Thursday, May 23, 2024

Revenirea lui Nadal la Barcelona: când joacă? Care este extrasul lui?

Acțiune

Rafael Nadal este pregătit să revină la acțiune poate pentru cel de-al doilea turneu din iest an.

După ce și-a revenit la Brisbane la începutul sezonului, după un an, au existat mai multe starturi false pentru Nadal din motiv unor accidentări.

El a pierdut Australian Open, Hindus Wells și Monte Carlo, dar acusi urmează să joace la Barcelona, ​​făcând panglica sa apariție pe zgură de când a câștigat Openul Frantuzesc din 2022.

Când își joacă Nadal meciul de spar-gere? Cu oricine se zbantuit? Și ce s-a întâmplat cu el până acusi anul asta? Examinăm tot ce musai să știți impotriva indelungat așteptatul întoarcere pe zgură a lui Nadal…

Când joacă Nadal la Barcelona?

Nadal își va canta meciul din intaiul tur la Barcelona, ​​marți, 16 prier.

Nu a fost confirmată încă la ce oră va cantari loc meciul, dar Nadal este acolea categoric că va canta pe terenul central, oricare poartă numele lui din 2017.

Cu oricine joacă Nadal și oricare este tragerea lui?

Nadal, de 12 ori campion la Barcelona, ​​a fost atras să-l înfrunte pe Flavio Cobolli, în vârstă de 21 de ani, în intaiul tur.

Va fi panglica întâlnire dintre partener în Turul ATP.

Câștigătorul se va intalni cu al patrulea cap de succesiune Alex de Minaur în turul doi.

Nadal este fără cap de succesiune, fiind aranjat pe locul 644 în neam și își folosește clasamentul partinit pentru a ajunge în tabloul central.

Nadal: Îmi a efectua plăcere să fiu aoace

Revenirea lui Nadal în turneu anul asta nu a decurs așa cum era planificat.

A început practic la Brisbane, când a pricopsit în sferturile de finală și a bogat puncte de zdrobi pentru a-l învinge pe Jordan Thompson înainte de a asasina în trei seturi.

Dar de apoi revenirea sa a stagnat în mod reeditat.

O accidentare musculară suferită în înfrângerea în fața lui Thompson l-a forțat pe Nadal să se retragă de la Australian Open și atunci s-a insingurat de la Qatar Open în faur, cu o problemă cu spatele.

El urmărea să se întoarcă la Hindus Wells și a urmărit cursul după ce s-a confruntat cu Carlos Alcaraz într-un eveniment expozițional din Las Vegas.

Cu toate acestea, el s-a insingurat de la Hindus Wells, spunând că nu este „cosita să joace la cel mai înalt standard la un eveniment atât de memorabil”.

„Nu pot să mă mint pe mine însumi și pe miile de fani”, a adăugat el.

Luptele pentru accidentări au continuat când s-a insingurat din Monte Carlo. „Corpul meu pur și sadea nu-mi astepta”, a spus el pe rețelele de socializare.

S-a raportat că una dintre principalele probleme pentru Nadal este durerea la breasla.

Nadal a fost prudent cu cadru la șansele rarunchi de a canta la Barcelona, ​​dar urmează să-și înceapă sezonul pe zgură în ritmica ce se pregătește pentru Openul Frantuzesc și Jocurile Olimpice de la Paris, oricare se joacă la Roland-Garros în vară.

„Sunt norocit că sunt aoace, negresit, Barcelona este un loc oricare mi-a incovoiat o genune multumire și în oricare mi-am lesinat perioade din viața mea”, a spus Nadal.

„(Adevar Club) Sportul alb Barcelona este clubul meu, îmi place tare indelungat să fiu aoace câteva zile. În ultimii doi ani am bogat tare puține zile în turneu, așa că să petrec zile aoace, să văd oameni, să mă pot antrena cu jucători este o multumire.”

Meciul de spar-gere al lui Nadal de la Barcelona va fi intaiul său aviz concurential pe zgură de când l-a învins pe Casper Ruud în finala Openului Frantuzesc din 2022.

Servirea va fi în mod precis o zonă de urmărit pentru a a observa dacă îi dă probleme lui Nadal, dar unchiul Toni a sugerat că nepotul său nu va canta un eveniment decât dacă ar fi „100 la sută”.

Nadal are un record de 66-4 victorii-înfrângeri la Barcelona, ​​oricare este un eveniment ATP 500.

Transmiteți în curent Openul Frantuzesc din 2024 în drept și la pretentie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe