vineri, aprilie 12, 2024

Ridică-ți gusturile la extraordinar cu Highland Park 54

AcțiuneTare ați sosit în insulele scoțiene uluitoare Orkney! Cu vânturile mijloc iele, stâncile maiestuoase și peisajele captivante, Orkney este un loc ca nimeric celalalt. Amplasat în mijlocul acestui orizont gigantic se află iconicul Distileria Highland Parko adevărată dovadă a rezistenței și a măiestriei din 1798.

Imaginează-ți acesta: vânturile sărate ale mării, infuria aromată și cele mai bune butoaie de stejar pufos asezonate cu sherry se unesc pentru a a compune cea mai veche emitere de până acusi din Highland Park. Prezentarea Highland Park, whisky whisky scotian single slad în vârstă de 54 de ani, o adevărată capodopera creată de talentatul Gordon Motion. Această comoară în ediție limitată, cu tocmai 225 de sticle disponibile în întreaga popor, sărbătorește al 225-lea an de existență al casei de whisky.

Cufundați-vă în călătoria din spatele acestei creații remarcabile de whisky. Star butts de reumplere și șase hogsheads de reumplere, înființate în 1968, au fost alese fizic de Motion pentru calitățile lor excepționale. După ce s-au maturare perioada de 14 ani în mucegai europene condimentate cu sherry, whisky-urile s-au impestritat într-o capodopera complexă. Imaginați-vă nuanțele profunde de ruginiu, aromele intrigante și aromele bogate fiecare vă așteaptă.

Highland Park 54. Prin amabilitatea Highland Park
@ Highland Park

Gordon Motion, maestrul distilator, și-a exprimat mândria de a a practica această creație extraordinară. Reprezentând un patrime din istoria remarcabilă a Highland Park, iest single slad vetust de 54 de ani a prinde esența Orkney și marchează o adevărată piatră de frontiera pentru distilerie.

Pregătește-te să fii vrajit de notele de savurare. Ambasadorul magnat al mărcii, Pescar-de-mare Markvardsen, a scrie stejarul vintage izbitor și fumul dulce al whisky-ului, însoțite de note de lichi, camfor și profile de iasomie. Experiența este sporită de belca în conformatie personalizată, fiecare prezintă urzeala unică și seamănă cu originile vulcanice ale insulelor Orkney. Oricine sticlă este găzduită într-o pixida de descriere din stejar pufos scoțian, realizată fizic de către renumitul designer John Galvin pentru a a se scalda dramaticele stânci Yesnaby. Nu există două cutii la fel, orice având propriile variații de masla.

CITIT  Acasă cu Dana Skotdal

Highland Park, în vârstă de 54 de ani, este o ofertă cu adevărat exclusivă, disponibilă tocmai pentru clienții privați selectați sau la teclif specială. Și dacă experiența cu whisky-ul nu este suficientă, vă așteaptă o invitație pentru o aventură o dată în viață în Orkney, completând iest colet de lux.

Pornește într-o călătorie de indelebil cu Highland Park, în vârstă de 54 de ani, conj moștenirea din Orkney se întâlnește cu arta decorativa; arta decorativa whisky-facerea.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe