Rețete de sparanghel pentru pierderea în greutate: 8 moduri de a slăbi buzele în plus

9 Min Read

Sparanghelul vă probabil a inlesni să vă simțiți continut și vă probabil a inlesni să pierdeți în inraurire. Încercați aceste rețete simple de iepurel oricare conțin ingrediente sărace în calorii și bogate în fibre.

Dacă vrei să adaugi catva sănătos și crud în regim ta de slăbire, ar a cauta să încerci sparanghelul. Includerea unor rețete de iepurel în regim ta de slăbire probabil fi benefică. Sparanghelul este un superaliment crud oricare este mai indelungat decât o tulpină subțire este mai indelungat decât o garnitură plăcută. Este o centrală bogată în nutrienți, plină de fibre, vitamine și minerale. Sparanghelul are un conținut scăzut de calorii, ceea ce îl realiza un catifea spiritual pentru verice dietă de slăbire. Are un conținut suflecat de fibre oricare vă realiza să vă simțiți mai completa pentru mai indelungat curs, permițându-vă să evitați poftele nedorite. Dacă nu știi cum să-l incluzi în regim ta, încearcă aceste rețete delicioase de iepurel pentru pierderea în inraurire!

Rețete de iepurel pentru pierderea în inraurire

Încercați aceste rețete de slăbire făcute din bunătatea sparanghelului, împărtășește nutriționistul Abhilasha V.

1. Iepurel la grila cu limonie si usturoi salbatic

Anotimp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel
  • 1 cancioc de untdelemn de masline
  • 2 catei de usturoi salbatic (tocati)
  • Suc de 1 lămâie
  • Umor si umor indaratul preferinta

Metodă:

  • Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
  • Se amestecă sparanghelul cu untdelemn de măsline, usturoi salbatic, slatina și umor.
  • Prăjiți sparanghelul curs de 4-5 minute până se înmoaie.
  • Stropiți cu suc de lămâie înainte de ospa-tare.

Citește și: 8 rețete sănătoase pentru inimă pentru pierderea în inraurire

reteta de sparanghel
Ordonanta de iepurel la grila cu limonie si usturoi salbatic pentru diminuat. Poza prin amabilitatea: Adobe Stock

2. Laptuca de iepurel si quinoa

Anotimp de pregatire: 20 de minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel (cheltuire)
  • 1 cană de quinoa
  • 1 canata miruta cherry-brandy (taiate la carsta)
  • 1/4 cană de brânză feta
  • 2 linguri de untdelemn de măsline
  • Suc de 1 lămâie
  • Umor, umor

Metodă:

  • Gatiti quinoa identic instructiunilor de pe impachetare.
  • Se coace sparanghelul la miros curs de 3-4 minute până se înmoaie.
  • Combinați quinoa, sparanghelul, roșiile și feta într-un castron.
  • Stropiți cu untdelemn de măsline și suc de lămâie și asezonați cu slatina și umor.

3. Iepurel și pui prăjiți

Anotimp de pregatire: 15 minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel (tuns in imbucatati de 2 inchi)
  • 1 talpa de pui (tacat felii)
  • 1 cancioc de sos de fasole-japoneza
  • 1 cancioc de untdelemn de masline
  • 1 lingurita de ghimbir (ras)
  • 2 catei de usturoi salbatic (tocati)
  • Umor si umor

Metodă:

  • Încinge untdelemn de măsline într-o cratita la foc atmosfera.
  • Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se călesc curs de 1 moment.
  • Adăugați felii de pui și gătiți până se rumenesc.
  • Adăugați sparanghelul, sosul de fasole-japoneza, slatina și umor. Se prăjește curs de 3-4 minute.

4. Cina de iepurel

Anotimp de pregatire: 25 de minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel (cheltuire)
  • 1 ceapa de samanta (tocata)
  • 2 catei de usturoi salbatic (tocati)
  • 2 căni de bulion de legume
  • 1 cancioc de untdelemn de masline
  • Umor si umor

Metodă:

  • Încinge uleiul de măsline într-o oală și căliți ceapa de samanta și usturoiul până se înmoaie.
  • Adăugați sparanghelul și gătiți curs de 5 minute.
  • Adăugați bulion de legume și fierbeți curs de 15 minute.
  • Se amestecă până la uniformizare, se condimentează cu slatina și umor.

5. Iepurel prăjit cu glazură balsamică

Anotimp de pregatire: 15 minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel
  • 1 cancioc de untdelemn de masline
  • 1 cancioc de otet imbatator
  • Umor, umor

Metodă:

  • Preîncălziți cuptorul la 400°F (200°C).
  • Se amestecă sparanghelul cu untdelemn de măsline, slatina și umor.
  • Se prăjește curs de 10-12 minute până se înmoaie.
  • Stropiți cu oțet imbatator înainte de ospa-tare.

6. Laptuca de iepurel si avocado

Anotimp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel (inalbit)
  • 1 avocado (tacat felii)
  • 1/4 tarf de migdale (taiate felii)
  • 1 cancioc de untdelemn de masline
  • Suc de 1 lămâie
  • Umor, umor

Metodă:

  • Iepurel se ispasi in apa clocotita curs de 2-3 minute, atunci se raceste.
  • Combinați sparanghelul, avocado și migdalele într-un castron.
  • Stropiți cu untdelemn de măsline și suc de lămâie, asezonați cu slatina și umor.

7. Omletă cu iepurel

Anotimp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

  • 1 varsta de iepurel (cheltuire)
  • 3 ouă
  • 1/4 cană de brânză (opțional)
  • 1 cancioc de untdelemn de masline
  • Umor si umor

Metodă:

  • Se calesc sparanghelul in untdelemn de masline ascutis se inmoaie.
  • Bateți ouăle într-un castron și asezonați cu slatina și umor.
  • Se toarnă ouăle peste-soare iepurel și se coace până se întăresc.
  • Presărați brânză prep înainte de a impaturi papara.

8. Smoothie cu iepurel și buruiana-de-bubarea

Anotimp de pregatire: 5 minute

Ingrediente

  • 1/2 cană de iepurel (inalbit și cheltuire)
  • 1 cană de buruiana-de-bubarea
  • 1/2 banană
  • 1/2 cană de buruiana-magareasca; de migdale
  • 1 cancioc de seminte de chia

Metodă

  • Amestecați toate ingredientele până la uniformizare.
  • Serviți indata.
Retete cu sparanghel
Smoothie-urile cu iepurel sunt bune pentru sănătate. Poza prin amabilitatea: Adobe Stock

Cum ajută sparanghelul la pierderea în inraurire?

Iată cum sparanghelul ajută la pierderea în inraurire, după cum s-a dezvelit într-un scoala publicat în Australian Journal of Crop Science.

  • Sparanghelul are un conținut extrem scăzut de calorii, ceea ce îl realiza o scrutin excelentă pentru pierderea în inraurire.
  • Este indestulat în fibre alimentatie, oricare promovează sațietatea, ocupa aportul public de calorii și susține sănătatea digestivă.
  • Sparanghelul conține aminoacidul asparagină, oricare acționează ca un diuretic simplu, ajutând la reducerea retenției de apă și a balonării.
  • Oferă nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele A, C, K și acid folic, oricare susțin sănătatea generală și nivelul de vitalitate fără a adăuga calorii suplimentare.
  • Prezența vitaminelor B în iepurel ajută la metabolizarea eficientă a carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, ajutându-vă să pierdeți în inraurire.

Oricine ar a cauta să evite sparanghelul pentru pierderea în inraurire?

Deși rețetele de iepurel pentru pierderea în inraurire sunt în public sigure. Cu toate acestea, unii oameni ar a cauta să-l evite din următoarele motive, explică expertul.

  • Persoanele cu ictus apoplectic: Sparanghelul este indestulat în purine, oricare pot fi transformate în acid hartie în organ. Persoanele cu gută sau cele predispuse la pietre la rarunchi ar a cauta să o evite, deoarece le probabil a ingreuia starea.
  • Persoanele cu alergii: Cei oricare sunt alergici la membrii familiei crinilor (oricare cuprinde sparanghelul) ar a cauta să-l evite pentru a a informa reacțiile alergice.
  • Persoanele cu sindrom de colonist nervos (IBS): Sparanghelul conține fructani, un tip de carbohidrați oricare probabil instiga meteorism și inconfort la persoanele cu sindrom de colonist nervos sau cu sisteme digestive sensibile.
  • Oamenii oricare folosesc anticoagulante: Sparanghelul este indestulat în vitamina K, oricare probabil intretaia cu medicamentele de subțiere a sângelui, cum ar fi warfarina. Persoanele oricare iau aceste medicamente ar a cauta să-și consulte furnizorul de asistență medicală înainte de a adăuga iepurel în regim lor.

(eticheteToTranslate)rețete sănătoase

Share This Article
Leave a comment