vineri, aprilie 12, 2024

„Ridicol” sau inovator? Noile căști Visma TT stârnesc dezbateri la Tirreno-Adriatico

Acțiune

Noile căști de cronometru de la Visma-Lease a Bike, cu fason neobișnuit, au fost întâmpinate cu o reacție mixtă în rata de asigurare zi de Tirreno-Adriatico.

Formatie, oricare a câștigat toate cele trei Grand Tours anul beat, și-a debutat nouar cască Giro Aerohead 2.0 la cronometru din rata de asigurare etapă a cursei.

Deschide supradimensionată izbitoare este mai lungă decât cea tradițională de cronometru și are, de intocmai, o vizeta potop și aripi a intinde.

Dimensiunea crescută a vizierei ar a se cuveni a sustine la vedere apoi când conduceți cu capul în jos – ceea ce se a executa frecvent în timpul testelor cu cronometru – în perioada ce Visma va a se nadai că designul oferă și beneficii aerodinamice.

Vederea campionului Turului Franței, Jonas Vingegaard, în cască a făcut senzatie nu deodata pe rețelele de socializare, ci și în sicrias de comentarii Eurosport.

„Există un materie oricare este un ciulin în lovi, este un nu categoric din partea mea la aceste căști”, a spus Robbie McEwen de la Eurosport.

Explicând noul design, șeful de îmbrăcăminte pentru ciclism al Visma-Lease a Bike, Paul Mertens, a spus: „Colaborarea cu Giro a fost fără limite și suntem cu adevărat fericiți să prezentăm Aerohead 2.0.

„Aspectul este suma variat, este un nou mod de a gândi din-spre holba aero și expres credem că am găsit o îmbunătățire potop în întregul nostru model în TT-uri și sperăm că o putem arăta astăzi.

„Este întotdeauna vartos vajnic ca o cască să fie în siguranță, dar, pe de altă menire, a executa menire din sistemul cu călăreții și echipamentul, așa că să vedem.”

Câștigătorul de două ori a Turului va căuta să-și îmbunătățească locul al doilea în unanim la pericol din 2022.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe