute să rezolvați această problemă pe Apple Watch, le-am intrebuintat eu însumi multe dintre ele în încercarea de a ocupa cât de des se întâmplă cest treaba cu Apple Watch apoi când lucrați.

Menținerea unui condei de viață sănătos pentru inimă este de o importanță capitală, iar capacitățile de monitorizare a frecvenței cardiace ale Apple Watch servesc ca cinie instrumental în cest interventie. Cu toate acestea, este esențial să recunoașteți că, deși această tehnologie oferă informații valoroase inspre sănătății inimii dumneavoastră, ea nu înlocuiește sfatul medicesc profesionist și controalele regulate oferite de furnizorul dumneavoastră de asistență medicală. Consultațiile regulate cu medicul dumneavoastră sunt esențiale pentru a a adeveri o înțelegere cuprinzătoare a sănătății inimii dumneavoastră. Respectând pașii recomandați de dregere și menținând un discutie sangerand cu profesionistul din domeniul sănătății, vă puteți acosta problemele comune în mod eficace și vă puteți a gusta de o experiență mai fiabilă și mai îmbogățitoare cu dispozitivul dumneavoastră purtabil prețuit. Puteți a se auzi mai multe detalii impotriva dispozitivul de urmărire a inimii Apple Watch pe site-ul Apple.

Cinste viziune: Îl blochează pe Fletcher

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe