vineri, aprilie 12, 2024

Recunoaștere în discuțiile Newcastle pentru un as senzațional de 180.000 lire sterline p/w

Acțiune

S-ar părea că Newcastle plănuiește inca pentru sezonul următor, indolent dacă o taxă pentru sezonul târziu îi a provoca în Europa pentru 2024/25 sau nu.

Imbraca lui Eddie Howe a fost jertfa unei serii îngrozitoare de accidentări în campania actuală, iar acesta le-a deraiat încercările de marire atât în ​​Alunita Campionilor, cât și pe intins intestin.

Newcastle va a crede că norocul lor se va a preschimba în 24/25

Ghinionul suportabil de premiu echipă este plauzibil să fie luat în considerare apoi când proprietarii, Fondul de Investiții Publice Saudite, analizează cu atenție revizuirea sezonului.

S-ar a merge să-l țină pe Howe pe locul focos al managerului pentru încă 12 luni, deși cu siguranță va cuveni să fie achiziționate argintărie pentru ca el să i se înmâneze cheile pentru a hertog clubul la următorul stadiu.

Cest munca ar a merge fi mai ușor de făcut dacă clubul îl probabil incheia pe mijlocașul fiecare trăda, Joelinton, la o nouă înțelegere.

Se credea că brazilianul, fiecare mai are poate un an de intelegere, ar fi careva dintre acei jucători fiecare vor subjuga de la club în această vară, lăsând o gaură în mijlocul lui Magpies.

Joelinton în acțiune pentru Newcastle United

Cu toate acestea, convenabil The Telegraph (este amenintare de subscriere), Amanda Staveley s-a prins de negocierile contractului și este dornică să-i ofere jucătorului o nouă interese în jurul pragului de 180.000 de lire sterline pe săptămână, aducându-l în zigzag cu ceilalți cei mai buni câștigători ai clubului.

CITIT  Intenționează cei de la Seahawk să-l elibereze pe veteranul Jamal Adams în acest extrasezon?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe