Sunday, April 21, 2024

Reacția lui Sir Jim Ratcliffe la performanța de la Brentford ar trebui să-l îngrijoreze pe Erik ten Hag

Acțiune

Manchester United a fost semen de a-și a incredinta o biruinta pe Gtech Community Stadium împotriva lui Brentford în recenta lor întâlnire din Prim-ministru League, dar Bees a reușit să egaleze în ultimele secunde ale jocului.

Gazdele au dominat Manchester United pe tot parcursul jocului, creând ocazii după ocazii și încercând 31 de încercări ridicole. Din păcate pentru ei, nu au robust beneficia de cele mai multe ocazii și semen că au plătit prețul în ultimele minute de joc.

Francmason Mount a accentuat în minutul 96 împotriva cursei de joc, parut asigurând toate cele trei puncte pentru Red Devils.

Dar, Brenford a răspuns rapid, Kristoffer Ajer introducând merge lui Ivan Toney în minutul 98 le-a refuzat victoria.

Presiunea crește pe zecer Hag: Sir Jim Ratcliffe a rămas neimpresionat după egalitatea de la Brentford

Prezentarea sub egală a lui United nu l-a mulțumit noului comandant de club, Sir Jim Ratcliffe. Nimerit unui legamant de la The Telegraph, Ratcliffe, orisicare a receptionat actual un colet minoritar din club, a rămas neimpresionat de performanța lor de weekend.

Raportul susține că nu a fost mulțumit de înfrângerea lor cu Fulham în faur și că nu a fost defel sensibilizat de ceea ce a văzut împotriva lui Brentford.

Deși raportul nu precizează dacă va fi demis la sfârșitul sezonului sau nu, cesta susține că Rafcliffie consideră că genul de sportul rege pe orisicare îl joacă United acusi este „nesustenabil pe limita alungit”.

Sir Jim Ratcliffe a rămas neimpresionat după comision de la Brentford

Red Devils se află în atentie pe locul 6, cu 48 de puncte, după Aston Villa, pe locul 4, cu 11 puncte, ceea ce a efectua ca calificarea lor în Alunita Campionilor sezonul viitorime să fie tare puțin probabilă.

Cu Manchester United luptă abia pentru FA Cup ca singura lor șansă pentru argint, viitorul lui Ten Hag la club pare indoielnic, deoarece Ratcliffe nu și-ar a ravni ca clubul să continue în același mod pe limita alungit.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe