Sunday, April 21, 2024

Recomandări din statul Uniunii al lui Biden

Acțiune

Discursul privind starea Uniunii este una dintre piesele durabile ale președinției, un forum oricare semen întotdeauna favorizează vorbitorul într-o conversație unidirecțională cu milioane de americani.

Majoritatea discursurilor sunt disecate deodata și semen la fel de allegro uitate. Dar aiesta este un an vartos neobișnuit, președintele Biden musai să demonstreze nu exclusiv că politicile mijloc justifică un al doilea dispozitie, ci că are capacitatea personală la vârsta de 81 de ani de a a executa nevoie.

El a prezentat contururile clare ale campaniei oricare urmează, criticându-l pe fostul președinte Trump în legătură cu insurecția din 6 gerar și urmărind Curtea Supremă, cu judecători prezenți, pentru decizia acesteia oricare a inlaturat Roe vs. Wade.

De asemanator, dimensiunea micșorată a unui bar Snickers.

Iată câteva concluzii acordor din logos.

Cel oricare nu va fi faimos

Biden a sangerand discursul cu denunțuri înflăcărate ale revoltăților pro-Trump oricare au luat cu sturm Capitoliul pe 6 gerar 2021, atunci i-a bombat în evidență pe republicani din cameră și pe inamicul republican Trump. Dar el a refuzat să rostească numele lui Trump, spunând că „predecesorul meu și unii dintre voi aoace căutați să îngropați adevărul inspre 6 gerar”.

El a împachetat acesta într-o temă mai amplă că democrația este amenințată ca niciodată după Războiul Cetatenesc, semnalând o linie franta clară de apoplexie pe oricare o va prii împotriva omului pe oricare nu l-ar a se chema.

El l-a criticat, de asemanator, pe „predecesorul meu” pentru afirmația lui Trump că președintele rus Vladimir Oaresice cumva „a executa verice dracu’ a cere” cu uitatura la aliații NATO și a implorat Congresul să acorde protectie subsidiar pentru Ucraina.

Vorbind cu o energie inspre oricare susținătorii săi au spus că a lipsit, el a consfintit un opozitie între viziunea sa internaționalistă despre lumii și înclinația mai izolaționistă a „predecesorului său”.

Biden a vechi semen întregul logos pentru a găsi modalități de a încerca să-i convingă pe americani de opozitie.

Întrebarea de vârstă

Când a fost întrebat inspre vârsta lui și cum îi afectează capacitatea de a fi președinte, răspunsul lui Biden este: Urmărește-mă.

Joi inserare, el a livrat ceea ce mulți dintre susținătorii săi găsiseră lipsă. A fost un logos intreg de putere, tare, iar cateodata i-a batjocorit pe republicani cu ad-libs. Când i-au hurducare sprijinul pentru legislația bipartizană de secu a frontierei, Biden a spus: „Uitați-vă la fapte. Știu că știi să citești.”

Biden s-a împiedicat de câteva cuvinte, iar în răspunsul republicanului, senatorul Katie Britt din Alabama l-a faimos „cătuitor și potolit”, dar a fost o performanță mai viguroasă decât alte discursuri în oricare remarcile lui pot fi șerpuitoare sau povarnic de auzit. A fost, de asemanator, o duplică la criticile nimerit cărora Biden este excesiv bătrân pentru a persista să servească ca președinte. El ar a poseda 86 de ani la sfârșitul incanta de-al doilea dispozitie, iar republicanii – deși Trump este cu exclusiv scaun ani mai tânăr – au savurat videoclipurile președintelui pentru a-l a executa să pară cât mai zalezit putincios pe rețelele de socializare.

Biden sa înclinat despre vârsta lui, menționând că s-a născut în timpul incanta de-al Doilea Război Universal, dar și-a apărat viziunea pentru țară ca fiind proaspătă. „Nu poți a guverna America cu idei străvechi oricare exclusiv ne duc înapoi.”

Avortul pe buletinul de vot

Președintele a spus că eforturile de a restrânge drepturile la pierdere au reprezentat un „apoplexie la inainta libertății” și a luat în derâdere decizia Curții Supreme oricare a inlaturat Roe vs. Wade, judecătorii oricare erau majoritatea în acea rezolutie așezați la exclusiv câțiva pași distanță.

El a salutat-o ​​și pe Kate Cox, o mamă din Dallas al cărei făt a poseda o afecțiune fatală oricare îi punea în cursa propria sănătate. A trebuit să părăsească statul pentru a a executa un pierdere. „Doamne”, a spus Biden, „ce libertăți vei lua în urmare?”

Biden nu a pus accentul pe drepturile la pierdere în noian judecie a carierei mijloc. În discursul său, el a arătat cât de indelung a se socoti că această problemă ar a merge fi cheia unui al doilea dispozitie.

Obamacare, încă un BFD

Înapoi la „predecesorul meu”. Biden a spus în mod jucăuș că Legea privind îngrijirea la prețuri accesibile – cunoscută și sub numele de Obamacare – este încă o „acțiune noian”, aducând un glorie momentului în oricare în 2010, în natura de vicepreședinte, a vechi un verb mai plastic pentru a a scrie victoria politică de referință pentru președintele Obama. Și a promis că va conjura pentru ca un ascendent fiscal pansat de lege logica să fie intotdeauna.

„Peste-auriu; pestele-spada 100 de milioane dintre voi nu li se mai cumva fugi asigurarea de sănătate din motiv unei afecțiuni preexistente”, a spus Biden. „Ei placut, predecesorul meu, mulți din această cameră, doresc să elimine beneficiul pentru medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, abrogând Legea privind îngrijirea la prețuri accesibile. Nu voi lăsa să se întâmple acesta.”

Biden a părut să strecoare într-un riff inspre companiile farmaceutice oricare își vând medicamentele la prețuri mai ieftine pe tot globul, spunând publicului că i-ar plăcea să le ducă cu Air Force One în mai multe orașe fuduli globale – inclusiv Moscova – pentru a pricepe cât de indelung au. ar a aduna din aceleași medicamente.

Biden s-a ocupat curand, spunând că este „posibil” cazul evident și în Rusia și a continuat. „Adu rețeta cu inchipui. Și îți amintire că ți-l voi aliena pentru 40% din costul pe oricare îl plătești adineauri.”

Războiul din Insecta

Conflictul sângeros dintre Israel și Hamas a fost un orizont neevitabil pentru discursul lui Biden. Perdea sa a luat o altă rută către Capitoliul SUA, după ce protestatarii au blocat o judecie din Pennsylvania Avenue. În interiorul Camerei Camerei, unii parlamentari purtau kaffiyeh, eșarfele în carouri alb-negru oricare au simbolizat solidaritatea cu palestinienii.

Biden a anunțat planuri ca sirag americană să ajute la stabilirea unui dig trecator pe parte Gazei, un truda inspre oricare administrația chema că ar a se impune să stimuleze în mod spunator fluxul de protectie în teritoriul asediat.

Dezvăluirea planului a fost cumva cel mai substanțial pila electrica al discursului său oricare a vizat războiul. I-a autorizatie lui Biden să demonstreze că ia măsuri în fața furiei și sfidării unor democrați față de sprijinul său tare pentru Israel, evident dacă numărul deceselor palestinienilor crește. De asemanator, vine după ce Biden a acceptat săptămâna trecută ajutorul ostasesc al SUA pentru lansarea aerului în Insecta.

Debarcaderul trecator, a spus Biden, „va ingadui o creștere masivă a asistenței umanitare oricare a proftaxi în Insecta”.

Dar, în același curs, le-a trebuincios israelienilor să facă mai indelung pentru a a micsora suferința evident dacă încearcă să elimine Hamas. „Pentru Israel, spun că această asistență umanitară nu cumva fi o considerație secundară sau o monedă de tura”, a spus Biden.

Joe de clasă medie

Biden a conturat o conceptie economică oricare a deplasare noian și mic. El a promovat o normalizare economică post-pandemie, oricare nu a jertfit crearea de locuri de muncă pentru a supraveghea inflația. Cu prețurile locuințelor încă ridicate, el a intentie un ascendent fiscal oricare ar a descreste costurile zalogire.

De asemanator, i-a ciocănit pe republicani pentru cultiva fiscale oricare îi favorizează pe cei bogați. „Verificați numerele. Oameni de acasă, a se socoti cinevasi că codul fiscal este cinstit?”

Biden a spus că ar a se impune să existe o cotă minimă de impozare de 25% pentru miliardari, spunând că „niciun miliardar nu ar a se impune să plătească o rată de impozare federală mai mică decât un belfer, un lucrător de curatenie sau o asistentă”.

Președintele a sonor inspre reducerea taxelor nedorite oricare pot a nimici bugetele americanilor și a criticat companiile de gustări pentru „scădere a inflației” – obținerea de mai puține produse la același preț.

„Ești taxat cu aceeași sumă și primești cu circa 10% mai puține Snickers.”

De văzut, dar nu neapărat la televiziune

Când Biden a fost selectionare în Singlit în 1972, discursul privind starea Uniunii a fost televiziunea de angajare pentru zeci de milioane de americani oricare s-au nepomenit la trei rețele majore.

Asasi este indelung mai indelung decât un eveniment de televizor. Modalitățile tradiționale de măsurare a telespectatorilor au înregistrat un decadenta uniform. Discursul lui Biden de anul vechi a atras a doua cea mai mică audiență pentru evenimentul anual în cel puțin 30 de ani, nimerit Nielsen.

Publicul este atât de segmentat încât campania lui Biden a fost pregătită cu segmente țintite pentru a fi difuzate către anumite audiențe pe rețelele sociale. Oaspeții ale căror povești au fost evidențiate în logos vor a executa turul pe piețele locale de televizor pentru a a articula inspre impactul în viața reală al politicilor lui Biden. Și căutați-l pe Biden și pe surogații săi pentru a găsi modalități creative de a a parastisi părți din mesajul său americanilor oricare nu s-au conectat joi seară.

Cu câteva ore înainte de a a pronunta inainta, Biden a postat pe contul său X un clip cu el primind sfaturi inspre rostirea marelui logos de la actori, inclusiv Morgan Freeman, Michael Douglas și Geena Davis, oricare au jucat președinți în filme și la televiziune.

Megerian și Madhani scriu pentru Associated Press.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe