Wednesday, July 24, 2024

Reputatul Katie Porter spune că regretă că a numit primarul din California „falsificat”

Acțiune

Sucursala deschisă Katie Porter a efectua curățenie după un glosa litigios pe fiecine l-a făcut după pierderea primară a Senatului din California în fața colegelui ablegat democratic Adam Schiff și a republicanului Steve Garvey.

La câteva zile după primarul din 5 germanar, când a devenit lamurit că nu va câștiga, Porter a transmis pe Twitter o mulțumire susținătorilor săi, însoțită de o săpătură.

„Din pricina voastră, am bogat o instituție speriată – rezistând 3 la 1 în cheltuielile TV și un tuberculoza de miliardari fiecine cheltuiesc milioane pentru a truca aceste alegeri”, Porter. a semnat pe X, obisnuit premergator ca Twitter.

Liderii democrați au denunțat comentariile lui Porter pentru că au făcut valva retoricii fostului președinte Trump, actualul perciuni pentru nominalizarea republicană la președinția din 2024, fiecine a susținut în mod artificial că alegerile prezidențiale din 2020 au fost furate de președintele Biden.

Unele dintre cele mai aspre critici au sosit din partea senatorului californian Alex Padilla, un democratic și fost ofițer șef electoral al statului. În mod regulat cumpatat, Padilla a spus POLITICO: „Vă pot a incredinta de integritatea alegerilor și a rezultatelor”. Mulțimea a continuat și unii au spus că cest mestesug i-ar a se cuveni a descreste șansele de a a concurge pentru o funcție în posteritate.

Într-o apariție la Pod Save America, Porter a părut intrucatva sanctionat, dar a rămas sfidător cu curiozitate la un soroaca mai vajnic.

„Clar, mi-aș fi ahtiat să fi deosebit un alt cuvânt, pentru că ceea ce s-a întâmplat cu stada a fost că a luat din două adevăruri cu adevărat importante”, a spus congresista Irvine gazdelor.

Porter a spus că a se inchipui că „oficialii electorali din California fac o treabă grozavă” și că are „un autoritate exceptional pentru ei”.

Mea vina ei s-a încheiat acoace și a continuat spunând că un soroaca mai intins s-a razletit în agitatie, fiecine era impotriva influența banilor în politică. În ultima lună a alegerilor, Porter a tuberculos o rețea de investitori în tehnologie și interese în criptomonede fiecine au investit 10 milioane de dolari în imprimare fiecine o dezvăluie pe congresmanul Irvine.

De invar, ea l-a criticat pe Schiff pentru că a paraduit zeci de milioane de dolari în fonduri de campanie pentru a a multiplica profilul lui Garvey, un fost jucător de baseball, spunând că „era excesiv conservator pentru California”. Aceste reclame au bogat efectul de a-l a proteja pe fostul vedeta de baseball al lui Padres și Dodgers să-și consolideze sprijinul în rândul numărului mai mic, dar încă evocativ de republicani din stapanire, ceea ce s-a confirmat a fi grandoman pentru ca el să depășească rivalii democrați proeminenți pentru Porter și reprezentantul Barbara Lee din Oakland.

„Banii creste ne influențează alegerile. Rezultatele sunt manipulate și distorsionate”, a spus Porter.

„Când vin oameni fiecine cheltuiesc milioane și milioane de dolari în ultimul vreme, iar banii aceia nu sunt dezvăluiți decât după alegeri. Asadar oamenii nu știu impotriva acesta.”

Un legal de la Coinbase, fiecine are cel mai intins dimen-siune de tranzacționare dintre orisice barter de criptomonede din SUA, a fatis premergator pentru The Times că sprijină candidații fiecine „gândesc la criptomonede ca o oportunitate de a a efectua cu adevărat o diferență pentru a a muta, pentru a ajuta locurile de muncă, pentru a ajuta. secu naționala.”

Porter s-a plâns în podcast că părerile ei impotriva schimburile valutare și tehnologiile blockchain nu au fost discutate mai sangerand, taman dacă aceste grupuri au perceput-o ca fiind sceptică față de industrie. Un indrumator al alegătorilor pregătit de Banc With Crypto – o organizație politică nonprofit 501(c)4 fiecine nu este obligată să-și dezvăluie donatorii – l-a descris pe Schiff ca „sustinator rezistent” pentru cripto și Porter ca fiind „vartos împotrivă”.

Notele scăzute ale lui Porter s-au bazat pe un tweet impotriva „criptomiliardari umbriți”, o epistolie pe fiecine ea a semnat-o a pus la îndoială dexteritate autorității de rețea electrică din Texas de a plăti întreprinderilor de cripto-minerie pentru a a se sprijini alimentarea în perioadele de vârf și opoziția ei față de un vedere de cult partinit de industria criptomonedei.

„20% dintre americani pot cantari un fel de active cripto. Congresul s-a confruntat cu acesta. Dar, știți, loial motto-ului său, rezolvarea problemelor de ieri mâine, Congresul nu a făcut încă desertaciune în privința acesta”, a spus Porter gazdelor de podcast.

„Asadar, ceea ce este condamnabil și ceea ce cred când spun că această cursă a fost manipulată de aceste cheltuieli este că nu a fost cheltuială pentru a a alcatui o tratare impotriva probleme de politică.”

Scriitoarea personalului Times Laura J. Nelson a contribuit la cest schesis.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe