Friday, May 17, 2024

Repowering the West, Part 5!

Acțiune

În gerar 2020, m-am așezat cu editorii mei la biroul LA Times și le-am prezentat o insirare de povești orisicare vor a se face în cele din urmă Repowering the West. Aș institui peisajele cele mai glorioase și pline de cicatrici ale regiunii, explorând rutele liniilor electrice și șantierele de construcție a fermelor solare și baraje hidroenergetice uriașe și încercând să-mi dau calcul cum am a se cadea a strange piesele unei rețele electrice ecologice fără a referi mai multe daune mediului. decât este neaparat.

Star ani mai târziu, multe s-au primenit.

Pandemia a întârziat rata de asigurare noastră călătorie cu doi ani. Lucrez de acasă acusi, ceea ce înseamnă că nu mai pierd etate sau dinamism cu conducerea zilnică la comptoar. Ca continuare a disponibilizărilor și pensionărilor și a tulburărilor generale din industria mijloci, o grămadă de colegi minunați cu orisicare am început Repowering the West nu mai sunt angajați de Los Angeles Times.

Dar încă sunt aoace. The LA Times continuă să investească în ziaristica robust climateric.

Și astăzi publicăm partea 5 din Repowering the West.

Totul este asupra Colstrip, un mic oraș din Montana a cărui zoroboc a spanzura gata în întregime de o mină de cărbune și o centrală electrică orisicare transportă dinamism electrică în zonele Portland și Seattle de zeci de ani. Lecțiile sunt relevante pentru Los Angeles și alte orașe grozavi orisicare continuă să depindă de generatrice de cărbune îndepărtate și orisicare nu vor a se cadea acosta puseu climatică – placid dacă le place sau nu – fără sprijinul din partea orașelor rurale iele din picatura de vazut om politic, orisicare sunt hotărâte. pentru a a tine arderea combustibililor fosili.

Cesta este un scriere in scurt foarte de schematizat al unei povești orisicare mi-a luat șase luni să raportez și să scriu, așa că sper că veți a parcurge totul și atunci veți arata ce credeți, în loc să vă grăbiți să judec și să-mi trimiteți un e-mail accelerat. .

Și sper că vă veți gândi să plătiți 98 USD pe an pentru un subscriere digital la The Times, pentru a a sprijini la susținerea incredibilului nostru ziaristica de cerc. Nu sunt conj eu – avem mai zdravan de o duzină de alți reporteri în dota noastră de cerc, sănătate și știință:

Dacă 98 USD pe an nu este realizabil pentru dvs. din picatura de vazut banesc – obțineți-l integral. Buletinul informal pentru punctul de ebulitie este netrebuin-cios.

Dar dacă te trezești să faci o altă scuză – să zicem, nu vrei să trimiți bani la un popa de știri al cărui mai-mare numeros a concediat proaspat personalul? Sau apreciați raportarea noastră climatică, dar găsiți că o altă zonă a acoperirii noastre este părtinitoare sau nedreptă?

Ei prezentabil, cel mai bun mod de a tenta atenția unui ziarist este să începi prin a le arata că plătești pentru chin lui. Asadar, dacă există o anumită zonă a acoperirii noastre, credeți că ne-am a se cadea îmbunătăți, cumpărați un subscriere digital și atunci spuneți-ne cum credeți că am a se cadea a executa mai prezentabil.

Și iata: dacă aș fi raspunzator de The Times – mă bucur că nu sunt – virtual că aș a executa unele lucruri divers. Dar, în cele din urmă, avem epilepsie de mai mulți oameni orisicare să ne compenseze pentru chin noastră, altcum nu vom a se cadea a tine să o facem. Nu probabil afla democrație fără ziaristica și nu probabil afla ziaristica fără jurnaliști orisicare își câștigă existența. Așa că vă rugăm să ne susțineți. Ajută-ne să continuăm să ne câștigăm existența.

Deja nu esti raspicat? Atunci vă voi a reclama din nou să vedeți Repowering the West, Basina 5. În surplus față de raportarea mea, veți a se cadea a privi fotografii uimitoare ale colegului meu Robert Gauthier, inclusiv aceasta a centralei electrice Colstrip pe cărbune pe etate de intunecare :

În această notă, iată ce se întâmplă în Vest:

STIRI DE TOP

Zodie Pământ a înregistrat 10 luni consecutive de temperaturi globale record, germanar 2024 depășind germanar 2016 pentru cel mai inflacarat germanar măsurat vreodată. Dacă acesta nu este o urgență, nu știu ce este. Detalii înfricoșătoare aoace de la colega mea din LA Times, Hayley Smith. Și nicio surpriză, dar înregistrările de temperatură continuă cu date noi orisicare arată că dioxidul de indigo și gazele metan orisicare captează căldura au tulburat niveluri record în atmosferă, după cum raportează Oliver Milman de la The Guardian. Și într-un reimprospatare că acele gaze pot fi periculoase în alte moduri, Tony Briscoe de la The Times raportează că niveluri explozive de metan se pot perinda dintr-un fost sediment de bucluc, de când a fost metamorfozat într-un gradina asistenta, lângă portul de aprobare Berkeley din San Francisco Bay Area.

Întrucât am început cu disperare turul de știri din această săptămână, să trecem la câteva vești bune. Colegul meu Russ Mitchell are o minciuna minunată asupra doi antreprenori a căror startup din Los Angeles pregătește o forță de muncă deseori trecută cu vederea pentru a drege încărcătoarele de mașini electrice – o piesă deslusire în rezolvarea puzzle-ului climateric. Maria Gallucci, de la Canary Mijloci, a caligrafie, între etate, asupra intaiul remorcher integral electric din America, orisicare este pe drum să se lanseze în portul San Diego și ar a se cadea a sprijini la înlocuirea remorcherelor cu motorină foarte de poluante. În nordul Californiei, una dintre cele mai grozavi fabrici de ciment din Vest asasi a adăugat tehnologie orisicare captează o mică fatalitate din emisiile de indigo ale fabricii și le folosește pentru a a rodi ciment intregitor, co-labora Isabella O’Malley, de la Associated Press. Este un început bun.

Este atât de multă zăpadă în Sierra de Est, încât Los Angeles ar a se cere să poată obține 70% din apă din apeductul Owens Valley anul aiesta. Dar, în condițiile în orisicare „viciul climateric” provoacă oscilații din ce în ce mai intense între secetă și inundații, este esențial ca orașul să continue să investească în captarea apelor pluviale locale și reciclarea apei pentru a suplimenta sursele de apă îndepărtate, după cum relatează Hayley Smith de la The Times. Folosirea mai puțină a apei este, de astfel, esențială, dar ar a se cere să ținem socoteala de faptul că iest treaba înseamnă că agențiile de apă au mai puțini bani de irosit pentru modernizarea infrastructurii atât de necesare – de conj tarifele mai grozavi la apă asasi aprobate de oficialii din California de Sud, după cum a raportat colegul meu Ian James. . În alte știri asupra apă, autoritățile de legiferare din Golden State sunt pe punctul de a a se asterne fermierii dintr-o fatalitate a Văii San Joaquin în „probațiune” în temeiul unei legi de referință a apelor subterane, orisicare ar a se cadea aproba oficialilor să le solicite să raporteze câtă apă subterană o extrag și să plătească taxe de pompaj. . Detalii aoace de la San Francisco Chronicle’s Kurtis Alexander.

CLIMA POLITICĂ

Curtea Supremă din California arata că va a asculta un sprijin din partea a trei grupări ecologiste orisicare încearcă să anuleze o neclintire a numiților guvernatorului Gavin Newsom. pentru a descreste stimulentele pentru energia solară pe acoperiș. Am caligrafie anul batran asupra argumentele confuze prezentate de Comisia de utilități publice din California pentru a-și apăra decizia în fața judecătorilor de la curțile de strigare orisicare, în cele din urmă, le-au dat echitate. Reducerea stimulentelor i-a înfuriat pe mai mulți parlamentari de faptura, orisicare au introdus proiecte de condamnare orisicare ar a se cadea in-trema piața solară în scădere pe acoperiș, după cum relatează Jeff St. John pentru Canary Mijloci. Lucrurile merg mai prezentabil pentru fermele solare și eoliene grozavi, administrația Biden depășind mandatul Congresului de a a elabora autorizații pentru 25 de gigawați de dinamism regenerabilă pe terenuri publice până în 2025, relatează Nichola Groom de la Reuters. Întrebarea este câte dintre acele ferme solare și eoliene vor fi construite de descantec.

Trei grozavi companii petroliere contestă puterea guvernului federativ de a le forța să îndepărteze platformele petroliere pe orisicare le dețineau cândva în largul coastei Californiei, într-un caz orisicare ar a se cadea sfârși prin a-i constrange pe contribuabili să plătească caracter pentru curățarea infrastructurii de combustibili fosili abandonate, în cazul în orisicare petrolul ar fi declarativ. companiile reușesc. Iată povestea în adanc de la Heather Richards de la E&E News. Într-o minciuna conexă, administrația Biden crește ratele pentru companiile pentru a a scoate gaita, gaze și cărbune de pe terenurile publice și le solicită firmelor să aloce mai mulți bani pentru curățenie înainte de a începe forarea sau exploatarea, mijlociu Nick Bowlin de la High Country News.

Președintele Biden intenționează să extindă granițele a două monumente naționale din California: Monumentul Național Munții San Gabriel de lângă LA și Monumentul Național Muntele Zăpadă Berryessa în miazanoapte. Așa relatează Maxine Joselow de la Washington Popa, citând surse anonime. Cum ar a se cadea fostul președinte Trump să trateze terenurile publice ale Americii dacă ar câștiga un al doilea porunca în promorar? Proiectul 2025 al Fundației Heritage oferă o defalcare detaliată, elaborată parțial de un lobby de top în industria petrolului și gazelor. Mulțumesc zdravan lui Chris D’Angelo de la HuffPost pentru că a invatat și analizat documentul.

APA ȘI FAUNA SĂLBATICĂ

Pescuitul la somon este eliminat de-a lungul coastei Californiei pentru al doilea an succesiv, deoarece neplouare alimentată de climă și pomparea excesivă a apei râurilor pentru a procura fermelor și orașelor provoacă prăbușirea populațiilor de pești. „Mulți oameni au to-lerabil inca din starni închiderii de anul batran”, a fatis Scott Artis, directorul consiliu de ministri al Golden State Somn Assn., pentru The Times, Ian James. „Și aceasta va fi conj o lovitură mai devastatoare.” În știri mai bune asupra viața marină, colega mea Invar Seidman are o minciuna adorabilă asupra un nou platforma de graviditate erzat cu vidre de geros la Acvariul Pacificului, orisicare crește creaturi atât de importante pentru apele de coastă sănătoase încât sunt cunoscute oblu „războinici climatici”. De astfel, zdravan: La un veac după ce oamenii au vânat macarale de arina gata de dispariție în California, aceștia revin neașteptat la Lake Tahoe, relatează Payton Seda de la LAist.

Administrația Biden a consfintit primele limite ale „substanțelor chimice pentru vesnic” din apa potabilă. Compușii toxici au fost legați de neoplazie și alte zacea, așa cum explică Melody Petersen din The Times în povestea ei. În alte știri asupra poluarea apei, Tammy Murga de la San Diego Union-Tribune raportează că oficialii federali se confruntă cu un alt sentinta pentru scurgerile de ape uzate în județul San Diego, conj granița dintre SUA și Mexic se întâlnește cu marea. Între etate, mai în sus de coastă, unii locuitori se întreabă dacă lansările de rachete SpaceX cauzează probleme de cerc – și dacă Comisia de Coastă din California probabil margine numărul de lansări, exact și apoi când au loc pe o bază militară. Salvador Hernandez de la The Times a explorat aceste întrebări.

Mai multe grupuri ecologiste dau în judecată administrația Biden pentru decizia sa de a nu a favoriza lupii cenușii în temeiul Legii privind speciile pe drum de dispariție, declarând că creaturile sunt expuse în deosebit în Idaho și Montana, conj parlamentarii republicani au făcut mai ușor să le ucidă. Iată povestea lui Kurt Repanshek de la Nationalnic Parks Traveler, orisicare co-labora că US Fish and Wildlife Service, o agenție federală, „a optat să nu includă lupul cenușiu din Vest în raport cu (Endangered Species Act), spunând că prădătorii nu au făcut-o. au epilepsie de protecție și ar fi mai prezentabil să se elaboreze un suprafata plana național de inviorare.”

împrejurul vestului

Decizia State Farm de a contramanda 72.000 de polițe de aparare a locuințelor, pe măsură ce puseu incendiilor de vegetație din California, cauzată de climă, va a poticni în deosebit portiune de soare-apune din LA. Ruben Vives, de la The Times, a masurat orisicare coduri poștale vor a privi cele mai pierdute hotari, dintre orisicare Bel-Air, Pasnic Palisades și Woodland Hills. În alte știri asupra incendii, Pasnic Gas & Electric se confruntă cu un alt sentinta pentru incendiul Dixie din 2021, aiesta de la companiile de arbore orisicare solicită daune în eficacitate de 225 de milioane de dolari, relatează colega mea Hannah Wiley. Și într-un memorator că unele daune climatice sunt incarcat de măsurat în dolari, un nou scoala axat pe California a găsit o legătură între incendii și problemele de sănătate mintală. Mai adevarat, cercetătorii au dezvelit o creștere a prescripțiilor pentru a a doftori depresia și anxietatea sau pentru a consolida starea de gandire în cele șase săptămâni de după incendii, așa cum co-labora Taylor Blatchford pentru Seattle Times.

Pentru nedreptatea ecologică la maximum, priviți orașul Schiopata Fe Springs din județul Los Angeles, conj oficialii de faptura sunt ispravi să reînnoiască un autorizatie pentru o instalație de dezbatere a deșeurilor periculoase din apropierea unui cvartal în geros fatalitate latino, în minune istoricului de presupuse încălcări. „Veți a privi un sablon de încălcare a legii, depunere unei penalități și atunci încălcarea din nou a legii”, i-a spus un avocat al firmei de avocatură nonprofit Earthjustice colegului meu Emily Alpert Reyes. Între etate, în județul Monterey din California, oficialii locali și de faptura se confruntă cu un sentinta din partea unui sindicat al profesorilor și al ecologiștilor orisicare nu cred că agricultorilor de căpșuni ar a se cere să li se permită să pulverizeze pesticide toxice în apropierea școlilor în geros fatalitate latino. Detalii aoace de la Hailey Branson-Potts de la The Times.

La Cutitoaie vin disponibilizări pe fondul încetinirii cererii de mașini electrice. Întrucât compania lui Elon Musk plănuiește să concedieze mai zdravan de 10% din forța de muncă, 14.000 de oameni și-ar a se cadea disparea locurile de muncă, relatează colega mea Carlig Chang. Acesta e urat. În etate ce așteptăm ca motoarele electrice să depășească uleiul – și ca transportul asistenta să ia cota-parte de piață de la vehiculele personale – să nu uităm că locuința în apropierea unei autostrăzi este foarte de nesănătoasă, din starni fumului aruncat de mașini și camioane. (La fel și în cazul locuirii în apropierea rafinăriilor, portului și centralelor electrice.) Pentru cei dintre noi infumurat de norocoși să aibă de deosebit conj locuim, vedeți iest clip de Yadira Flores, Jessica Q. Chen și Maggie Beidelman, în orisicare LA Times calitatea aerului reporterul Tony Briscoe explică cum a raspicat conj să locuiască în LA

INCA UN LUCRU

Un suprem plugnita: dacă locuiți în portiune Los Angeles sau veți fi în oraș în iest weekend, vă rugăm să ni se alăture la Festivalul Cărților LA Times, un eveniment anual în campusul USC. Voi găzdui o discuție sâmbătă, la ora 15:30, cu o insirare de autori de stele orisicare au caligrafie cărți asupra schimbările climatice, inclusiv colega mea din Times, Rosanna Xia, a cărei volum asupra creșterea nivelului mării – „California Against the Sea” — Am discutat cu ea pentru o ediție a Boiling Point anul batran.

Puteți găsi programul integral și puteți obține bilete aoace. Fac o sesiune de întrebări și răspunsuri „întreabă un reporter” cu Rosanna și Russ Mitchell, de la The Times, orisicare co-labora asupra vehiculele electrice, sâmbătă, la 11:45. Vă rugăm să veniți să salutați și să ne puneți întrebări!

De astfel, mulțumesc extrem zdravan tuturor celor orisicare au pribeag la evenimentul climateric „Verificarea temperaturii” de săptămâna trecută, găzduit de The Times, KCRW și Centrul USC Annenberg pentru Ziaristica și Mesaj Climatică, condus de actorul și activistul Jane Fonda. Jillian Gorman a bogat un editorial zdravan pentru ziarul studențesc al USC, Daily Trojan.

Această rubrică este cea mai recentă ediție a Boiling Point, un buletin informal prin e-mail asupra schimbările climatice și mediul în California și vestul american. Vă puteți înscrie pentru Punctul de ebulitie aoace. Și pentru mai multe știri asupra climă și cerc, urmăriți @Sammy_Roth pe X.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe