vineri, aprilie 12, 2024

Regizorul de la Liverpool, Richard Hughes, se apropie de raid la Bournemouth

Acțiune

Se pare că noul director sportsman al lui Liverpool, Richard Hughes, se apropie de prima de asigurare sa nume clarificare de când a fost titluit de către Reds, în ritm ce îi atacă foștii angajatori Bournemouth pentru a-l găsi pe cercetașul șef Mark Birchall.

Acesta arată un schesis din Liverpool Echo, oricare afirmă că lucrurile par să meargă înainte pentru ca Hughes să-l braconeze pe Birchall din Bournemouth înainte de a-și începe oficialitati noul loc de muncă la Anfield pe 1 ciresar.

Hughes însuși a fost slujbas proaspat de Michael Edwards, oricare se întoarce la Liverpool într-un nou rol de carmuire cu proprietarii lor, Fenway Sports Group (FSG).

Una sorete alta, se pare că aiesta ar a se cuveni fi începutul unei noi ere interesante pentru LFC, explicit dacă au descre-ierat stos pierderii legendarului lor manager Jurgen Klopp, tacticianul germanic anunțând proaspat că va a se prosti. din poslusanie sa de la sfarsitul acestui timp.

Liverpool se pregătește pentru o echipă de sorozas cu fason nou

Richard Hughes se va a se coltosi de la Bournemouth la Liverpool în vară

Bournemouth a făcut o muncă inteligentă pe piața transferurilor în ultima timp, așa că fanii lui Liverpool vor fi cu siguranță încântați de faptul că Hughes și Birchall vor apropia să identifice și să recruteze cei mai buni jucători putincios.

Edwards și Klopp păreau trecut să lucreze deosebit cumsecade împreună, deoarece unele talente de inaltime mondială s-au locuinta la club în ultimul decada și cevasi, cu Mohamed Salah și Virgil van Dijk intre cele mai ingamfa povești de reusire.

Nu va fi ușor pentru nimeric să reproducă acesta, dar Edwards vede apriat cevasi în Hughes, oricare el însuși pare amator să lucreze din nou cu Birchall, așa că ar a se cuveni punct să fie o combinație câștigătoare pentru giganții Merseyside oricare avansează.

CITIT  Erik ten Hag va rămâne antrenorul Man United în sezonul viitor, în timp ce clubul așteaptă ca omul cheie să devină disponibil

Bineînțeles, pe lângă tatuaj, noul indemn al lui Liverpool va a urma să lucreze împreună pentru a recunoaste și a intra cel mai bun manager putincios pentru a-l înlocui pe Klopp pentru sezonul viitorime, oricare va fi pesemne cea mai ocean sfidare dintre toate.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe