Wednesday, May 22, 2024

Revizuirea tastaturii mecanice DROP SHift V2 RGB

Acțiune

Ca tendentios de tastaturi și desenator profesionist, am bogat plăcerea de a a lega numeroase tastaturi mecanice de-a lungul anilor. Cu toate acestea, puțini au lăsat o sentiment de durată asemănătoare DROP SHIFT V2 RGB. Din momentul în oricare am despachetat această tastatură, am știut că voi a poseda un răsfăț. Designul său distins, construcția robustă și caracteristicile personalizabile îl fac o selectionare remarcabilă pentru fiescare caută o experiență de tastare de top.

În această recensamant practică, voi a adanci în diferitele aspecte ale DROP SHIFT V2, împărtășind experiența și cunoștințele mele. Indolent dacă sunteți un tendentios versat de tastatură mecanică sau un profesionist oricare are dare de un cinie de tastare fiabil și indestulat în funcții, această recensamant a tastaturii mecanice DROP RGB vă va a prezenta toate informațiile pe oricare musai să le știți înainte de a vă despărți de banii câștigați din incarcat.

Recomandări acordor

 • Construcție din aluminiu prelucrată CNC cu o incercare de sarpe 1 kg
 • PCBA actualizat cu imbold pentru intrerupator cu 5 pini și un nou chipset STM32 pentru o performanță QMK mai bună
 • Funcționalitate LED RGB îmbunătățită și un configurator actualizat pentru maparea tastelor din purtare
 • Componente de înaltă insusire, inclusiv stabilizatori Phantom și diferite tipuri de spumă pentru steamat și senzație de tastare îmbunătățite
 • Două porturi USB-C și prize de intrerupator interschimbabile la dezmierdator pentru tihna și individualizare

Valoare de propulsare și construcție

Din momentul în oricare mi-am pus mâna pe DROP SHIFT V2, am fost crucit de designul său premium și calitatea excepțională a construcției. Claviatura are o construcție din aluminiu prelucrată CNC, oricare nu curand că arată uluitor, dar oferă și o senzație solidă și substanțială. Cu o incercare de sarpe 1 kg, SHIFT V2 oferă o experiență de tastare stabilă și legată la pământ, eliminând orisice vibrație sau flexie nedorită.

Finisajul metalicesc anodizat adaugă o notă de distinctie aspectului tastaturii, în ritm ce taste PBT doubleshot cu legende strălucitoare asigură tarie și lizibilitate de lungă durată. Atenția la detalii în construcție este evidentă, cu modificare precisă și un definitivare exemplar oricare emană insusire.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale SHIFT V2 este sa imagine masiv 1800. Aiest design oricare economisește spațiu reușește să încorporeze funcționalitatea unei tastaturi de marime completă într-o amprentă mai mică, făcând-o ideală pentru utilizatorii cu spațiu marginit pe scriptoriu sau cei oricare preferă o configurație de tastare mai eficientă. În invidie dimensiunilor rarunchi compacte, claviatura nu se simte niciodată înghesuită sau compromisă în ceea ce privește utilizarea.

Comutatoare

Când vine cuvantare de performanță, DROP SHIFT V2 strălucește cu adevărat. Claviatura oferă posibilitatea de a selectiona între comutatoarele Gateron Yellow KS3 (liniare) și comutatoarele Drop Holy Pandit X Clear (tactile), oricare se potrivesc cu diferite preferințe de tastare. În timpul testării mele, am optat pentru întrerupătoarele Drop Holy Pandit X Clear și am fost deosebit emotionat de receptivitatea și feedback-ul lor tactil.

The prizele comutatoare la dezmierdator sunt un catalizator organic, permițând personalizarea ușoară. Această funcție le a ingadui utilizatorilor să experimenteze cu diferite comutatoare și să își găsească senzația perfectă de tastare. Stabilizatorii Phantom, o componentă remarcabilă a SHIFT V2, asigură apăsări ușoare și consecvente ale tastelor, eliminând orisice zdârâit sau clătinare asociată în mod obișnuit cu tastele mai a lati.

Un imagine oricare diferențiază DROP SHIFT V2 este atenția acordată sunetului și simțirii. Claviatura încorporează diverse componente din spumă, inclusiv spumă pentru carcasă preeminent PORON, spumă pentru intrerupator IXPE, spumă pentru priză PORON și spumă pentru carcasa inferioară PORON. Aceste materiale iscoditor selectate lucrează în unire pentru a a diminua zgomotele și vibrațiile nedorite, rezultând o experiență de tastare rafinată, oricare este atât satisfăcătoare, cât și plăcută pentru urechi.

Iluminare RGB

Iluminarea LED RGB pentru fiece tastă și inelul adaugă un componenta atrăgător din parere de aspect vizual experienței de tastare. Iluminarea este vibrantă și personalizabilă, permițând utilizatorilor să își personalizeze claviatura în funcție de preferințele lor. Configuratorul actualizat facilitează modificarea efectelor de iluminare și crearea hărților de taste personalizate din purtare.

Iluminare RGB DROP SHift V2

Utilizarea DROP SHIFT V2 diurn a fost o mangaiere absolută. Aspectul masiv 1800 al tastaturii impresiona echilibrul magistral între eficiența spațiului și funcționalitate. M-am dezmeticit adaptându-mă fulgerator la imagine și tastele prezentabil distanțate au autorizatie sesiuni de tastare confortabile și precise.

Porturile USB-C duale sunt o inglobare atentă, oferind mladiere în gestionarea cablurilor și capacitatea de a conecta periferice suplimentare. Programabilitatea QMK/VIA a desface o stralucire de opțiuni de individualizare, permițând utilizatorilor să remapeze tastele, să creeze macrocomenzi și să adapteze claviatura la nevoile lor specifice.

Picioarele magnetice detașabile sunt o altă caracteristică notabilă, permițând utilizatorilor să ajusteze înclinarea tastaturii la unghiul favorit. Aiest amanunt mic, dar simptomatic, arată angajamentul DROP față de confortul și ergonomia utilizatorului.

De-a lungul timpului inconstient cu SHIFT V2, nu am întâmpinat probleme cu conectivitate sau performanță. Claviatura a rămas receptivă și fiabilă, tocmai și în timpul sesiunilor prelungite de tastare. Calitatea construcției și atenția la detalii îmi oferă încredere în longevitatea și durabilitatea tastaturii.

Punctele puternic și punctele slabe

În domeniul tastaturilor mecanice, DROP SHIFT V2 se confruntă cu o concurență acerbă din partea mărcilor consacrate și a noilor veniți deopotrivă. Cu toate acestea, SHIFT V2 reușește să se diferențieze prin combinația sa de insusire premium a construcției, componente îmbunătățite și opțiuni extinse de individualizare.

Pro:

 • Valoare de construcție premium cu construcție din aluminiu modificat CNC
 • Componente îmbunătățite pentru performanță și individualizare îmbunătățite
 • Experiență excelentă de tastare cu diverse componente din spumă și stabilizatori Phantom
 • Aspectul masiv 1800 economisește spațiu fără a a primejdui funcționalitatea
 • Iluminare LED RGB per tastă și bucla pentru atracție vizuală
 • Comutatoare interschimbabile la dezmierdator și programabilitate QMK/VIA pentru tihna și individualizare
 • Două porturi USB-C pentru conectivitate flexibilă
 • Cracana magnetice detașabile pentru înclinare reglabilă

Contrazice:

 • Preț mai voluminos în comparație cu unii concurenți
 • Ediția Barebones necesită investiții suplimentare în comutatoare și taste
 • Aspectul masiv posibil sili o perioadă de adaptare pentru unii utilizatori

În comparație cu alte tastaturi din microgram sa de preț, SHIFT V2 oferă o experiență de tastare mai rafinată, datorită stabilizatorilor săi de înaltă insusire, diverselor componente din spumă și atenției la steamat și la senzație. Aspectul masiv 1800 îl diferențiază de tastaturile de marime completă, făcându-l o opțiune atractivă pentru utilizatorii oricare caută o soluție oricare economisește spațiu fără a a primejdui funcționalitatea.

Comutatoarele interschimbabile la dezmierdator și programabilitatea QMK/VIA îi conferă SHIFT V2 un profit față de tastaturile cu aspecte fixe și opțiuni limitate de individualizare. Porturile USB-C duale și picioarele magnetice detașabile îi sporesc și mai departe versatilitatea și confortul. Deși cu siguranță există și alte tastaturi mecanice oricare excelează în anumite domenii, setul de caracteristici prezentabil marit al DROP SHIFT V2 și calitatea excepțională a construcției îl fac o selectionare convingătoare în microgram sa de preț.

Preț și disponibilitate

The DROP SHIFT V2 este vacant în surpriza la o reductie de 20%, la prețul de 199 USD (în scădere față de prețul nimerit de vânzare cu amănuntul de 250 USD). Având în aspect caracteristicile premium ale tastaturii, calitatea construcției și performanța, aceasta oferă un contingenta calitate-preț admirabil.

Pentru entuziaștii și profesioniștii oricare acordă preponderenta unei experiențe de tastare de top și sunt dispuși să investească într-o tastatură mecanică de înaltă insusire, SHIFT V2 își justifică prețul. Componentele îmbunătățite, opțiunile de individualizare și atenția la detalii în design și construcție îl fac o investiție utilă.

Barebones Edition

Ediția barebones, la prețul de 169 USD, oferă un parere de aderare priceput pentru utilizatorii oricare au inca comutatoarele și tastele preferate. Această opțiune a ingadui o mai voluminos mladiere în individualizare, beneficiind în același ritm de caracteristicile premium ale SHIFT V2 și de calitatea construcției.

Invatamant

După ce am testat pe intins și am intrebuintat claviatura mecanică DROP SHIFT V2 RGB, pot citi cu încredere că este o selectionare de top pentru fiescare oricare caută o experiență de tastare premium. Combinația sa de insusire excepțională a construcției, componente îmbunătățite și opțiuni extinse de individualizare îl diferențiază de concurență.

Aspectul masiv 1800 al SHIFT V2, comutatoarele interschimbabile la dezmierdator și stabilizatorii de înaltă insusire îl fac o selectionare versatilă și convenabilă atât pentru entuziaști, cât și pentru profesioniști. Atenția la detalii în designul său, inclusiv diferitele componente din spumă și porturile USB-C duale, demonstrează angajamentul DROP de a a prezenta o experiență de tastare rafinată și plăcută.

În ritm ce SHIFT V2 posibil a poseda un preț mai voluminos în comparație cu unii concurenți, performanța și caracteristicile rarunchi justifică investiția. Fiabilitatea, durabilitatea și satisfacția generală pe oricare o oferă tastaturii fac din aceasta o achiziție utilă pentru cei oricare prețuiesc calitatea și funcționalitatea.

Informații suplimentare

 • DROP SHIFT V2 vine cu o garanție de 1 an, asigurând satisfacția și suportul clienților.
 • Claviatura ingloba un cablu USB-A la USB-C, un extractor de intrerupator și un extractor de taste în lada, oferind tot ce este util pentru a începe.
 • DROP oferă asistență excelentă pentru clienți și are o etnie activă de entuziaști oricare împărtășesc sfaturi, trucuri și idei de individualizare.

Specificații

 • Imagine: Strans 1800
 • 99 de stramtoare
 • Obiectual carcasa: aluminiu anodizat, modificat CNC
 • Burete de top case: PORON
 • Spumă priză: PORON
 • Burete carcasa inferioară: PE
 • Burete intrerupator: IXPE
 • Sectiune keycap: OEM
 • Obiectual keycap: Doubleshot PBT cu legende strălucitoare
 • Comutatoare: întrerupătoare Gateron Yellow KS3 (liniare) sau întrerupătoare Drop Holy Pandit X Clear (tactile)
 • Prize de intrerupator înlocuibile la dezmierdator
 • Stabilizatori: stabilizatori drop Phantom
 • Imbold intrerupator cu 3 pini și 5 pini
 • Imbold stabilizant montat pe placă
 • Iluminare LED RGB per tastă și bucla
 • LED-uri RGB orientate despre crivat
 • Două porturi USB-C
 • QMK și VIA programabile (Flaconul va fi în curând)
 • Dimensiuni cu taste OEM: 15,25 x 5,49 x 1,74 inchi (38,74 x 13,98 x 3,32 cm)
 • Putere: 39,40 oz (1.117 g)

Cele mai recente oferte de gadgeturi asupra

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin oarecare dintre aceste link-uri, asupra Gadgets posibil câștiga un provizion de afiliat. Aflați contra regula noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe