Sunday, April 21, 2024

Republicanii îl aleg pe fostul director al biroului ICE pentru a-l provoca pe reprezentantul Jason Crow la alegeri

Acțiune

Banchet a fost stabilită pentru meciul din promorar din districtul 6 al Congresului din Colorado, republicanii alegând săptămâna aceasta fostul guvernamental federativ de imigratie John Fabbricatore pentru a se intalni cu reprezentantul în exercițiu Jason Crow.

Fostul director de maidan al ICE, John Fabbricatore, îl va înfrunta pe reprezentantul american Jason Crow în promorar, în cadrul alegerilor din al 6-lea comitat al Congresului din Colorado.

Fabbricatore a fost selectionare luni de către grupul GOP din Sectorul 6 erect candidatul partidului, ceea ce înseamnă că va apărea la buletinul de vot din 5 promorar. Khaleb Dammen și-a anunțat candidatura pentru a candida pentru nominalizarea republicană la primarul din ciresar, dar purtătorul de cuvânt al Fabbricatore, Mike Young, a fatis că Dammen nu a participat la reuniunea de luni.

Fabbricatore și-a lesinat cariera în forțele federale de aplicatie a legii, cel mai proaspat ca director al biroului cladire al Serviciului Vamal și Imigratie din Denver, oricare acoperă operațiunile din Colorado și Wyoming. El este, de intocmai, un veteran al Forțelor Aeriene ale SUA, în rastimp ce Crow a post ca Ranger al Armatei.

Crow a reprezentat districtul oricare a ingloba Zori și o voluminos menire din suburbiile sudice ale Denverului din 2019. El l-a învins pe apoi pe reprezentantul american Mike Coffman, un republican oricare imediat servește ca antist al Aurorei, cu mai greu de 10 puncte în 2018, după ce Coffman ocupase casiopeea pentru un decada.

Crow a instarit din nou la reusita în 2020 și 2022, cu marje și mai a extinde.

Fabbricatore, oricare s-a singur de la ICE în 2022, s-a incordat despre graniței de sud a SUA într-o declarație emisă după ce a obținut nominalizarea luni.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe