Tuesday, May 21, 2024

Ref. Patek Philippe. 5378/1R-001 Merge pentru Aur cu o brățară nouă

Acțiune

Noul design Patek Philippe Golden Elipse

Cateodata, un rastimp musai abia să fie făcut pentru a fi un victorie necalificat, dar nu este cazul Ref. 5378/1R-001. Deși un corp simplu de bază la Patek Philippe, ceasul și-a câștigat locul în colecție fără a castiga de oarecare fel de trend. Într-adevăr, elipsa de aur originală și toate edițiile ulterioare cu brățări au bogat o mică problemă de folosire. Brățara era o scula pură, ca o brățară și nu a merge fi redimensionată cu ușurință. Cest lucrare a redus în mod trebuincios potențialul ceasului și a făcut ca opțiunea nojita din pielita să fie inevitabilă. Elipsa de Aur este un rastimp cu design numar, iar cusur brățării este cheia.

Elipsa de aur a lui Patek Philippe

Anul asta, Patek Philippe a rezolvat această problemă de concordanta și simțire cu o brățară nou-nouță oricine probabil fi asasi redimensionată. Când am auzit din-spre acesta, în premiu zi de târg, nu am știut ce să simțim. Fără nucleu de expoziție, nicio schimbatura a mișcării… abia o brățară nouă; indestul de ho-hum. Nu asa. Brățara este un pic de măiestrie artizanală uimitoare și ar a merge asasi să provoace a zavistui proprietarilor Nautilus.

Elipsa de aur a lui Patek Philippe

Atât de bună este această brățară și da, aceasta este o raportare la prezența legăturilor înșurubate aoace. Dar această brățară nu are piese solide individuale, bunaoara brățara Nautilus menționată mai sus. În transfer, are mai departe de 360 ​​de piese și este asamblat cu grijă fizic. Ista este ceea ce îi conferă acestei noi brățări flexibilitatea, în ceea ce privește adaptarea cu ușurință a unui număr de dimensiuni diferite ale încheieturii mâinii.

Elipsa de aur a lui Patek Philippe

În ceea ce privește alți factori, specificațiile ceasului sunt acolea identice cu toate celelalte tipuri de ceasuri Golden Ellipse. Aceasta înseamnă că există un nucleu trainic oricine a dosi calibrul instinctiv 240 (oricine este curățat de sigiliul Patek Philippe) și că rezistența la apă este standard de stat de rastimp de 30 m. Alte caracteristici standard de stat includ mâinile zvelte, cadranul aurit și marcatoarele de ore aplicate în sistem baton. Se cunoaște abia prețul CHF și asta se ridică la 51.000 CHF.

Pentru mai multe din-spre citirile de ceasuri de lux și cele mai recente din Watches and Wonders Geneva 2024, faceți terci aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe